facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Spa Puur

Spa Puur

Info

Pure Ontspanning en Brabantse gezelligheid in een sfeervolle Spa. Wij beschikken over sauna-en wellnessfaciliteiten,beautybehandelingen en massages.

Geschiedenis

Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo sauna van Brabant een ware opgietsensatie. Zwem in het mooie zwembad een rondje van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl je uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok uw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!



"Genieten in een luxe wellnessomgeving bij SpaPuur in Tilburg!Ontdek de diverse sauna’s en beleef in de grootste Kelo opgietsauna van Brabant een ware opgietsensatie. Zwem in het mooie zwembad een rondje van binnen naar buiten en ontspan in de whirlpool, het stoom- en zoutwaterbad. Rust vervolgens uit in de comfortabele ligstoelen terwijl je uitkijkt over de mooie tuin en laat onze kok jouw smaakpapillen verwennen met heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!"
Adres: Moerse Dreef 10, 5043 AX Tilburg (gemeente)
Stad: Tilburg
Route: Moerse Dreef 10
Postcode: 5043 AX


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: spa puur korting, spapuur geldrop, spa puur menukaart, spa sense, spa puur tilburg review, spapuur badkledingdag, spa puur amsterdam, spa well
Recensies
Badkleding in het weekend met een kadobon trok ons hierheen. Het is wat klein maar genoeg te doen. Het oogt luxe maar als je ziet wat er in het water drijft dan breekt dat gevoel al snel af. Opgieting was lekker maar het "stel" wat dit geeft vind entertainen belangrijker dan rust, onnodige "grapjes" hoeft niet perse in een wellness. Weinig WC's die tevens niet staan aangegeven. Alle shampoos en lotions waren op, de pompjes waren niet gevuld. Dit was al toen we binnenliepen bij opening tot laat in de middag, wordt niks mee gedaan. Het restaurant is stevig aan de prijs. 7 euro voor een biertje, 4,50 voor een colaatje. Neem je beide een broodje voor de lunch dan ben in totaal al snel 40 euro verder...en dan zit je in een donker en somber restaurant. Buiten gezeten maar hier is weinig rust te bekennen naast het zwembad en opgieting. Verder is alles wel aanwezig wat je verwacht van een wellness in kleinere vorm. Voor ons leuk voor een keer, maar de volgende keer toch naar de bekendere grotere wellness.
Wij zijn hier vorige week geweest, waren enigzins wat bevooroordeeld door sommige slechte recensies. Maar wij hebben een heerlijke dag gehad, gezellig personeel, vriendelijke ontvangst! Wij vonden het prettig dat het niet groot was, genoeg keuze in diverse saunas. Er hing een erg fijne sfeer, genoeg rust te vinden als je daar naar op zoek bent, maar persoonlijk vinden wij een klein praatje ook wel gezellig. Het eten en drinken is inderdaad wat aan de duurdere kant, maar onze lunch was ruim voldoende en heel erg lekker. Gescrubt en gedouched, daarvan was alles ruim gevuld en diverse keuzes in shampoos, conditioner, bodywash etc. Als het bij een bepaalde sauna druk is, namen we gewoon een andere, er is keuze zat! Wat betreft het omkleden in de gezamenlijke kleedruimte, ja .. daar had ik ook even niet op gerekend, maar ach dat is zo gepiept ;-. Als je een gezellig dagje sauna wilt en wellicht bereid bent je hoge eisen iets bij te stellen kun je hier een heerlijke dag hebben. Wij komen zeker eens terug!
Voor de corona al jaren vaste bezoeker van deze sauna. Tijdens de Covid periode enkele Wellness Giftcards mogen ontvangen die ik de komende periode wilde gaan verzilveren. Helaas waren deze gezien dat het niet altijd mogelijk was om de sauna te bezoeken verlopen. Toch voor mijn geplande bezoek de receptie van de sauna bezocht. Hier werd mij verteld dat men totaal niks voor mij kon betekenen, en dat ik maar rechtstreeks met Wellness Giftcard contact op moest nemen.... Heel erg vreemd als je "dealer'' bent van deze organisatie. Dit getuigt op geen enkele manier dat je aan klantenbinding wil doen en eigenlijk je klant wegstuurt i.p.v. dat je zegt: u bent uiteraard welkom en wij regelen dit als dealer rechtstreeks met de organisatie van Wellness Giftcard. Heel erg jammer, ik kwam hier altijd erg graag en een grote gemiste kans om te laten zien dat je service hoog in het vaandel hebt staan. P.s. nadat ik ook nog een mail naar Wellness Giftcard heb gestuurd, krijg ik als reactie dat er wachttijd is van 11 dagen.....ook hun service beleid is zwaar beneden peil.
Prima sauna, redelijk druk voor een maandag maar de veelal oudere gasten waren rustig en respectvol. Zo te lezen op de reviews zijn de badkledingdagen erg druk en lawaaierig met soms zelfs aso mensen. Zo zie je maar weer dat naakte mensen veel respectvoller zijn. Voor de echte sauna ervaring moet je dus naturistisch! Qua sauna vond ik de sauna wat minder sfeervol. Geen lekkere open haard in het restaurant waar je gezellig omheen kan zitten. Recht toe recht aan qua aankleding. Geen mooie tegeltjes aan de wand, wat goedkope uitstraling. De kleine sauna’s buiten zijn echter wel grappig. Horeca wat minder goed. Sauna’s waren niet zo warm, wellicht door de hoge energierekening.
De temperatuur van de diverse sauna’s was echt heel laag, echt zweten deed je niet ook niet tijdens de opgiet sessie om 17 u. Is dat vanwege de energie prijzen vroegen wij ons af? Jammer dat er zo weinig opgietingen zijn in de middag. Om 12 u en daarna pas 17 u weer. De wc stonden niet aangegeven en zijn er donker met die ‘jungle look’ waarom? Dat ontging mij!! Douches hadden vaker op verschillende plekken een zeer zwakke straal en of gloeiend heet of koud. De lunch was erg duur in verhouding tot bij andere sauna’s. Een salade voor 17,95? Hij was lekker maar als je nog avond eten wilt bestellen telt dat wel heel erg aan. Een karaf water met citroen 3,95 ?! Al met al toch vooral financieel een tegenvaller en ook temperatuur viel zwaar tegen. Dit hebben we ook gemeld bij ons vertrek.
We hebben een prima dag gehad. Maar hadden de verhouding sauna/zwembaden wel wat anders in geschat. Er zijn een paar bubbelbaden maar hier kunnen 4 personen in en zitten eigenlijk altijd vol. Dan zijn er nog 2 speciaal baden, waarbij het zouten bad tegen viel in diepte en zout niveau. Dan heb je nog het "grote" zwembad. Dat stelde niet erg veel voor, is ook erg koud. Als laatste hadden we een slechte ervaring bij het klankschalen ritueel, heel me chakra in de war... als laatste verbeterpunt zou ik nog willen melden dat de badjas die wij kregen veel te klein was. Bij de vraag of ze een grotere hadden kregen we de het antwoord, misschien vanmiddag. Hierdoor zat ik in het restaurant met een half open badjas wat niet fijn was. Daar in tegen waren er erg veel verschillende sauna's, deze waren allemaal erg goed op orde. Hier was ook genoeg plek. Het restaurant is ook erg goed aan te bevelen.
Wij vonden het tamelijk klein en erg druk. Er zijn wat gangetjes die erg smal waren en daardoor liepen mensen tegen elkaar aan. Een aantal sauna's leken niet warm en zwembad vond ik ook tamelijk koud. Van de 8 infrarood lampen waren er 4 kapot. Wij kregen met 2 personen een vrij kleine locker waar we onze spullen in moesten proppen en de kleedruimte was gemengd wat wij niet als heel prettig ervaren. Wel een 10 voor de horeca met een geweldige aankleding en goede kaart met redelijke prijzen.
14 ligbedden in de enige rustruimte die er is? Lekker relaxen was er dus niet bij, buiten liggen was geen optie met regen. Zit plekken in het restaurant zijn voor eten en drinken. Blijft er niks over, echt heel slecht!! Sauna's zelf waren lekker maar niet heet, sommige waren onder de 60 graden terwijl de omschrijving zei dat ze 70 of 75 zouden moeten zijn. Toiletten zijn ook slecht te vinden, staat nergens aan gegeven. Ook te weinig voor het aantal mensen. Eten hebben we ergens anders gedaan, diner kaart was minimaal er prijzig! Uiteindelijk wel vermaakt maar het was niet voor herhaling vatbaar, jammer!
Afgelopen zaterdag met mijn vriend de badkledingdag bezocht bij Spapuur. Ze hebben erg hun best gedaan om de aankleding en sfeer te vernieuwen. Het zag er erg mooi uit. Helaas is ons bezoek enorm tegen gevallen door de drukte en met name de doelgroep die op dit soort weekend dagen de sauna bezoekt. Het geluid kwam overeen met een gemiddeld zwemparadijs. Wat een herrie ! En echt overal, niemand die zich beseft waarvoor je naar een sauna gaat. Meerdere groepen mensen die gezellig hard hun leven bespreken met elkaar. Daarnaast ook behoorlijk asociaal gedrag door met zijn tweeën de jacuzzi te claimen en voor de infrarood sauna's te gaan liggen terwijl er voor 6 personen plek is. Spapuur mag actiever zijn in het aanspreken van gasten op dit gedrag en duidelijk communiceren wat normale gedragsregels bij een sauna zijn. Heb nergens een stilte ervaren die dag wat voor mij toch echt bij de sauna ervaring hoort. Ik ga vaker alleen op een doordeweekse dag en dan merk je dat het veel rustiger is , ook meer respect en rust. Horeca is nog steeds goed, en dat is voor mij dan het bedrag wel waard. Er zou dus meer personeel in de sauna mogen controleren en ingrijpen.
Deze sauna is het geld écht niet waard. Overvol: nergens een haakje vrij voor een handdoek/badjas. Rijen bij de toiletten, de douches, de sauna's en in het restaurant. Veel gasten liepen daardoor klagend en chagarijnig rond. Totaal geen sfeer van rust en dat is toch waarom je hier komt én veel geld uit geeft. Veel is kapot: 8 van de 4 infraroodstralers deed het bijvoorbeeld niet, deuren sloten niet goed van de sauna. Er is nergens een rustruimte waar je even lekker kan zitten met een boekje. Dat zou dan in het restaurant moeten, maar daar is het mega druk en zijn alle stoelen oud en versleten die zeker niet uitnodigen om lekker te zitten. Het restaurant vond ik qua eten prima, maar vrij prijzig. Ik betaalde bijvoorbeeld voor een beker muntthee 4,25...? Verder veel achterstallig onderhoud: bladderende verf bij deurposten, ramen en deuren. Kapotte tegels, douches die het niet goed deden, kapotte lampen. Er hing 1 klok, maar die was ook kapot. Heel onhandig als je zonder horloge loopt. Veel sauna's zijn gesitueerd rondom het trappenhuis. Wat ontzettend gehorig is en je dus heel goed hoort als je in de sauna ligt. Het personeel had de uitstraling dat ze liever ergens anders zouden zijn. Dat kunnen wij beamen. Wij willen hier NOOIT MEER heen.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Spa Puur.

Tilburg dagspa

openingstijden, locatie, vervoer. Moerse Dreef 10 tilburg kuuroord kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Spa Puur adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Spa Puur. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Spa Puur delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Senze The Senze 277 meter Fijn, hygiënisch nu met corona keurig alles schoongemaakt tussendoor, mondkapje en ha...
Praktijk Amdymara voor Massagetherapie, Mindfulness en Coaching Praktijk Amdymara voor Massagetherapie, Mind... 303 meter Mooie praktijk. Met vakkundig therapeut. Ze heeft verstand van zaken. Erg hartelijk e...
Ontspanningsmassage-tilburg Ontspanningsmassage-tilburg 584 meter Last Van Pijn.....Stress......of gewoon Heerlijk Ontspannen. Bel dan Nu 06-47379596
Salon Senso Salon Senso 685 meter Makes skin and mind beautiful. U kunt een afspraak maken via [email protected] of ...
FizjoCare Tilburg FizjoCare Tilburg 986 meter Vertaald door Google De beste fysiotherapeut die te vinden was Professioneel vriendel...
Zonnevlecht Massage Zonnevlecht Massage 1 km Massage brengt onspanning en rust , kalmeert gestreste en pijnlijke spieren en heeft...
Pedicurepraktijk Tilburg Pedicurepraktijk Tilburg 1 km Fijne vakkundige pedicure
Bernadine Massage & Pedicure Bernadine Massage & Pedicure 2 km Om helemaal bij te komen. Volledige ontspanning bij de heerlijke massages. Iedere maa...
Massagepraktijk Ricardo Massagepraktijk Ricardo 2 km Super fijne sportmassage gehad, heel bekwame man!
Fuzz-et Beauty & Body Fuzz-et Beauty & Body 2 km Erica is een super leuke gezellige vrouw. Ze is super goed in massage en hypnose. Als...
Salon Diva Salon Diva 2 km Definitief ontharen, huidverjonging, gezichts behandelingen, microdermabrasie, massag...
Sooss Sooss 6 km Super fijne duo massage gehad met mijn vriend, bij minka en Kim allebei de massage al...
CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie Massages CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie ... 6 km Zeer fijne open locatie. We nodigen je uit voor sport en ontspanningsmassages
Chockdee Massage Tilburg Chockdee Massage Tilburg 6 km Wauw dit was echt super! Beide hadden we nog nooit een Thaise massage gehad. We werde...
CitySauna CitySauna 6 km Ik en mijn vriendin waren zaterdagochtend 2 april 2022 langsgeweest en we hadden een ...
Mist City Spa Tilburg Mist City Spa Tilburg 7 km Super leuke middag gehad! Lekkere warme jacuzzi, fijne sauna cabine en muziek ook fi...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid