facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Slaapkenner Theo Bot Zwaag

Slaapkenner Theo Bot Zwaag

Info

Slaapkenner Theo Bot - Beddenzaak in Zwaag / Hoorn (N-H) Persoonlijk advies voor een bed, matras,kussen, dekbed, bedtextiel, kledingkast en kinderkamer.

Geschiedenis

In 1949 begon Gerard Bot een gemengde textiel winkel op de Dorpsstraat in Zwaag. Deze zaak is sinds 1981 omgetoverd tot sfeervolle slaapkamer speciaalzaak van 1500 m2. U vindt hier alles op het gebied van slaapcomfort.

Een ruime keus in ledikanten, matrassen, boxsprings, lattenbodems, spiralen, kledingkasten, inloop- of bedkasten, zorg-bedden, t.v.kasten, kommodes,dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, bed-verlichting en accessoires van vele topmerken. Ook zijn er op de eerste verdieping vrolijke kinder- en tienerkamer's.

Ons enthousiaste team met veel ervaring is dagelijks bezig met de laatste trends en innovaties op het gebied van slaapcomfort.

Door vele positieve reacties en ervaringen van onze klanten, mogen wij met trots stellen dat Slaapkenner Theo Bot een begrip is in de wijde omgeving.
Graag willen wij U adviseren over een goed bed, een mooi ingerichte slaapkamer en over een functionele kledingkast.

Kom eens binnen kijken !



"Bij Slaapkenner Theo Bot kun je het beste bed, boxspring, matras, dekbed en kussen kopenWanneer je op zoek bent naar een echt goede nachtrust, ben je bij Slaapkenner Theo Bot aan het juiste adres. We hebben een passie voor slapen en helpen je met persoonlijke aandacht op weg naar een uitgeruste dag. Met de ervaring van onze specialisten, ook op het gebied van slaapproblemen, dan ben je verzekerd van een heerlijke nacht.Slaapkenner Theo BotDorpsstraat 1621689 GG [email protected]"
Adres: Dorpsstraat 162, 1689GG Zwaag
Telefoonnummer: 0229237228
Stad: Zwaag
Route: Dorpsstraat 162
Postcode: 1689GG


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Botman bedden Zwaag, Bot matrassen, Theo Bot minister
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decowood Decowood 317 meter Erg mooie producten voor een nette prijs. Ook maatwerk mogelijk
Lavital Lavital 504 meter Super fijne ervaring, Fantastisch geholpen door Johan, Ga zo door.. topzaak
Kaldenbach-Wonen. Kaldenbach-Wonen. 604 meter Geweldige service! Heeft 2 stalen tafelpoten gemaakt op basis van een foto die ik op ...
Joep Kenter Keuken&meubelatelier Joep Kenter Keuken&meubelatelier 742 meter Joep Kenter ontwerpt, produceert en levert handgemaakte meubels, keukens, inloop-kast...
Office Centre Hoorn Office Centre Hoorn 997 meter Alles voor kantoor onder 1 dak!
Recensies
Wij zijn er heel goed geholpen. Grote winkel en genoeg keus. Zeker een aanrader.
Fijne winkel,prettig geholpen,top service
Goed en deskundig op een heel prettige manier. Of je nu voor een dekbed overtrek komt van een paar tientjes of een slaapkamer van 7.000 euro, je wordt even goed geholpen.
Kwalitatief goede beddenwinkel met personeel dat echt verstand van zaken heeft!
Hier SUPER service gehad over de keuze van ons nieuwe bed. Zijn wel bedden in de iets hogere klasse, maar je heb dan ook wat goeds.
Mooi man lekker slijpen. We slapen heerlijk op die nieuwe matrassen.
Geweldig goed geholpen door het personeel en vakbekwaamheid straalt er vanaf
Mooi, breed assortiment. Veel kennis van zaken, vriendelijk en vakkundig
Prima geholpen met super service.
Heel fijn geholpen en goede adviezen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid