facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dagarrangementen Kapelle

Dagarrangementen Kapelle

Info

Wij hebben een aanbod van zinvolle vrijetijdsvoorzieningen waar schoolkinderen en ouders op basis van behoefte en eigen keuze gebruik van kunnen maken.

Geschiedenis

Dagarrangementen Kapelle organiseert activiteiten op verschillende locaties in de gemeente Kapelle die aansluiten bij de lestijden van de kinderen. De dagarrangementen kunnen tegen een kleine vergoeding bezocht worden. We hebben bekwame docenten in dienst die de kinderen met zorg begeleiden. De dagarrangementen zijn plezierig, ontspannend, zinvol en uitdagend!

Adres: Kerkplein 1, 4421AA Kapelle (Zeeland)
Stad: Kapelle
Route: Kerkplein 1
Postcode: 4421AA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vélofysics Cycling Development Centre Vélofysics Cycling Development Centre 560 meter Dè plek voor het verbeteren van je fietspositie. Geweldige service/kennis van Jacob!
Speelotheek Speelotheek "De Schatkist" 768 meter <span dir="ltr
sCOOLsport de Moolhoek sCOOLsport de Moolhoek 828 meter Dit is de sCOOLsport pagina van o.b.s de Moolhoek. Hier vindt u informatie, foto's en...
Paauwer Kart Racing Paauwer Kart Racing 2 km Goede en kundige service voor een betaalbare prijs. Jammer dat ze zo ver weg zitten.
Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge Zwemtocht Kattendijke-Wemeldinge 5 km Een zwemtocht over 3,8 Km van Kattendijke naar Wemeldinge .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid