facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Eye Watch Security Group BV

Eye Watch Security Group BV

Info

Eye Watch Security Group BV is een betrouwbaar beveiligingsbedrijf. Dat gespecialiseerd is in bewakings-, hospitality- en beveiligingsdienstverlening.

Geschiedenis

Eye Watch Security Group BV werkt uitsluitend met gemotiveerde en goed opgeleide beveiligingsmedewerkers die beschikken over ervaring in diverse disciplines binnen de beveiligingsbranche. Eye Watch Security Group BV voert haar dienstverlening dan ook optimaal uit. Ons bedrijf voldoet aan alle richtlijnen zoals gesteld en goedgekeurd in de ‘Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus’ (Wpbr) en door het Ministerie van Justitie. Daarnaast werkt Eye Watch Security Group BV standaard volgens de richtlijnen en leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Veiligheidsbranche (voorheen de VPB).



"Sinds de oprichting in 2005 is Eye Watch Security Group één van de snelst groeiende beveiligingsorganisaties van Nederland en daardoor een belangrijke speler geworden in de beveiligingsmarkt. Op dit moment concurreren wij met succes met grote internationale beveiligingsbedrijven. Hiervoor heeft Eye Watch Security Group de afgelopen jaren volop geïnvesteerd in haar personeel, trainingen en materiaal. Door daarnaast ook te investeren in de innovatie van intelligente observatiesystemen ambieert Eye Watch Security Group het beste beveiligingsbedrijf van Nederland te worden!"
Adres: keizersveld 87a, 5803 AP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: +31883745611
Stad: Venray
Route: keizersveld 87a
Postcode: 5803 AP



op zoek naar gerelateerd: Eyewatch facebook
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MIOS MIOS 125 meter "MIOS is een in huis ontwikkeld camerasysteem van Eye Watch Security Group dat a...
MH Security MH Security 2 km Jong, dynamisch en zo'n 25 jaar ervaring in alle facetten binnen de security. We hand...
Secutor Security BV Secutor Security BV 3 km Beveiligers op de kermis in Heerlen. Draaien joints, lopen erbij dat ik me afvraag of...
Recensies
Mijn dochter zou daar gaan werken 9 onbetaalde in werk dagen ook nog late diensten geen loon geen reiskosten en school zelf betalen 3 weken gratis gewerkt en rooster werd steeds veranderd uwv was ook niet blij met zoveel in werk dagen en contract liep al dus kijken want dan moet je betaald krijgen hallo ze hebben ook rekeningen en auto rijd niet op water niks was duidelijk administratie is heel slecht gelukkig is ze naar ander bedrijf gegaan. 1 in werk dag betaald en hoppa 32 uur werken en school betaald een schande bij jullie en niet dank zij jullie gratis dagen ze heeft heel anders moeten leren dus wil je personeel betaal zoals het hoort.
Heel slecht bedrijf. Werkt niet hoe het moet. Om duidelijker te zijn ze werken niet via de grondwet ze maken eigen domme regels en chanteren en gooien mensen zo maar eruit. Voor alle vrouwen Be careful. Als je daar gaat beginnen!!!!
Goed bedrijf om mee samen te werken. Wij doen alarmopvolging voor enkele camera's. Snel contact met meldkamer. En snel handelen door direct foto's door te sturen naar de surveilant ookal is deze van een ander bedrijf direct kan handelen. Kwa meldkamer meer dan prima!
Een prima werkgever ik heb hier veel geleerd in mijn tijd dat ik voor dit bedrijf werkte.
Ik ben nu bijna 4 jaar werkzaam bij Eye Watch Security Group en in die tijd heeft het bedrijf een grote groei doorgemaakt , niet alleen qua omzet en werknemers, maar ook in professionaliteit en structuur. Hoe langer ik hier werk is er meer en meer een team ontstaan met al mijn collega’s en alhoewel er altijd zaken zijn die voor verbetering vatbaar zijn, wordt er wel hard aan gewerkt om die zaken ook te verbeteren, dat moet ook wel bij zo’n dynamisch bedrijf als Eye Watch Security Group is. Een mooi bedrijf wat volop in beweging is.
Ik ben werkzaam als Salesmanager bij Eye Watch Security Group en werk er met heel veel plezier. De samenwerking met directie en collega's ervaar ik als zeer prettig en informeel. Er zijn diverse mogelijkheden om mijn kennis van de beveiligingsdiensten en technische beveiliging uit te breiden binnen de organisatie. Kwaliteit en expertise staat hoog in het vaandel en dat is ook wat er geleverd word bij onze klanten!
Ik ben 2 jaar geleden begonnen als objectbeveiliger en heb, dankzij de steun van veel mensen binnen de organisatie, kunnen opwerken tot security supervisor. In het kader van teambuilding krijgen wij als werknemers veel steun vanuit de directie teamuitjes etc., blijven de teams hecht en worden er leuke werkplekken gecreeërd. In de tijd dat ik werkzaam ben bij Eye Watch Security merk ik dat er heel veel tijd en moeite is gestoken in het verbeteren van arbeidsvoorwaarden en zijn we als collectief bezig om een mooi en gezond bedrijf neer te zetten. Normaal gesproken ben ik geen persoon die reviews schrijft echter voel ik me genoodzaakt om te laten zien dat Eye Watch Security bezig is met een groei om niet alleen een goed bedrijf te zijn, maar vooral een goede werkgever.
Toen ik met de opleiding begon waren er nauwelijks bedrijven die een stageplek aanboden, maar Eyewatch heeft mij die kans gegeven. Na mijn studie werd er gekeken naar mijn kwaliteiten, mijn wensen en voorkeuren. Ze hebben mij de mogelijkheid gegeven om te groeien en verder te ontwikkelen. Natuurlijk hebben zij ook verbeterpunten, maar hier werken ze ook ook actief aan en streven naar een nog betere kwaliteit. Fijne collega's en kan mij helemaal vinden in hun visie. Absolute aanrader zowel voor hun diensten als voor hun werkgelegenheid!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid