facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor CREATIEVE FOTOMISSIES

CREATIEVE FOTOMISSIES

Info

Creatieve Fotomissies maakt bruidsreportages die je een WOW gevoel geven!
Master fotograaf bij Master Photographers Network

Geschiedenis

Fotoreportages op afspraak.
Huwelijksfotografie en bedrijfsreportages.
Master fotograaf bij Master Photographers Network.



"Creatieve en journalistieke bruidsfotografie, waardevolle herinneringen gevangen in magisch licht! Als bruidsfotograaf heb ik enorm veel ervaring en die gebruik ik om een te gekke bruidsreportage neer te zetten.Maar ook bedrijfsfotografie wordt vakkundig en artistiek uitgevoerd."
Adres: Fazantenkamp 917, 3607 EG Maarssen
Telefoonnummer: 0346-707014
Stad: Maarssen
Route: Fazantenkamp 917
Postcode: 3607 EG


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RolanddeZeeuw Fotocursussen RolanddeZeeuw Fotocursussen 544 meter in Juli de cursus LrC gevolgd .echt wat n fantastische cursus en wat n fantastische ...
Rolanddezeeuwfotografie Rolanddezeeuwfotografie 544 meter Ontspannen fotocursus waarbij met veel geduld op begrijpelijke wijze de basis van het...
Upstairs Fotografie Upstairs Fotografie 2 km Fotostudio - Arnhemsebovenweg 160, 3971 NG Zeist Tel: 06-24921012
Sandra Stokmans Fotografie Sandra Stokmans Fotografie 6 km Voor ons magazine en de beeldbank heeft Sandra prachtige foto’s gemaakt, waarbij ze m...
Recensies
Op zoek naar een geweldige fotograaf die creatief is, buiten de box denkt en onzichtbaar is op je bruiloft? Zoek dan zeker niet verder. Corrine is echt goed in haar vak, ze is niet voor niets award winnend : Ze maakt echt een toffe fotoshoot die alles behalve standaard is. Het boek is ook prachtig dat ze levert. Echt op en top kwaliteit. Zelf is Corrine een geweldig persoon om de hele dag om je heen te hebben. Je ziet haar niet en toch weet ze je trouwdag geweldig vast te leggen.
Corrine en assistent maakten fantastische foto's op onze bruiloft. Ze was heel relaxed, down to earth en toegankelijk en daardoor voelden wij ons ook op ons gemak. Gelukkig had ze nog plek! Door omstandigheden waren wij 3 weken voor de bruiloft nog op zoek naar een fotograaf en door haar snelle service konden we haar nog op tijd boeken. Dankjewel Corrine, je hebt onze dag fantastisch vastgelegd en we zijn super blij met onze mooie, afgedrukte herinneringen. Het zijn werkelijk kunstwerken die we de rest van ons leven met plezier aan de muur houden!
In een woord een fantastische fotograaf! Allereerst een ontzettend fijn persoon, daarnaast een keiharde werker die de hele dag werkelijk elk mooi moment heeft weten vast te leggen en nadien hebben we werkelijk schitterende foto's van onze bruiloft gekregen. Een absolute aanrader!
Corrine is een fantastische fotograaf. Voor ons waren het hoge contrast dat ze gebruikt en de kunst om emoties te vangen de belangrijkste redenen om haar te vragen voor onze bruiloft. Dat maakt de foto's kleurrijk, spontaan en zeer speciaal. We zijn erg blij met het resultaat, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze bruiloft.
Corrine blinkt uit in haar foto’s! Haar foto’s zijn uniek en hebben een eigen stijl. Ze heeft onze prachtige trouwdag zo weten vast te leggen dat het de sfeer ademt zoals die ook die dag was. Dat is talent! Corrine is een fantastische fotografe. Ze laat je op je gemak voelen, heeft humor waardoor de fotoshoot lekker luchtig is en op de belangrijkste momenten weet ze zich zo op te stellen dat ze niet opvalt maar wel hele mooie foto’s maakt. We hebben veel complimenten op onze foto’s ontvangen en alle credits gaan naar Corrine!
We hadden Creatieve Fotomissies eigenlijk al op ons lijstje staan voor de bruiloft. Toch voor een andere fotograaf gekozen. Helaas zijn foto's van het eten en het feest door die een andere fotograaf mislukt. We hebben toen contact opgenomen met Corrine van Creatieve Fotomissies voor een nieuwe shoot. Weliswaar waren we al getrouwd, maar hup de trouwkleding weer aan en een fantastische fotoshoot. Met rookbommen en weer bij het Inntel Hotel, waar vorig jaar ons feest was. Corrine heeft wonderen verricht. Wat een prachtige foto's kan zij maken! Heel bijzonder licht, hele mooie effecten. Ze heeft oog voor detail. Wil je aparte foto's van je bruiloft? Dan moet je echt bij Corrine zijn!
Vanaf de aller eerste ontmoeting is duidelijk dat Corrine goed is in haar werk! Niet alleen de schitterende foto's maar ook hoe ze met je omgaat en je geruststelt. Op de dag zelf merk je praktisch niet dat ze er is en tijdens de shoot geeft ze duidelijke aanwijzingen, maar staat zeker open voor suggesties. Al met al zijn we super blij met onze keuze voor Corrine, en hebben we mede dankzij haar, geweldige visuele herinneringen aan onze grote dag!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid