facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Secutor Security BV

Secutor Security BV

Info

Secutor Security is een landelijk opererend bedrijf en een succesvolle en betrouwbare leverancier van verschillende beveiligings- en bewakingsdiensten.



"Secutor Security BV onderscheidt zich door twee ontwikkelde en beproefde specialismen, namelijk straatcoaching publiek domein en zorgbeveiliging.Buiten deze specialismen levert zij ook reguliere dienstverlening zoals; evenement beveiliging en crowd controll , horecaportiers, objectbeveiliging en surveillance dienstverlening.Secutor Security is een beveiligingsprofessional en proactieve partner. Zij excelleert in het bieden van flexibiliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid.Haar directeur Yahya Hlimi heeft door zijn daadkracht, betrokkenheid en zakelijk inzicht gezorgd voor een snelgroeiende onderneming met een sterk familiegevoel en medewerkers die zich gezien en gewaardeerd voelen."
Adres: Plataanstraat 15, 5802EH Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478513965
Stad: Venray
Route: Plataanstraat 15
Postcode: 5802EH



op zoek naar gerelateerd: Straatcoaches Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MH Security MH Security 1 km Jong, dynamisch en zo'n 25 jaar ervaring in alle facetten binnen de security. We hand...
Eye Watch Security Group BV Eye Watch Security Group BV 3 km Mijn dochter zou daar gaan werken 9 onbetaalde in werk dagen ook nog late diensten ge...
MIOS MIOS 3 km "MIOS is een in huis ontwikkeld camerasysteem van Eye Watch Security Group dat a...
Recensies
Beveiligers op de kermis in Heerlen. Draaien joints, lopen erbij dat ik me afvraag of ze kermisbezoekers zijn en hebben een uitstraling dat de andere er juist op los wil gaan arrogant, dominant, geen inzicht/ervaring, geen connectie met kermisbezoekers. Duidelijk een zeer slechte keuze van de kermis uit. En onbegrijpelijk dat een bedrijf zulk personeel in dienst heeft.
Werk al jaren met Secutor security! Verdienen een lint. Staan altijd klaar en werken professioneel! Bedankt mannen en vrouwen!
Top bedrijf, komen hun afspraken na. Zij kunnen inspelen bij problemen in jouw buurt. Is aan te bevelen.
De straat coaches van dat bedrijf kun je geen afspraken mee maken. Ze laten zich ook voor de gek houden door de daders.Het probleem verplaatst zich in het dorp Bergen.
Professioneel personeel, wat goed met mensen overweg kan. Ga zo door jongens en meiden!!
Discriminatie. Bij De Brouwer in Weert mogen bepaalde personen binnen zonder inkom en andere niet. Het security bedrijf selecteert op personen. Een vriendin en vriend zeiden dat ze alleen waren en mochten wel binnen, in groep niet. Vrienden van security mochten zonder stempel en betaling ook binnen. Door de security agenten werden we verbaal en emotioneel aangevallen terwijl wij op het voetpad stonden, wat openbaar terrein is. 1 vriend had betaald en heeft hierover geklaagd. Nadien kreeg hij toch zijn geld terug.
Snel aanwezig na verzoek om even binnen te lopen ivm bewoners evenementenhal. Rust keerde meteen terug.
Top bedrijf! Alles goed en snel geregeld! Ook is het personeel klantvriendelijk!
Zeer proffesioneel bedrijf op het gebied van beveiliging en goede toezicht.
Vers producten, professioneel personeel,. Zeer lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid