facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dewi Sri Centrum

Dewi Sri Centrum
Adres: Westerkade 20 , Rotterdam 3016 CM, NL
Telefoonnummer: 010 436 0263
Stad: Rotterdam
Route: Westerkade 20
Postcode: 3016 CM



op zoek naar gerelateerd: dewi sri hillegersberg, dewi sri hillegersberg menu, menukaart dewi sri, dewi sri to go, dewi sri menu, dewi sri hillegersberg menukaart, dewi sri bezorgen, dewi sri iens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dewi sri Dewi sri 3 meter Vandaag met 18 personen gedineerd bij Dewi Sri. Vooraf had ik het menu doorgesproken ...
Mini 53 Mini 53 1 km Slechte zaak, communiceren niet. Laten je 2 uur bij een vieze tafel staan. Telkens wo...
Satebar Satebar 1 km
Warung Mini Warung Mini 1 km Eerste indruk van de restaurant locatie is opzich wel knus, hoewel de verplichte plex...
Small Asia Small Asia 1 km Kleine zaakje maar best wel duur, het eten valt mee niet om te zeggen heerlijk. Bij W...
Java Plaza Java Plaza 1 km
Sari Koering Indonesisch Sari Koering Indonesisch 1 km Zeer lekker gegeten! Voor sfeer en gezelligheid is er nog werk aan de winkel.
Sate-Man Sate-Man 2 km De zaak was gesloten, maar volgens social media was deze gewoon open.
Sate Bar Sate Bar 2 km "Authentieke Saté en Surinaams gerechten."
Saté Lounge Saté Lounge 2 km Heerlijke kipsaté met de licht pittige saus gegeten met noodles en nasi goreng. Vonde...
Ap Halen Ap Halen 2 km Geen afhaal recensie want daar weten we al van dat het geweldig is . Dit is een bier ...
Anugerah Anugerah 2 km Heerlijk authentiek gegeten Aardige bediening Goede sfeer Zeker een aanraderEten: 5/5
Anugerah Anugerah 2 km Fantastisch eten! De aankleding is sinds mijn vorige bezoek een heel stuk gezelliger ...
Papaya Papaya 2 km Heerlijk gegeten. Een aanrader tegen een betaalbare prijs. Voor 14 euro nasi koening ...
Johnnies Fastfood Johnnies Fastfood 3 km Racistische aziatische vrouwtje eten is ongezond troep!
Recensies
Indonesische keuken. . A la carte of keuze tussen 3 rijsttafels, waarvan 1 vegetarische. Proef als dessert zeker de gebakken banaan, pisang?. Goed eten voor een eerlijke prijs
Als vanouds heel veel soorten gerechten geserveerd en dus voor iedereen wat wils. Kwalitatief iets minder dan voorheen. Komt bij dat de entourage niet is wat vroeger was, daarom 3 sterren in plaats van 5. Mijn voorlaatste keer dat ik er heb gegeten was 2005. Toen was de sfeer en aankleding als in het koloniale verleden. Naar mijn verwende tong als indo was het eten ook perfect. Oorzaak naar deze verandering is misschien een andere eigenaar, maar zeker ook de pandemie waar we allemaal onder leiden. Zou jammer zijn als er Dewi Sri niet geholpen kan worden aan een nieuwe boost. Te meer omdat de locatie zo perfect is. Ben lang geleden zelf klaargestoomd voor de zeevaart aan de Lloydkade en ken de omgeving heel goed. De Euromast staat nu in de steigers; deze toeristische trekpleister gaat mooi worden. Zou er voor restaurant Dewi Sri Centrum ook zoiets op culinair gebied kunnen opgestart worden? Iets voor Herman de Blijker en Annemarie van Gaal? Parkeren: Gratis parkeren ná 18:00u. Rolstoeltoegankelijkheid: Rolstoel vriendelijk. Speciale dieetwensen: Op elke tafel staat een melding dat dit besproken kan worden.
Leuk restaurantje met heerlijk eten en op een mooie plek in Rotterdam. Helaas zijn de verhouding in hoeveelheid niet correct. We hadden 2 pers. vegetarische en 5 pers. normale rijsttafel besteld en de porties in de schaaltjes van de meeste waren exact gelijk.
Prettige sfeer in het restaurant, personeel netjes. Eten was top, erg fijne smaken, pittig en gekruid door elkaar dus voor een ieder toegankelijk. Foto 2 is de rijsttafel op foto 3 voor 1 persoon.
We hebben weer heerlijk gegeten zoals altijd bij Dewi Sri. Fijne bediening en netjes aan de Corona regels gehouden. We komen zeker weer terug.
Afgelopen zaterdag 07-05-2022 wezen eten met 4 personen. We hadden rijsttafel voor 4 personen besteld en binnen 10 minuten stond en er blad met kleine schaaltjes op tafel :-s en 2 schaaltjes rijst. Wij hadden eerst zoiets van okeeeejjj misschien komt er nog wat meer aan en de dame riep vriendelijk “eet smakelijk”. Wij waren zeer verbaast over de kleine hoeveelheid schaaltjes met eten wat nog eens lauw was ook. Oohhh ja ik zou wel aanraden om zelf wat drinken mee te nemen want vragen of er mensen nog wat te drinken willen hebben bestaat niet daar….. na een 20 min a half uur kwam de serveerster een keertje kijken of wij klaar waren en zo druk was het echt niet en of er nog iets anders gewenst was. Wij hadden nog een toetje besteld en zijn daarna met een onvoldaan gevoel snel weg gegaan. De smaak was wel goed vandaar 2 sterren alleen de rest was een beetje jammer allemaal. Voor ons nooit meer………
lekker lontong gegeten op het terras aan de voorzijde. de smaken waren er allemaal, de presentatie modern tot chique maar wel ruim geportioneerd. hele fijne gastvrouw.
Lekker gezellig Indonesisch familierestaurant op leuke lokatie. Lekker eten en drinken. Vriendelijk bedienend personeel en leuke aankleding restaurant. Na zoveel jaar een prettige hernieuwde kennismaking. Dat doen we vast nog wel eens dunnetjes over!
The day after! Al ruim 30 jaar vieren wij zo af en toe bijzondere momenten met een sfeervol, gezellig en lekker diner bij Dewi Sri aan de Westerkade in Rotterdam. Door Corona en een verhuizing naar de regio Nijmegen was het alweer 3 jaar geleden, maar gisteren hadden wij een tafel gereserveerd om wat te vieren. Bij aankomst bleek het restaurant boven dicht te zijn en was de trap gebarricadeerd. Na navraag gedaan te hebben werden wij beneden in een snackbar achtige setting aan een kantine-tafel gezet. De vriendelijke dame op gympen, in een legging met Sweater vertelde dat het restaurant boven gesloten is. Door de akoestiek van een kippenhok was het lastig de dame van de bediening en elkaar te verstaan. Wij kregen een geplastificeerd A4-tje om het menu te bekijken. Wat heel overzichtelijk was omdat er niet veel meer van de oude menukaart over was. Na een prima voorgerecht werd het bestek van de borden gehaald en op de tafel, zonder kleedje neergelegd. Het hoofdgerecht was prima maar niet erg warm. De muziek werd uiteindelijk ook aangezet, maar ook die zorgde niet echt voor de oude vertrouwde Indonesische sfeer. Toen was het tijd voor een dessert en viel de keuze op “a messy cook’s version of snickers ice cream”. Wat een teleurstelling! Messy, was het zeker. Een Thee-mok met vanille-ijs en wat chocoladesaus. De Snickers heb ik niet kunnen vinden. Helaas, zo jammer. Waar is de “Ambiance” van het restaurant wat nog steeds op de website staat en waar we vroeger kwamen om te genieten van een bijzondere avond. Conclusie: Zeker niet de moeite om 200 kilometer voor te rijden en sommige tradities moet je helaas afscheid van nemen.
De mooie bovenzaal is ingeruild voor een simpel eethuis op de begane grond. Het eten was haastig opgewarmd in de magnetron, maar desondanks redelijk van smaak. Maar het geheel was eerlijk gezegd veel te simpel voor de prijs en de grandeur die Dewi Sri ooit had. Sateh kambing bleek van lamsvlees noem het dan sateh domba!. In het Snickerstoetje zaten geen snickers. Ik miste de sambal, maar ik miste vooral het speciale gastvrije gevoel dat bij een Indische maaltijd hoort. Kom op Dewi Sri, een herinnering kun je niet eten, maar deze stap terug is helaas veel te goed te proeven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid