facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SKYGATE

SKYGATE
"HIGH END STALEN BINNENDEURENEen stalen binnendeur is een absolute eye-catcher in elk interieur en geeft een stijlvolle en exclusieve uitstraling aan iedere ruimte. Skygate Stalen Binnendeuren zijn bijzonder geschikt om meer licht in huis of kantoor te creëren. Wij bieden onze klanten zowel betaalbaarheid als maximale creatieve vrijheid als het gaat om stalen taats- en schuifdeuren en vaste panelen. Elke combinatie is mogelijk in iedere kleur."
Adres: Minervaweg 2, Baarn
Telefoonnummer: +31355486111
Stad: Baarn
Route: Minervaweg 2


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 11:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nijhof woonwarenhuis Nijhof woonwarenhuis 75 meter Tja wat kun je hier eigelijk niet kopen...je kunt bij Nijhof je gehele woning en tuin...
made of wood made of wood 660 meter MADE OF WOOD
Behang. Behang. 2 km Erg fijne zaak, ze geven goed advies, hebben goede en duidelijke communicatie en keur...
Binnenhuis Scheltinga Baarn Binnenhuis Scheltinga Baarn 2 km Een winkel met klasse producten, maar nog belangrijker: mensen met klasse. Van e-mail...
Recensies
Zeer tevreden! Jong dynamisch bedrijf, denken goed mee en zijn flexibel als het gaat om denken in oplossingen. We hebben de deuren nu ruim 1,5 jaar in onze woning en ben tot nu toe ook erg tevreden over de kwaliteit. De prijs is ook zeer redelijk en zou Skygate daarom zeker aanraden.
Naast het feit dat de deuren echt prachtig zijn, zijn we ook enorm goed en vriendelijk geholpen. De deuren zijn makkelijk te installeren. Goede prijs-kwaliteits verhouding. Wij zijn enorm blij met het resultaat. Ook belangrijk om te weten dat de deuren een softclose hebben en makkelijk schoon te houden. Het is tevens ook een goede geluisdemper tussen verschillende ruimtes. Echt een aanrader.
Verschillende taats deuren bekeken bij diverse bedrijven in NL. Skygate kwam er voor ons met de beste prijs-kwaliteit verhouding uit! Goede kwaliteit, maar dan wel stukken sneller en goedkoper geleverd. Blijkt in praktijk een hele fijne deur die onze vestibule mooi af sluit. Gezelligheid binnen en koude buiten.
Onwijs blij met onze stalen taatsdeur van Skygate! We zijn heel vriendelijk ontvangen in de showroom en we hebben goede uitleg en informatie gekregen. Als je eenmaal zo’n deur in huis hebt, wil je nooit meer anders!
Prima kwaliteit deuren, goede service en correcte afhandeling. Defect onderdeeltje werd zonder verdere vragen gratis opgestuurd. Skygate heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zo hoort het te zijn.
Keurige ontvangst, duidelijke uitleg en goede adviezen!
Bij Skygate de dubbele stalen deur, model 3000 besteld. Een waanzinnige industriële en strakke uitstraling heeft dit model. En een hoop extra licht in de keuken erbij is ook niet verkeerd . Zeer tevreden met de service; zoals levering en montage! Ik raadt dit product zeker aan!
Vriendelijke mensen en op afspraak langs kunnen komen. Verwacht geen grote mooie showroom. Het is de eigen ‘kantoorruimte’, vergaderkamer/presentatietafel die afgebakend/ommuurd is met de eigen producten. Dat gaf mij wel de gelegenheid om een goede indruk te krijgen van wat ik wilde kopen. Helaas wel een lange tijd wachten totdat men kan inmeten en af kan leveren.
Heel blij met onze schuifdeur, was het wachten waard
Snel geleverd en conform afspraak. Erg tevreden over de kwaliteit van de deuren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid