facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor MH Security

MH Security

Info

Jong, dynamisch en zo'n 25 jaar ervaring in alle facetten binnen de security. We handelen correct, gastgericht en zonder te aarzelen.

Geschiedenis

Jong en dynamisch maar toch met een bonk ervaring van zo’n 25 jaar, in alle facetten binnen de security. Zo kunnen we u op alle fronten van dienst zijn. Om dit waar te kunnen maken hebben we binnen MH security 5 kernwaarden waar we voor de volle 100% achter staan.

DAADKRACHT
De beveiligingswereld vraagt nu eenmaal om daadkracht; op de juiste momenten een beslissing nemen en daar naar handelen. Onze medewerkers nemen deze beslissingen omdat ze door kennis en kunde weten wat ze in diverse situaties moeten doen.

We handelen correct, gastgericht en zonder te aarzelen. Door ervaring weten we dat situaties snel kunnen veranderen en zullen dan ook altijd, daar waar mogelijk, preventief te werk gaan zodat we een situatie in de kiem kunnen smoren.

INTEGRITEIT
Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, daar staan we voor bij MH Security. Medewerkers van MH Security zullen zich nooit laten verleiden, zijn betrokken bij de opdrachtgever, eerlijk en oprecht.
Zaken die ‘bekend’ zijn bij de medewerkers zullen te allen tijde binnenskamers blijven, denk hierbij aan het toegang hebben tot de kluis, de urenlijsten of klantgegevens.

MH Security weet waar de grenzen liggen, zullen deze bewaken en zullen deze regelmatig verhogen, daar waar we kunnen.

GASTGERICHTHEID
Gastgerichtheid of Hospitality staat niet voor niets bij ons hoog in het vaandel. ‘Je krijgt terug wat je zelf geeft’ is iets waar we voor staan.
Ook in de beveiliging is dit van essentieel belang, open naar de klanten/bezoekers toe. Mensen aanspreken of vragen om te kunnen helpen, zo zien deze mensen een heel andere beveiliger dan ze vooraf hadden verwacht.

MH Security helpt de gasten/klanten met respect, inlevingsvermogen en overtuigingskracht. Het uitleggen van bepaalde regels en het aangeven waarom deze regels gelden geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

MAATSCHAPPELIJK BETROKKEN
Door constant op de hoogte te blijven van wat er in de omgeving gebeurt zal MH Security alles in het werk stellen om de samenleving veiliger te maken en deze te beschermen.

Onze medewerkers staan ook midden in de samenleving zodat ze ook op de hoogte blijven van wat er speelt, of het nu bij een groot dance event of bij een exclusief bedrijfsfeest is. Door deze kennis kunnen de medewerkers op ieder moment en in alle omstandigheden voortreffelijk uit de voeten.

KWALITEIT
MH Security staat voor kwaliteit en is een combinatie van kennis, vaardigheden en houding. Deze aspecten zorgen ervoor dat we ons werk goed kunnen doen. Ook qua kennis zullen we deze blijven opdoen en zullen we, daar waar nodig, het boek niet uit de weg gaan.
Ook worden onze medewerkers regelmatig getraind in b.v. Agressie Preventie of Crisis Management Training.
Onze medewerkers zijn trots om het uniform van MH Security te mogen dragen en zullen dat ook uitstralen.

Adres: Postbus 271, 5800 AG Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478 444 400
Stad: Venray
Route: Postbus 271
Postcode: 5800 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Secutor Security BV Secutor Security BV 1 km Beveiligers op de kermis in Heerlen. Draaien joints, lopen erbij dat ik me afvraag of...
Eye Watch Security Group BV Eye Watch Security Group BV 2 km Mijn dochter zou daar gaan werken 9 onbetaalde in werk dagen ook nog late diensten ge...
MIOS MIOS 2 km "MIOS is een in huis ontwikkeld camerasysteem van Eye Watch Security Group dat a...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid