facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kaldenbach-Wonen.

Kaldenbach-Wonen.

Info

Meubels op maat

Geschiedenis

Ben je op zoek naar nieuwe meubels?
Wij maken Meubels op maat!
Altijd zeer aantrekkelijk geprijsd.
Je bent altijd welkom in onze 500m² showroom.





"Maatwerk in stalen onderstellenBekijk ons assortiment op kaldenbach-meubels"
Adres: De Factorij 30 A, 1689 AL Zwaag
Telefoonnummer: 06-54683623
ln.evil@nekrewremmit-kt
Stad: Zwaag
Route: De Factorij 30 A
Postcode: 1689 AL



op zoek naar gerelateerd: kaldenbach meubels telefoon, kortingscode kaldenbach, kaldenbach meubels kortingscode, stalen tafelpoten, de factorij 30a 1689 al zwaag, meubelmaker zwaag, tk timmerwerken zwaag, meubel onderstellen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Joep Kenter Keuken&meubelatelier Joep Kenter Keuken&meubelatelier 173 meter Joep Kenter ontwerpt, produceert en levert handgemaakte meubels, keukens, inloop-kast...
Decowood Decowood 484 meter Erg mooie producten voor een nette prijs. Ook maatwerk mogelijk
Slaapkenner Theo Bot Zwaag Slaapkenner Theo Bot Zwaag 604 meter Wij zijn er heel goed geholpen. Grote winkel en genoeg keus. Zeker een aanrader.
Office Centre Hoorn Office Centre Hoorn 1 km Alles voor kantoor onder 1 dak!
Recensies
Geweldige service! Heeft 2 stalen tafelpoten gemaakt op basis van een foto die ik op internet had gezien. Fantastische kwaliteit!
Bij dit keurige bedrijf vier u salonpoten besteld. Onverwachts konden we ze zelf ophalen omdat we in de buurt waren. Keurig geholpen door Nick en uit zijn eigen beweging kregen we de transportkosten cash terug. Eerlijke mensen en prima product tegen een mooie prijs. Mensen, opzoek naar poten of een onderstel? Zoek niet verder en bestel ze hier. Nick en team, bedankt!
Online de matrix poot besteld na goed telefonisch overleg en advies. Ik koos voor de stalen variant en kreeg hem mat zwart gecoat binnen let op geen poedercoat, denk dat dit een beschermingslaag is, precies wat ik wilde! Indicatie van de levertijd is tussen 1-3 weken, maar mijn bestelling is binnen 6 dagen bezorgd. Zou dit bedrijf zeker aanraden. Chauffeur kwam binnen het afgesproken tijdvak en betaling achteraf verliep super makkelijk.
Antwoord niet op mails - 2 uur bezig geweest met maken van detailleerde schets van een eenvoudig! onderstel zoals gevraagd - om daarna geghost te worden.
De goedkoopste tafelpoten van Nederland, genoeg voorraad en altijd wel nieuwe poten te vinden. duidelijke service en afhalen is ook mogelijk. Wij hebben hier picknickbank onderstel vandaan helemaal tevreden!
Frame op maat laten maken. Precies zoals besproken en goede afstemming met levering. Heel tevreden.
Eerlijke prijs en komt de afspraken na. We hebben een matrix poot besteld die we onder ons eigen tafelblad hebben gezet. Het ziet er keurig uit!
Fantastische service! Thumbs up voor deze jongens. Achteraf bleek dat ons bestelde onderstel plus frame te zwak bleek voor het suar tafelblad van 140 kg, hebben zij geheel kosteloos een nieuw frame laten maken met een dikkere kokermaat en dikker staal. De tafel staat nu een heel stuk stabieler. Superblij mee, bedankt!
Goed geholpen, goede kwaliteit sidebar frame
Op de website een spinpoot besteld, binnen 1,5 week gebeld voor een bezorgafspraak, 10 minuutjes voor de levering plaats vond ook netjes gebeld dat hij er bijna is, en de uiterst vriendelijke bezorger heeft hem netjes afgeleverd. Iemand die nog betaalbare kwaliteit wilt raad ik zeker aan om hier te bestellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid