facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sandra Stokmans Fotografie

Sandra Stokmans Fotografie

Info

Documentaire Reportage Fotografie:
Zakelijk | Day in the Life | Familie
Website, Reis & Editorial Fotografie
Portretfotografie: Zakelijk | Familie

Geschiedenis

www.sandrastokmans.nl

Je hebt foto’s nodig. Voor je website. Voor marketing doeleinden. Voor social media. Of voor een brochure. Een magazine. Informatiedragende foto's.

Ik vind het leuk om me te verdiepen in jouw wensen. Ik duik in je bedrijf, denk met je mee, hoor wat je wilt bereiken. En vervolgens ga ik aan de slag. Je vraag in beeld vertaald. Zo natuurlijk en sprekend mogelijk. Om dat wat je wilt overbrengen te visualiseren. Je vraag in een of meerdere beelden vangen. Beeld als communicatiemiddel.

Fotografie is in mijn optiek meer dan alleen fotograferen. Foto’s kunnen heel mooi het verhaal dat jij wilt vertellen ondersteunen. Zelfs versterken. Of een foto heeft een verhaal in zich.

Vanwege mijn natuurlijke interesse, het mij willen verdiepen in bedrijf, betrokkenheid, nauwkeurigheid en jarenlange projectmanagement ervaring, ben ik ook zeer goed in staat om verantwoordelijk te zijn voor het eindresultaat: een website, of het helpen aan het bouwen van een website. Waarbij mijn creativiteit en mijn foto's in combinatie met de (aanwezige) tekst, helpen om een aantrekkelijke website te maken!



"Documentaire fotografie voor gezinnen Day in the Life, reportages, documentaire familie fotografie, familie fotografie en organisaties / bedrijven fotografie voor de zorg, evenementen, bedrijfsreportages, Day in the Life van een Ondernemer, website en portretten"

"Documentaire fotografie voor gezinnen Day in the Life, reportages, documentaire familie fotografie, familie fotografie en organisaties / bedrijven fotografie voor de zorg, evenementen, bedrijfsreportages, Day in the Life van een Ondernemer, website en portretten"
Adres: Maarssen
Stad: Maarssen


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Upstairs Fotografie Upstairs Fotografie 3 km Fotostudio - Arnhemsebovenweg 160, 3971 NG Zeist Tel: 06-24921012
CREATIEVE FOTOMISSIES CREATIEVE FOTOMISSIES 6 km Op zoek naar een geweldige fotograaf die creatief is, buiten de box denkt en onzichtb...
Rolanddezeeuwfotografie Rolanddezeeuwfotografie 6 km Ontspannen fotocursus waarbij met veel geduld op begrijpelijke wijze de basis van het...
RolanddeZeeuw Fotocursussen RolanddeZeeuw Fotocursussen 6 km in Juli de cursus LrC gevolgd .echt wat n fantastische cursus en wat n fantastische ...
Recensies
Voor ons magazine en de beeldbank heeft Sandra prachtige foto’s gemaakt, waarbij ze mooie perspectieven kiest en het karakter van de mensen op de foto weet vast te leggen! Daarbij is Sandra energiek, betrokken - bij zowel de mensen op de foto’s als bij ons de opdrachtgever-, denkt ze proactief mee, streeft ze een hoog niveau van kwaliteit na en is ze uitermate flexibel. Heel fijn om mee samen te werken.
Voor Van Bruggen Adviesgroep was ik op zoek naar een professionele fotograaf om onze beeldbank uit te breiden. Sandra had al eerder een shoot voor ons gedaan voor een testimonial. Dit was naar volle tevredenheid, dus de keuze was snel gemaakt om haar ook voor een grotere shoot in te schakelen. Het was prettig samenwerken met Sandra, ze werkt gestructureerd en hanteert een handige eigen omgeving waar alle documentatie op terug te vinden is. Het heeft uiteindelijk geleid tot een mooie aanvulling van onze beeldbank. De foto’s zijn echt, naturel, levendig en van hoge kwaliteit. Sandra denkt ook met de klant mee; ze greep de mogelijkheid aan om een verhuizing vast te leggen, iets dat perfect paste bij de opdracht. Ik zou Sandra aanbevelen aan andere bedrijven, omdat ze geen standaard foto’s maakt, maar foto’s waar iets gebeurt en het echte leven laat zien.
Sandra heeft op de verjaardag van mijn vader foto's gemaakt. Ze heeft op een zeer ontspannen manier het feest vastgelegd. Doordat ze bijna onderdeel van het gezelschap wordt, heb je niet meer in de gaten dat Sandra foto's maakt. En dat heeft een prachtige reportage opgeleverd. Allerlei spontane momenten waar Sandra oog voor heeft zijn nu vastgelegd. Het fotoboek is een prachtige herinnering voor onze familie.
In december heeft Sandra een fotosessie gemaakt van mij persoonlijk maar ook foto's van mijn werkomgeving en een weergave van een behandeling vastgelegd met een klant van me. Dat zijn hele mooie foto's geworden voor op mijn website. Reacties die ik krijg zijn: Oh Marlies dat is helemaal zoals jij bent! Ik vond het heel plezierig om met Sandra te werken, ze is lekker hands on, heeft oog voor detail en luistert goed naar wat mijn wensen waren. Ik kan Sandra zeker aanraden als je authentieke foto's wilt!
Via mijn werk in contact gekomen met Sandra. Er werden foto’s gemaakt voor een cover. Ik was zo onder de indruk hoe Sandra mij op mijn gemak liet voelen en dat we al bij de eerste foto zoiets hadden: dit is em! Heel bijzonder en ik vond het zo fijn dat ik haar vervolgens ook voor andere zakelijke foto’s heb gevraagd. Ik vind Sandra een lieve, spontane vrouw waar je jezelf kunt zijn en waardoor dit ook terug te zien is op de foto! Dankjewel! Liefs, Sanne
Wat een verademing, werken met Sandra. Ze is niet alleen een fantastische fotograaf maar denkt ook mee, adviseert en is uitermate flexibel. Geweldig! Ze heeft voor ons personeelsmagazine de geïnterviewde collega's prachtig in beeld gebracht en ook in de planning een sleutelrol gespeeld. Ik kan iedereen aanraden met Sandra te werken!
Mijn ouders huurden in juni 2019 op Texel een weekend een huis om samen met het gezin van mijn broer en mij het 40-jarig huwelijk van hun te vieren. En tja, wat geef je dan als cadeau? Na een uurtje brainstormen bedachten we: ‘een fotoshoot’ van de hele familie!’ Maar wie vraag je dan? En wat past bij ons? Ik wilde geen statig portret maar meer ontspannen foto’s. Al zoekend vond ik het Day in a Life Aanbod van Sandra Stokmans. En daar heb ik geen spijt van! Sandra reageerde heel snel op mijn vraag met een offerte op maat voor een halve dag fotograferen op Texel. We hadden een paar leuke afwisselende activiteiten op het programma staan: ontspannen bij het huis, een fietstocht naar de vuurtoren, de toren beklimmen, lunchen, naar het strand en midget golfen. En daar hebben we nu hele mooie foto’s van! Deze foto’s zijn maar van een halve dag, maar vormen een prachtig beeld van het hele weekend. Omdat Sandra een middag lang op de achtergrond meebeweegt met ons, ben je na verloop van tijd niet meer met de foto’s bezig. En dat levert authentieke en ontspannen foto’s. En een mooi bij-effect: omdat Sandra foto’s maakte, hoefde mijn moeder dat niet te doen. Zo kon zij ook echt genieten. Sandra heeft een grote reeks foto’s bewerkt, en na onze selectie een heel luxe gebonden fotoboek samengesteld. Dat boek heb ik met heel veel plezier aan m’n ouders gegeven. En natuurlijk hangen er ook heel wat foto’s uit de reeks aan de muur! Een uniek cadeau en absolute aanrader voor iedereen die zichzelf of een ander iets bijzonders wil geven.
Onze fotoshoot met Sandra was 1 van de hoogtepunten van ons jaar. En het resultaat is geweldig. Zoveel mooie foto’s van momenten die we zelf nooit kunnen vastleggen omdat je dan zo in dat moment zit. En dat zijn JUIST de momenten die je het meest koestert
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid