facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bananas Asian Food Shop

Bananas Asian Food Shop
Adres: Twijnstraat 39 , Utrecht 3511 ZH, NL
Telefoonnummer: 030 259 3908
Stad: Utrecht
Route: Twijnstraat 39
Postcode: 3511 ZH


Openingstijden

Maandag: 13:00-20:00
Dinsdag: 12:00-20:00
Woensdag: 12:00-20:00
Donderdag: 12:00-20:00
Vrijdag: 12:00-20:00
Zaterdag: 12:00-20:00


op zoek naar gerelateerd: bananas twijnstraat, bananas thuisbezorgd, yum saap, lemongrass utrecht, bananas menu, thai utrecht
Recensies
Poke bowl en springrolls gehaald. Zeer vriendelijk ontvangen en wat was het vers en heerlijk! Bowl in het "kleine" formaat was groot genoeg voor 1 persoon. Bomvol lekkere kleffe rijst en verse groentes. Pinda-kokos saus was zeer lekker. De springrolls ook supervers en strak ingerold. Absolute aanrader!
Chinees, koreaans en Vietnamees met geregeld een creatieve fusion of een twist. Veel gebruik van lokale ingrediënten en supervers. Ook hele lekker kombucha's met verrassende smaken. En wanneer je binnenkomt altijd een vriendelijke lach!
Gisteren met z'n tweeën gegeten bij Bananas. We hebben genoten! Enthousiast doch bescheiden zijn we geholpen bij het kiezen van gerechtjes. Alles is met liefde bereid en dat proef je. Aanrader dus en wij komen zeker terug. Mocht je de kans hebben om de Koreaanse peren kimchi te bestellen, doen!
Vrijdag 10-11 hier een bestelling geplaatst via deliveroo. Hier bestellen we nooit meer. Kon nog na het eten van de bestelling bij gaan koken. Voor 40 euro besteld, maar kregen een portie waar een kind nog niet genoeg aan zou hebben. En het was meer rijst. Vlees en groenten moest je echt zoeken. Via deliveroo een tegoed bon van 10 euro gekregen, maar dan is 30 euro nog steeds een te hoog bedrag voor dat beetje eten.
Te duur en dumplings where overcooked. 4 dumplings en 2 springrolls voor 12,50 is lachwekkend. De springrolls mask ik zelf beter voor minder. Kom hier voirlopig nooit weer.
Mijn favoriet! Alles vers, de dumplings en bao buns zijn echt een aanrader! En de spring rolls ook. Eigenlijk alles :-. De eigenaresses staan zelf in de winkel en werken met hart en ziel aan verse producten, dat proef je!
Heerlijke noedel salade, dumplings, iced matcha latte en ananas cake gegeten. De vegan noedel salade was een lekker grote portie, de noedels hadden een fijne bite en veel toppings. Smaakt naar meer :
Heerlijk divers en leuke interessante smaken. Gerund door sympathieke dames die ook nog toffe workshops geven om o.a. kimchi te maken. Aanrader!
Hele leuke plek om heerlijke, verse en huisgemaakte Aziatische gerechten af te halen. Enthousiaste eigenaren die je altijd vriendelijk te woord staan of helpen een keuze te maken van de wisselende menukaart. Aanrader!
Hier is het eten altijd goed. We hadden net weer de bao buns met buikspek, zo lekker! Je blijft altijd meer willen bestellen. Ook super aardige eigenaars.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bananas Asian Food Shop.

Utrecht aziatisch fusion

openingstijden, locatie, vervoer. Twijnstraat 39 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bananas Asian Food Shop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bananas Asian Food Shop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bananas Asian Food Shop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moksi en Tandoori Moksi en Tandoori 529 meter Superlekkere en goed belegde broodjes. Ik had bakkeljauw wel erg zout en lam. Eten we...
Vegan Bamboo Bar Vegan Bamboo Bar 1 km Super goed eten!! Voor 4,90 een klein bord genomen en daarna nog een bord "gekoc...
Wagamama Wagamama 1 km Voor een snelle hap aan het stationsplein is dit een prima plek om te gaan zitten. We...
Wok & Noodle Bar Wok & Noodle Bar 1 km Wok , Noodle Soup, Sushi, Sandwich, Wrap, Asian Snacks
Umami Umami 1 km Met twee personen gegeten. Het eten was niet bijzonder lekker. De rijst was niet erg ...
Opium Opium 1 km Na alle lovende recensies hier en op andere websites toch maar eens gaan eten bij Opi...
Jasmijn & IK Jasmijn & IK 2 km Geniet van onze kleurrijke, biologische Oosterse keuken. Deel meerdere vegan, vlees- ...
Soy Soy 2 km Hier krijg je schandalig slecht eten. Ik bestelde een portie bami en gebakken pekinge...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid