facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Speelotheek "De Schatkist"

Speelotheek

Info

Bij speel-o-theek “De Schatkist” in Kapelle kan je heel veel verschillende soorten speelgoed lenen.

Geschiedenis

Bij speel-o-theek “De Schatkist” in Kapelle kan je heel veel verschillende soorten speelgoed lenen. We zijn de grootste speel-o-theek in Nederland, bemand door uitsluitend vrijwilligers!

We hebben ongeveer 3.300 stukken speelgoed, variërend van babymateriaal tot rijdend materiaal voor de leeftijd van 14 jaar en ouder.
Gezelschapsspelen en puzzels hebben we voor iedere leeftijd, dus voor kinderen, ouders, maar ook voor grootouders. Ook hebben we een grote collectie Vlaamse en Oud-Hollandse spelen.
Voor elke leeftijdscategorie en ontwikkelingsfase is er bij ons speelgoed aanwezig.

Adres: Fruithof 1, 4421 PE Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: 0113 344654
Stad: Kapelle
Route: Fruithof 1
Postcode: 4421 PE



op zoek naar gerelateerd: Vlaamse Spelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vélofysics Cycling Development Centre Vélofysics Cycling Development Centre 757 meter Dè plek voor het verbeteren van je fietspositie. Geweldige service/kennis van Jacob!
Dagarrangementen Kapelle Dagarrangementen Kapelle 768 meter Wij hebben een aanbod van zinvolle vrijetijdsvoorzieningen waar schoolkinderen en oud...
sCOOLsport de Moolhoek sCOOLsport de Moolhoek 1 km Dit is de sCOOLsport pagina van o.b.s de Moolhoek. Hier vindt u informatie, foto's en...
Paauwer Kart Racing Paauwer Kart Racing 2 km Goede en kundige service voor een betaalbare prijs. Jammer dat ze zo ver weg zitten.
Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge 6 km Een zwemtocht over 3,8 Km van Kattendijke naar Wemeldinge .
Recensies
<span dir="ltr
Grote keuze uit veelzijdig en voordelig speelgoed om te lenen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid