facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CitySauna

CitySauna

Info

CitySauna is een oase van rust in het centrum van Tilburg. Voor slechts
€12,50 kun je gebruikmaken van sauna’s, cabines en baden.

Geschiedenis

CitySauna is een kleinschalige, rustige sauna midden in het gezellige centrum van Tilburg. De verschillende sauna’s, cabines en baden bieden gasten alle ruimte om volledig tot rust te komen. Met een parkeergarage naast de deur en lage tarieven is CitySauna letterlijk en figuurlijk een toegankelijke sauna. Daarnaast bieden we iedereen de mogelijkheid om het verblijf te combineren met aantrekkelijke extra’s. Daarom bieden we meerdere arrangementen aan: High Tea, High Wine, een uitgebreid diner en een comfortabele overnachting. Ook het afhuren van (een deel van) de sauna behoort tot de mogelijkheid. Kijk voor meer informatie op de website www.citysauna.nl of neem contact op!

Adres: Heuvel 37, 5038 CP Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0137111916
Stad: Tilburg
Route: Heuvel 37
Postcode: 5038 CP


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 13:00 - 23:00
Zondag: 13:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spa Puur Spa Puur 6 km Badkleding in het weekend met een kadobon trok ons hierheen. Het is wat klein maar ge...
Recensies
Ik en mijn vriendin waren zaterdagochtend 2 april 2022 langsgeweest en we hadden een TOP ERVARING. Voor €12,50 pp hebben we 3 uur lang van de verschillende sauna's en het zwembad kunnen genieten. Kwaliteit/prijs-verhouding is meer dan uitstekend. Er werd ook vaak schoongemaakt en alle medewerkers zijn vriendelijk. Ik vind het ontzettend jammer dat er in de afgelopen maanden veel 1-ster-reviews zijn achtergelaten en dat er veel bezoekers schijnbaar niet tevreden waren. CitySauna is i.i.g op moment van review in topstaat en uw geld waard. Tot de volgende keer weer ;-
Wegens wat telefonische miscommunicatie waren wij te vroeg aanwezig. Het personeel was erg begripvol en waren zo vriendelijk om de sauna’s alvast aan te zetten. Heel gastvrij dus! Prijs kwaliteit is erg goed naar onze ervaring. Vooral de 85•C sauna was heerlijk. De faciliteiten die niet beschikbaar waren waren duidelijk afgeplakt met uitleg van het onderhoud. We zullen zeker nog eens terug komen om een avondje tot rust te komen.
Afgelopen week er naar toe geweest. Hygiene is daar erg slecht de grond voor de zwembad was erg glibberig je kon er zo uitglijden en de randen van het zwembad sloegen bruin aan. De dombelbad was erg vies Bio sauna werkte niet en niet alles stond aan. Het zwembad was erg koud Fohn werkte niet in de kleedkamer Inplaats van ontspannen was het meer rondkijken wat er wel deed en wat wel schoon was.
Afgelopen week samen met mijn partner ernaar toe geweest. Hygiëne was erg slecht voor bij de zwembad op de grond was het zo glibberig dat je gewoon kon uitglijden. Toen wij er waren stond niet alles aan de bio sauna deed het helemaal niet. Terwijl er tegen ons werd gezegd dat die het naar 10 min zou doen. De dompelbad was erg vies zaten allemaal vieze dingen in Geen bubbelbad te bekennen het water van het zwembad was koud en geen werkende föhn in de vrouwen kleedkamer. Niet voor herhaling vatbaar erg slecht wij waren binnen 1 uur al weg.
Heey vaandag 26 november 2021 Ben ik met mijn vriend na de sauna gegaan, Bij de binnen komt 07:00 hoorde wij dat de sauna nog opgestart moeten worden en even kan duren. Na 40 min Bende gewacht te hebben konden we sauna in gaan. Jammer genoeg stonk de sauna erg sterk na urine en zat overal bruin vlekken op de hout,persoonel was niet aanwezig Bende.. We hebben bij vertrek het gemeld aan de balie medewerker en vroegen of wij de manager konden spreken waar op zij antwoord3 dat ben ik. Wij hadden het terug gekoppeld na haar waar op zij reageerde volgende keer dan maaar andere sauna. Wij voelde ons zelf echt onrespect vol behandeld hoe ga je zo om met klanten als manager zijnde. wensen over. Vloer, afvoerputjes en kleedkamers zijn niet schoon. Shampoo en zeep bij de douches niet bijgevuld. Werd aangegeven dat er te weinig personeel beschikbaar is ten gevolge van Covid-19, maar hygiëne is toch essentieel voor een sauna.
Vroeger was dit een leuke sauna, maar vandaag weer eens geweest na 2 jaar. Slechts 2 sauna's aan, de rest allemaal dicht. Jacuzzi bestaat niet meer, zwembad is koud. Via telefoon 2 drankjes besteld, maar na 25 minuten en nog 2x bellen niet ontvangen. Toen maar gebeld dat we ze niet meer wilden. Meteen daarna weggegaan om nooit meer terug te komen. Wees online in ieder geval eerlijk over dat alles uit staat.
Op 14 februari zijn wij naar citysauna tilburg geweest en het was echt heel slecht. Bijna niets deed het. We waren beperkt tot 2 werkende cabines. Verder was het zwembad koud, het bubbelbad buiten werking en was alles heel vies. Overal haren, schimmel en geen personeel. In de enige werkende sauna staken er spijkers uit de muur en hoofdsteunen. Kortom dit wss veel stress dan ontspannen.. we doen dit nooit meer.
Voor corona kwam ik hier graag. Goede prijs kwaliteit verhouding en goed bereikbaar vanuit de stad. Het eten is er prima. Helaas moeten constateren dat het alleen nog maar met badkleding is en dat maakt het toch allemaal een stuk minder hygiënisch. Heel erg jammer.
Vond dit altijd een fijne sauna om naar toe te gaan, vooral vanwege de prijs. Echter ging ik dus regelmatig voor covid-19 waarna de sauna een tijd lang gesloten is. Nu keek ik net op de site of het weer open was om er achter te komen dat badkleding voortaan ten aller tijden verplicht is. Dus bij deze gaan we maar op zoek naar een nieuwe sauna omdat ik dit 10 keer niks vind. Mocht dit weer terug aangepast worden kom ik graag weer langs!
Op 5 oktober 2021 bezochten wij city sauna weer na een afwezigheid van anderhalf jaar. We liepen naar beneden doch de deur was dicht. Geen vermelding waar we moesten zijn. Dan maar naar receptie Hotel Mercure gelopen. Ja, hier was de ingang voor de sauna. We vernamen dat het alle dagen badpakkendag was. Raar voor een sauna. Omgekleed. Eerst douchen. Bakjes met shampoo en zeep waren leeg. Ook het scrubzout was verdwenen. De putjes waren vies en vol haren en stof. We waren op dat moment nog alleen en we snappen achteraf gezien ook waarom. Toen sauna bezocht. Geen opmerkingen. We wisten dat er een jacuzzi was. Niet dus. Dichtgetimmerd. Ook het voetenbad was niet in werking. Op de ligbedden lagen nergens kussens. De koude douches ook putjes vol met haren en stof terwijl diverse steentjes op vloer ontbraken. Dan naar restaurant om ff te zitten. Niet dus, de verwarming was in hele restaurant uit. Je kon via telefoon iets bestellen. Niet gedaan. Dan kom je in de kleedkamer in je natte badkleding. Geen mogelijkheid om om te spoelen of uit te wringen. Apropos de dompelbaden waren aan de randen erg vies terwijl zand op de vloer lag. Het is jammer dat een sauna zo achteruit gaat terwijl het potentie genoeg heeft goed te draaien. Strippenkaart was vol. Echt het laatste bezoekje voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid