facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paauwer Kart Racing

Paauwer Kart Racing

Info

Paauwer Kart Racing is al vele jaren importeur van BirelART karts / Freeline kart accessoires en TM motoren.

Geschiedenis

Paauwer Kart Racing is een bedrijf dat zich sinds 2000 full time bezighoudt met de kartsport en zijn gevestigd op het industrie terrein de Smokkelhoek te Kapelle.

Paauwer Kart Racing is al vele jaren importeur van BirelART karts / Freeline kart accessoires, TM motoren en Bridgestone.
Wij verkopen karts, kartmotoren, kartkleding etc. en ondersteunen wedstrijd-rijders en recreanten bij het beoefenen van de kart sport.
We zijn met name gespecialiseerd in de KZ en Rotax Max klassen.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid, aanvullend assortiment kart accessoires voor onze klanten samengesteld met hoogwaardige kwaliteitsproducten en aantrekkelijk geprijsd.
Met onze truck zijn we elk weekend te vinden op een nationaal of internationaal kart circuit voor zowel wedstrijden als trainingen.

Voor onderhoud en het optimaliseren van de motoren binnen de geldende regels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn importeur van TM motoren, Officieel Rotax Max service Center. Vele klanten zowel wedstrijdrijders als recreanten maken daarnaast gebruik van onze testbank om de motoren te controleren en te optimaliseren.


Adres: Fleerbosseweg 3a, 4421RR Kapelle (Zeeland)
Telefoonnummer: +31 0165 317591
Stad: Kapelle
Route: Fleerbosseweg 3a
Postcode: 4421RR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Schakelkart kopen, Kart groothandel, Zelfbouw kart kopen, Kart kopen goedkoop, Senior kart kopen, E kart kopen, Kart motor kopen, Afmetingen kart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
sCOOLsport de Moolhoek sCOOLsport de Moolhoek 2 km Dit is de sCOOLsport pagina van o.b.s de Moolhoek. Hier vindt u informatie, foto's en...
Vélofysics Cycling Development Centre Vélofysics Cycling Development Centre 2 km Dè plek voor het verbeteren van je fietspositie. Geweldige service/kennis van Jacob!
Speelotheek Speelotheek "De Schatkist" 2 km <span dir="ltr
Dagarrangementen Kapelle Dagarrangementen Kapelle 2 km Wij hebben een aanbod van zinvolle vrijetijdsvoorzieningen waar schoolkinderen en oud...
Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge 6 km Een zwemtocht over 3,8 Km van Kattendijke naar Wemeldinge .
Recensies
Goede en kundige service voor een betaalbare prijs. Jammer dat ze zo ver weg zitten.
Goede service en vriendelijke mensen
Goeie zaak, vooral ene Damian is zeer klantvriendelijk, al met al een goeie business
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid