facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Nijhof woonwarenhuis

Nijhof woonwarenhuis

Info

Nijhof in Baarn is een woonwarenhuis met ruim 20.000 m2 wooninspiratie. Wij zorgen dat je je thuis voelt in jouw huis.

Geschiedenis

Vergeet de winkelstraten met meer van hetzelfde en skip vooral de emotieloze bouwcentra. Kom gewoon lekker naar Nijhof in Baarn, dé winkel die je inspireert om van je huis je thuis te maken!
Ruim 20.000 m2 wooninspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: er is een kinderspeelplaats en een La Place restaurant, dus kids kunnen mee en de lunch is geregeld.

Kortom, met 80.000 kwalitatieve bouw- en woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken én vriendelijk, vakkundig advies hebben we alle ingrediënten in huis voor een heerlijk dagje woonwinkelen. Wanneer zien we je? Tot dan!

Onze taak

Missie:
IEDEREEN HEEFT RECHT OP VERBETERING VAN ZIJN INDIVIDUELE LEEFOMGEVING

Visie:
ONZE KLANTEN HELPEN VAN HUN HUIS HUN THUIS TE MAKEN
Onze klanten willen geen standaardoplossingen. Ze zijn op zoek naar producten en materialen die hun identiteit onderstrepen. En dus is het onze drijfveer om ze daarbij te helpen. Dat doen we door hen te inspireren. Door trends te laten zien. Door oplossingen aan te dragen. En door een aanbod te presenteren van een betaalbaar en zeer breed en diep assortiment.

Producten

Raam- en wanddecoratie, deuren, parket, hout- en bouwmaterialen, keukens, meubels, apparatenshop, sanitair, tegels, verf, verlichting, woonaccessoires, ijzerwaren, gereedschap, haarden, tegels, tuinmeubels, zagerij

Adres: Minervaweg 3, 3741 GR Baarn
Telefoonnummer: 035 548 6111
ln.nraabfohjin@fohjin
Stad: Baarn
Route: Minervaweg 3
Postcode: 3741 GR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 11:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: nijhof baarn webwinkel, nijhof baarn badkamers, nijhof outlet, nijhof baarn lampen, nijhof baarn outlet, nijhof folder, nijhof baarn openingstijden, nijhof baarn tuinmeubelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SKYGATE SKYGATE 75 meter Zeer tevreden! Jong dynamisch bedrijf, denken goed mee en zijn flexibel als het gaat ...
made of wood made of wood 617 meter MADE OF WOOD
Forever Benelux Business HQ - NL Forever Benelux Business HQ - NL 2 km IK ben heel gelukkig bij Forever Living Products. Ze bieden waar het voor staat, een ...
Borden op Bestelling Borden op Bestelling 2 km Gedecoreerde porseleinen borden voor iedere gelegenheid. Met de hand gedecoreerd prec...
Binnenhuis Scheltinga Baarn Binnenhuis Scheltinga Baarn 3 km Een winkel met klasse producten, maar nog belangrijker: mensen met klasse. Van e-mail...
Recensies
Tja wat kun je hier eigelijk niet kopen...je kunt bij Nijhof je gehele woning en tuin aankleden er word gewerkt met thema’s, waardoor er ieder seizoen een verrassend aanbod is! Voor een kop koffie of de lunch zit er op de eerste verdieping een La Place, waardoor je er een uitje van kunt maken Door de grote parkeerplaats met meerdere laadpalen voor de deur is de winkel erg goed bereikbaar!
Waardeloos, 25 nov. 2022 een bestelling geplaatst die volgens de webwinkel op voorraad was. Enige dagen later kreeg ik bericht dat het besteld zou worden bij de leverancier en binnen “enkele dagen” verstuurd zou worden. Inmiddels 2 weken verder, geen contact te krijgen met de webwinkel, reageren niet op mijn mails, en leveren geen bestelling. Kortom, een onbetrouwbaar bedrijf en adviseer een ieder om elders te kopen!!
Vreselijke ervaring we wilde laminaat kopen en gingen daarna wat drinken . We werden op de vingers getikt door een leidinggevende dat we een mandje moesten meenemen en dat we mondkapjes moesten dragen wat we al deden . Zelf had meneer niet eens een mondkapje. De winkel zat vol met personeel zonder mondkapjes en die klanten adviseerde wel een mondkapje te dragen . Voorderest was het super duur normaal krijg je voor het zelfde meer voor veel minder geld . Ook het eten was super duur werd gewoon standaard meer afgerekend dan de afgesproken prijs , eten was echt niet te eten alsof het al dagenlang in de vitrine stond. Tafels waren gewoon smerig en personeel was stug . Nee voor ons niet meer.!!!!
Een bestelling geplaatst artikel is niet leverbaar, maar wel wekenlang het factuur open laten staan. Zeer slechte communicatie of liever gezegd helemaal geen communicatie mogelijk. Gewoon waardeloos!
Wat een verrassend leuke winkel. Verschillende store in stores in de winkel. Heerlijk om doorheen te struinen. Wat ik echt te gek vond is dat er heel veel verf proefpotjes waren. Van F&B painting the past, kleuren kaarten van Flexa. Maar ook veel aandacht voor huisgeuren.
Onwijs goede klantenservice! Helaas ontbrak er bij mij in de doos van een aangekocht product een onderdeel. Bas wist, zonder dat ik hem al te veel uitleg hoefde te geven het onderdeel te vinden en stuurde deze direct mijn kant op! Helemaal top.
Mooie winkel voor alles wat met wonen te maken heeft. Van doe het zelf tot servies tot koken tot linnen.....diverse stijlen en prijsklassen. Ruime parkeergelegenheid.
Winkel wordt steeds mooier. Veel inspiratie opdoen. Wel dikke portomone meenemen, maar fantastisch aanbod
Fijne winkel, allemaal deskundige en behulpzame medewerkers en zoveel fijne spullen. Grote keus in verf van heel veel merken. Leuk ook de shop in shop formule. En vergeet niet de gebak/ijs/oliebollen kar buiten een bezoekje te brengen...
Leuke woonwinkel, mooie spullen te koop. La place is helaas niet meer de moeite
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid