facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lavital

Lavital

Info

Lavital maakt op maat gemaakte matrassen van alleen natuurlijke materialen in onze eigen werkplaats in Zwaag.

Geschiedenis

Slaapproblemen oplossen met een Lavital matras of boxspring.

Een mens slaapt ongeveer een derde van zijn leven. U kunt dus stellen dat het matras het meest intensief gebruikte object is in een mensenleven. Vaak slapen mensen onrustig omdat hun lichaam niet de juiste ondersteuning krijgt. U gaat meer draaien en woelen wat de nachtrust niet bevordert.

Dit is de reden waarom wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte natuurzuivere matrassen en boxsprings. Met veel aandacht, passie en liefde wordt elk persoonlijk detail van uw matras vervaardigd in ons eigen atelier.

Adres:
Telefoonnummer: +31229241307
Stad: Zwaag


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lavital bedden aanbieding, Matras paardenhaar wol, Biologisch slapen, Lavital Dekbed, Boxspring op maat, Lavital kussen, Handgemaakt bed, Matras zonder geur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slaapkenner Theo Bot Zwaag Slaapkenner Theo Bot Zwaag 504 meter Wij zijn er heel goed geholpen. Grote winkel en genoeg keus. Zeker een aanrader.
Recensies
Super fijne ervaring, Fantastisch geholpen door Johan, Ga zo door.. topzaak
Fantastisch matras, heerlijk bed, echt lief en toegewijd personeel zonder ook maar op enige wijze opdringerig te zijn. Ik slaap beter en geniet van de nacht!
EN: Very rude behaviour of the delivery personnel. NL: Onbeschoft en asociaal gedrag van bezorgers.
Kwam voor het bij vullen van een kussen maar dat bleek niet mogelijk Kreeg een hele nieuwe kussen met nog extra ganzen dons ondanks dat ik de kussen al een aantal jaren gebruikt had echt een top bedrijf .
Uitmuntende service en top bedden in het luxe segment!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid