facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Soy

Soy
Adres: Antonius Matthaeuslaan 112 , Utrecht 3515 AV, NL
Telefoonnummer: 030 785 2979
Stad: Utrecht
Route: Antonius Matthaeuslaan 112
Postcode: 3515 AV


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-21:30
Woensdag: 16:00-21:30
Donderdag: 16:00-21:30
Vrijdag: 16:00-21:30
Zaterdag: 16:00-21:30
Zondag: 16:00-21:30


op zoek naar gerelateerd: soy kroon, soy ardennen, soy acteur, soy kroon gtst, soy belgie, soy food, soy vertaling, soy luna
Recensies
Hier krijg je schandalig slecht eten. Ik bestelde een portie bami en gebakken pekingeend. Ik hoefde maar 5 minuten te wachten en kwam met afgekoeld eten thuis. De pekingeend was verre van vers en de bami had een gore bijsmaak. Er zaten doperwtjes door de bami heen en dat was de enige groente die erin zat. Nog een nadeel daar, je kunt er alleen contant betalen.
Geweldig eten, ik ben helemaal geen vegetariër maar dit is mijn favoriete Chinese afhaal restaurant. Heerlijke saté, loempia’s en Babi Pangang, maar ook de Foe Yong Hai is geweldig. Super lieve dame achter de toonbank, soms werkt haar dochter er ook en de man staat in de keuken. Het is echt een familiebedrijf, mensen zijn heel hartelijk. We halen er regelmatig eten. OK de sfeer in de zaak is wat minder, het is ook echt heel klein, maar gastvrij zijn ze wel en het eten is top!
Found this place by accident. Vegetarisch vlees, heel goed gemaakt en lekker verse groente. Vriendelijke bediening. Vegetarische en vegan mensen komen uit het hele land hier eten. Klein tentje. Tegelijk komen de gewone buurtbewoners hier ook graag afhalen alsof het een normaal Chinees-Indonesisch restaurant is. Leuk en lekker. Oh en het lekkere menu voor twee voor 29 euro kregen we niet helemaal op. De rest mee naar huis. Aanrader.
Bijzondere ervaring. We waren erg verrast over de kwaliteit van de vegan babi pangang, saté en de vegan garnalen. Gelukkig is het restaurant 100% vega/vegan, anders hadden we getwijfeld over een mix-up met vlees, zo accuraat was de smaak van -met name- de babi pangang. Eigenaresse was super vriendelijk en vertelt met passie over het vegan concept.
Echt een aanrader, gauw nog proberen voor 28 maart. Zo jammer dat ze dicht gaan. We hebben altijd heel erg genoten van het heerlijke eten.
Dit is mijn favoriete vegetarische restaurant, maar vooral mij favoriete chinese restaurant. Vraag vooral naar de babi pangang, want je gelooft nooit dat dat geen varkensvlees is. Weinig plaats, dus reserveer of wees vroeg. Nu 3 keer teruggeweest.
Wauw wat een heerlijk eten! Bijna niet te geloven dat alles vegetarisch is en eigenlijk ook bijna alles veganistisch! Zo goed dat alles smaakt! Enorm lief personeel en maken heel gezellig een praatje met je, hele leuke mensen! Alles is ook lekker vers! Goede prijs en alleen even opletten dat je niet kan pinnen. Mij zien jullie zeker terug!
Als ik 6 sterren kon geven, dan deed ik dat. Mijn favoriete gerechten zijn de gerechten met tausi saus. Vooral de sojavellen, bruine soja plakjes en de vegetarische kip zijn mijn all time favorite!!! Personeel is heel aardig en wauw. Gewoon wauw. Ik wil meer!!
Het eten was heerlijk en smaakvol en ik ben zelf geen vegetariër. De gastvrouw voegt veel sfeer toe en doet haar uiterste best om het iedereen naar wens te maken. Zeker een aanrader!
Heerlijke vegetarische Chinese maaltijden. Mijn favoriet zijn de soja lapjes met tausi saus. En de saté is ook zalig. Mijn go-to plek als ik geen zin heb om te koken, maar toch iets gezonds en voedzaams wil eten.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Soy.

Utrecht aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Antonius Matthaeuslaan 112 utrecht vegetarisch kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Soy adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Soy. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Soy delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Krishna Vilas Krishna Vilas 921 meter Vers, zeer vriendelijk geprijsd en zo smaakvol dat je niet door hebt dat je vegetaric...
Opium Opium 1 km Na alle lovende recensies hier en op andere websites toch maar eens gaan eten bij Opi...
Gys Gys 1 km
ACU Kitchen Punx ACU Kitchen Punx 1 km Een van mijn favoriete plekken om te viben. Sfeer is goed, en mensen zijn er radicaal...
Pampalini Pampalini 1 km Pampalini is een fijne plek om goede cappuccino met eigen latte-art! te drinken en te...
Umami Umami 1 km Met twee personen gegeten. Het eten was niet bijzonder lekker. De rijst was niet erg ...
Gys Gys 1 km
SNCKBR SNCKBR 1 km We have a new name, find us on Facebook: restaurantwakuwaku
De Werfkring De Werfkring 1 km Prijs kwaliteit verhouding ver te zoeken, 16 euro voor een bord standaard eten. Staat...
SLA Nachtegaalstraat SLA Nachtegaalstraat 2 km Diverse sla keuzes in een hippe tent.
Wok & Noodle Bar Wok & Noodle Bar 2 km Wok , Noodle Soup, Sushi, Sandwich, Wrap, Asian Snacks
Wagamama Wagamama 2 km Voor een snelle hap aan het stationsplein is dit een prima plek om te gaan zitten. We...
Vegan Bamboo Bar Vegan Bamboo Bar 2 km Super goed eten!! Voor 4,90 een klein bord genomen en daarna nog een bord "gekoc...
Moksi en Tandoori Moksi en Tandoori 2 km Superlekkere en goed belegde broodjes. Ik had bakkeljauw wel erg zout en lam. Eten we...
Jasmijn & IK Jasmijn & IK 2 km Geniet van onze kleurrijke, biologische Oosterse keuken. Deel meerdere vegan, vlees- ...
Bananas Asian Food Shop Bananas Asian Food Shop 2 km Poke bowl en springrolls gehaald. Zeer vriendelijk ontvangen en wat was het vers en h...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid