facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Behang.

Behang.

Info

Dé winkel voor behang. Ruim 400 boeken en bijna 100 soorten op voorraad



"Bent u op zoek naar verf of iets anders voor uw woning, dan bent u bij ons aan het goede adres. Gestart in 1919 en dus al 100 jaar zijn wij gespecialiseerd in verf en het daarbij behorende advies voor een professioneel resultaat. Maar, Schmidt Koelewijn heeft veel meer dan verf alleen. Denk eens aan vloeren, raamdecoratie, behang, gordijnen, buitenzonwering, etc. Ons assortiment omvat vele merken. We zien u graag terug in de winkel."
Adres: Dalweg 16, 3741AV Baarn
Telefoonnummer: 0355413082
Stad: Baarn
Route: Dalweg 16
Postcode: 3741AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Baarn doe het zelf, Fauteuils nijhof baarn, Eijffinger behang, Verfwinkel Baarn, Parkeren Nijhof Baarn, Nijhof Behang, Nijhof Baarn
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SKYGATE SKYGATE 2 km Zeer tevreden! Jong dynamisch bedrijf, denken goed mee en zijn flexibel als het gaat ...
Recensies
Erg fijne zaak, ze geven goed advies, hebben goede en duidelijke communicatie en keurige montage precies zoals was afgesproken met de verkoper. We hebben recent horren en een screen bij ze besteld en dit is naar volle tevredenheid geregeld en geïnstalleerd. Zelfs toen de inzet horren moeilijk te monteren waren door onze nauw sluitende ramen, kwam de verkoper zonder klagen ons even tussendoor helpen en zijn ze prima geïnstalleerd. We weten ondertussen dat raamdecoratie echt een uitdagend avontuur kan zijn maar we kunnen altijd terecht bij Schmidt-Koelewijn voor een geschikte oplossing! Uiteraard kunnen ze niet alleen helpen bij raamdecoratie maar ook bij andere oplossingen door hun diverse aanbod. We kunnen ze je aanraden, wij komen in ieder geval zeker weer terug.
We zijn heel fijn geholpen bij het bekleden van onze trap. We werden fijn geholpen bij de keuze van de stof, bestelproces was duidelijk en de medewerker die het kwam monteren heeft het heel netjes opgeleverd.
Fijne winkel voor goede verf-adviezen en spullen. Hebben hier al heel wat potten weggehaald
Het duurt vrij lang voordat men de gevraagde gegevens gevonden heeft. De winkel heeft een grote verscheidenheid aan producten waardoor het niet optimaal overzichtelijk is. Ook staan er her en der onuitgepakte dozen. Men is behulpzaam, vriendelijk en geduldig. Afwachten op de offerte.
Groot assortiment, goede service en communicatie, vriendelijk personeel en ze geven goed advies! Ze hebben bij ons vloeren gelegd, raamdecoratie geïnstalleerd, muren behangen/geschilderd en de trap bekleed met tapijt.
16-09-2020 Zie een aanbieding op de site 25% korting op pvc+ leggen+ egaliseren. Rij je een stuk naar de winkel blijkt dat je alleen op de vloer 25% korting krijgt en niet op de rest. Vraag je wat het leggen kost en dan komt dat neer op 40 euro per m2, ook nog veel duurder dan andere winkels.
Prettige goed gesorteerde winkel
Vriendelijke en vakkundige professionals, die het ondanks de hitte gelukt is een perfect egale en superstrakke marmoleum-vloer in mijn nieuwbouwappartement te leggen. Op het laatste moment bleek er een fout in de factuur te staan – werd direct geholpen en binnen 48 uur rechtgezet. Zeer indrukwekkende service, absolute aanrader voor iedereen die een mooie vloer wil!
We hebben een Marmoleum vloer laten leggen in onze net verbouwde woning. Het resultaat is geweldig! Superstrak, mooie lasnaat, topresultaat en goede service. Dank!
Advies gekregen om een platen ondervloer te laten leggen. Achteraf bleek dit geen goed advies te zijn omdat de platen klapperen. Na klacht werd er gezegd: "dat weten we, maar we kunnen vooraf niet alles vertellen!!! Weinig motivatie om euvel te verhelpen . Meerdere keren telefonisch en via email kontakt gezocht, maar verantwoordelijke persoon belt niet terug. De volgende keer zoek ik een andere winkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid