facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Saté Lounge

Saté Lounge
Adres: Ds. Jan Scharpstraat 298 Unit 31 , Rotterdam 3011 GA, NL
Telefoonnummer: 06 51248305
Stad: Rotterdam
Route: Ds. Jan Scharpstraat 298
Huisnummer: Unit 31
Postcode: 3011 GA


Openingstijden

Maandag: 10:00-20:00
Dinsdag: 10:00-20:00
Woensdag: 10:00-20:00
Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-20:00
Zondag: 12:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: sate lounge zwijndrecht, markthal ondernemers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Anugerah Anugerah 217 meter Heerlijk authentiek gegeten Aardige bediening Goede sfeer Zeker een aanraderEten: 5/5
Anugerah Anugerah 226 meter Fantastisch eten! De aankleding is sinds mijn vorige bezoek een heel stuk gezelliger ...
Sari Koering Indonesisch Sari Koering Indonesisch 371 meter Zeer lekker gegeten! Voor sfeer en gezelligheid is er nog werk aan de winkel.
Papaya Papaya 617 meter Heerlijk gegeten. Een aanrader tegen een betaalbare prijs. Voor 14 euro nasi koening ...
Sate Bar Sate Bar 802 meter "Authentieke Saté en Surinaams gerechten."
Warung Mini Warung Mini 832 meter Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
Satebar Satebar 840 meter
Mini 53 Mini 53 848 meter Slechte zaak, communiceren niet. Laten je 2 uur bij een vieze tafel staan. Telkens wo...
Small Asia Small Asia 1 km Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
Java Plaza Java Plaza 1 km
Dewi Sri Centrum Dewi Sri Centrum 2 km Indonesische keuken. . A la carte of keuze tussen 3 rijsttafels, waarvan 1 vegetarisc...
Dewi sri Dewi sri 2 km Vandaag met 18 personen gedineerd bij Dewi Sri. Vooraf had ik het menu doorgesproken ...
Toko Hoi Yun Toko Hoi Yun 2 km Klein maar fijn zaakje in "het oude noorden". Goed assortiment aan producte...
Sate-Man Sate-Man 2 km De zaak was gesloten, maar volgens social media was deze gewoon open.
Ap Halen Ap Halen 3 km Geen afhaal recensie want daar weten we al van dat het geweldig is . Dit is een bier ...
Minang Kabau Minang Kabau 3 km DE absolute aanrader voor Indonesisch eten in Rotterdam. Buiten dat het 1 van de ouds...
Recensies
Heerlijke kipsaté met de licht pittige saus gegeten met noodles en nasi goreng. Vonden de portie voor de lunch prima. Vriendelijke en snelle bediening. Komen zeker snel eens terug voor de beefsaté.
Beter laat dan nooit! Had anderhalve maand geleden al een review willen schrijven. Het schrijven was ik misschien vergeten, de ervaring noch het eten niet. We kwamen alleen voor een saté en hebben uiteindelijk alles geproefd. Verbluft waren we door de beef-stick, wat een smaakbom was dat! En de perfect bereide gamba spies Zodra wij een cateraar nodig hebben, wordt dit het eerste telefoontje
Net geluncht bij Sate Lounge in de Markthal. De terechte winnaar van beste sate van Rotterdam. De Argentijnse Beef stick met "speciale saus" is heerlijk. Het vlees boterzacht en die saus is echt overheerlijk. Het is een saus met aardbeien. Laat je daardoor niet afschrikken. De combinatie is zo lekker en bijzonder dat ik 5 sterren heb gegeven. Volgens zeggen zijn de traditionele satéstokjes met saus ook super lekker. Dat moet een volgende keer maar. Overigens is de uitbater iemand met passie. Dat straalt er aan alle kanten vanaf. Daarnaast ook gezellig.
Had de sate beef, 2 stokjes met brood, Absoluut goed vlees, maar je proeft echt dat de saus echt niet home made is. Echt geen maaltijd of lunch voor zoveel geld. Dat geldt tevens voor de kipsate. Ik kan echt vertellen wat het merk van de saus is uit een pakje, hoewel dit wel afkomstig was van een beter merk en de kip kwam echt niet van de barbecue, maar smaakte gekookt niet eens gebakken. Al met al leuk bedoeld, maar weinig voor veel geld.
Wat een ongelooflijke ontdekking!!! Tijdens een dagje Rotterdam de Markthal meegepikt alwaar we door de zalige geur van gegrilde saté al van veraf werden verleid door de Saté Lounge. Met z'n tweetjes alle drie de saté variëteiten en satésausen uitgeprobeerd en echt van de kipsaté tot de gamba's tot de saté van Argentijnse biefstuk werkelijk alle drie waren ze goddelijk lekker waarbij de saté van Argentijnse biefstuk wel tot de absolute subtopper mag worden gerekend. Ik hoop dat de Saté Lounge heel snel een franchise in Amsterdam begint de eerste vaste klant hebben ze nu al binnen!
Super lekkere sate. Pittige pindasaus is licht pittig, top! Prijskwaliteitverhouding is ook dik in orde. Weinig zitplaatsen, maar op de bankjes of op het grasveldje bij de Markthal is het ook prima vertoeven als het geen slecht weer is, natuurlijk. Aanrader!
De kipsaté smaakt voortreffelijk maar wil je een keer iets anders, dan zou ik zeker de Argentijnse ossenhaas met gezouten aardbeiensaus aanraden. Na dit gisteren geproefd te hebben moest ik wel een goede recensie achterlaten. Verder is het personeel ook heel vriendelijk!
Wij kenden de saté lounge reeds een aantal jaren van hun stand met koningsdag en bij VVGZ op de slotdag. Altijd lekker zo vers gemaakt. Maar dit maal hebben we de pakketten besteld voor de BBQ thuis, super gemakkelijk als je zelf geen tijd hebt om je saté te marineren en op de stokjes te steken. Al m'n gasten, uit Dalfsen, Dordrecht en Californië grotendeels Indo's hebben genoten van de saté van de Saté Lounge. Alle saté ging schoon op en de leftover satésaus mocht niet zomaar weg, die staat morgen weer op het menu!
De lekkerste saté eet je echt hier. Probeer ook eens de beef die is echt super met z'n eigen gemaakte saus met aardbeien. Gekke combi maar is fantastisch
Afgelopen maandag de markthallen bezocht samen met mijn vriend uit Indonesie. Toevallig kwamen we langs de sate lounge en een vriendelijke jongedame Eri sprak ons aan. We besloten het erop te wagen om Europese sate te proeven. Tot onze verbazing was de sate en pindasaus echt lekker: The taste of Indonesia. Dank je wel Eri voor je gezellige babbel en heerlijke sate. Selamat makan!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid