facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RolanddeZeeuw Fotocursussen

RolanddeZeeuw Fotocursussen

Info

Fotocursussen voor beginners & (semi) gevorderden. Workshop Fotobewerken in Photoshop & Lightroom CC. Ook privecursussen en besloten groepen.

Geschiedenis

FOTOCURSUSSEN EN WORKSHOPS

Al onze cursussen en workshops zijn kleinschalig van opzet. Bij ons zult u geen grote klassikale samenkomsten hebben maar juist kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers. Onze basiscursus fotobewerken heeft zelfs maximaal 2 deelnemers. Wij vinden aandacht voor iedereen heel belangrijk zodat alle informatie goed en helder kan worden uitgelegd. Onze overtuiging is daarom dat dit het best werkt in een kleine groep.

WAT KUNT U BIJ ONS BOEKEN:

Basiscursus fotograferen 3 dagen verdeeld over 2 donderdagavonden en 1 zaterdag.
Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen en iedereen die zijn of haar kennis wil opfrissen. Ook heel geschikt voor ouderen. Maximaal 6 deelnemer. Kosten € 125,-- pp. Priveles ook mogelijk.

Basiscursus fotobewerken 1 dag (in overleg te bepalen). Doelgroep: Beginnende hobbyfotografen die meer uit fotograferen willen halen. Maximaal 2 deelnemers. Ook heel geschikt voor ouderen. Kosten € 65,-- pp. Priveles ook te boeken.

Vervolgcursus fotograferen voor (semi) gevorderden, 5 lessen verdeeld over 4 maanden. Op donderdagavonden en 1x een zaterdag. Deze cursus is bedoeld voor iedereen die weet wat diafragma is en de basistechnieken van fotograferen kent. Voor deze cursus is het nodig om een camera te hebben die handmatig ingesteld kan worden. Maximaal 6 deelnemers. Kosten € 195,— pp

Deze workshop is los te boeken en icm met de basiscursus fotograferen. In dit laatste geval boekt u beiden tegelijk. De datum voor de workshop fotobewerken wordt in overleg met u ingepland. De workshop wordt zowel overdag als 's-avonds aangeboden. Kosten € 175,--.

BONNEN:

Kadobon:
Verras een foto liefhebber met een kadobon voor het volgen van de basiscursus fotograferen, de basiscursus fotobewerken of misschien wel een leuke locatieworkshop. Prijzen vanaf € 45,--. Informeer via [email protected]

3 in 1 Voucher:
Met de 3 in 1 voucher neemt u deel aan de 2 basiscursussen en 1locatieworkshop. U bepaalt zelf in welke periode u deel wilt nemen en in welk tempo. Hoe werkt het? U koopt de 3 in 1 voucher en betaalt daarvoor € 235,—. Als u op een bepaalde datum wilt deelenemen dan meldt u dat via [email protected]. U krijgt dan een bevestiging van deelname.

LOCATIEWORKSHOPS:

Opfrisworkshop 1 dag Doelgroep: Basiskennis + een beetje meer:
U fotografeert met uw eigen camera. Te organiseren door heel Nederland (bij minimaal 4 inschrijvingen). Inclusief koffie, thee of fris naar keuze. Lunch is voor eigen rekening. De opfrisworkshop is bedoeld voor iedereen met een beetje meer fotografie ervaring, of wanneer u de basiscursus fotograferen is gevolgd en u op herhaling wilt komen of als u een nieuwe camera heeft aangeschaft waar u nog niet zoveel ervaring mee heeft opgedaan. Hoe zit het ook al weer met het diafragma en de sluitertijd, de ISO en witbalans? Zeker als je niet regelmatig met fotograferen bezig bent zal de opgedane basiskennis toch wegzakken. Daarvoor is de opfrisworskhop van een dag ontwikkeld. De hele dag gaan we op locatie fotograferen om alle technieken nog 's toe te passen. En natuurlijk is er alle aandacht voor vragen. Met de fotograaf binnen handbereik is het dan heel prettig om die direct en ter plekke beantwoord te krijgen. Kortom neen leerzame en vooral ook leuke workshop. Maximaal 6 deelnemers € 65,-- pp.

Op stap met de fotograaf 1 dag Doelgroep: Iedereen die van fotograferen houdt:
U fotografeert met uw eigen camera. Te organiseren door heel Nederland (bij minimaal 4 inschrijvingen). Inclusief 1x koffie, thee of fris naar keuze. Lunch is voor eigen rekening. In overleg en bij voldoende deelname ook flexibel te plannen op donderdag t/m zondag. U heeft ervaring met fotograferen en u maakt best wel mooie foto's met uw camera op de automaatstand. Alleen heeft u het gevoel dat u meer uit uw kostbare camera kunt halen. En u raakt ook gemakkelijk de weg in de menu´s kwijt waardoor u niet optimaal gebruik maakt van alle mogelijkheden. Met deze workshop gaat u al wandelend met een professionele fotograaf mooie foto´s maken in een mooi stad of een natuurgebied. Veel is mogelijk. U krijgt ondersteuning en advies en ook direct feedback op uw werk. Aan het eind van de dag zult u de weg in uw camera beter kennen en daardoor mooiere en creatievere foto´s maken. De workshop is inclusief een naslagdocument en een afgedrukte foto naar keuze (20x30) die u zelf op deze dag heeft gemaakt. De foto wordt afgedrukt door een fotovaklaboratorium. Maximaal 6 deelnemers € 65,-- per persoon.

Te boeken als groep en heel leuk om te doen als onderdeel van een excursie, bedrijfsuitje voor kleinere groepen of teambuilding-sessie.

Meer mogelijkheden:

RolanddeZeeuwFotografie werkt samen met collega fotografen verspreid door het land. Zo zijn er ook wandelingen te organiseren Den Haag, Leiden, Groningen, Maastricht, door natuurgebieden of op bijzondere locaties, door heel Nederland. U wordt altijd begeleid door enthousiaste professionals die u terzijde staan om al uw vragen over techniek, belichting en compositie te beantwoorden.

Alle cursussen en workshops zijn te boeken als groep en heel leuk om te doen als onderdeel van een excursie, bedrijfsuitje voor kleinere groepen of teambuilding-sessie.



"Uniek door de privécursussen en kleinschalige groepslessen. Persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk en alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd. De lessen zijn daarom ook heel geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan wat meer persoonlijke aandacht. Wil je voor je bedrijf met fotografie? Ik geef degelijke en leerzame trainingen fotograferen en digitale nabewerking. Omdat ik kleinschalig werk kan ik de lessen volledig worden afgestemd op de leerbehoeftes zodat dit meteen kan worden toegepast op de werksituatie."
Adres: Reigerskamp 377, 3607 HW Maarssen
Telefoonnummer: 0634235403
Stad: Maarssen
Route: Reigerskamp 377
Postcode: 3607 HW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rolanddezeeuwfotografie Rolanddezeeuwfotografie 0 meter Ontspannen fotocursus waarbij met veel geduld op begrijpelijke wijze de basis van het...
CREATIEVE FOTOMISSIES CREATIEVE FOTOMISSIES 544 meter Op zoek naar een geweldige fotograaf die creatief is, buiten de box denkt en onzichtb...
Upstairs Fotografie Upstairs Fotografie 2 km Fotostudio - Arnhemsebovenweg 160, 3971 NG Zeist Tel: 06-24921012
Sandra Stokmans Fotografie Sandra Stokmans Fotografie 6 km Voor ons magazine en de beeldbank heeft Sandra prachtige foto’s gemaakt, waarbij ze m...
Recensies
in Juli de cursus LrC gevolgd .echt wat n fantastische cursus en wat n fantastische uitleg , begeleiding en cursusboek een op een hoe kan het uit voor dit geld .ik kan het iedereen aanraden zo goed heb ik nog nooit lessen gevolgd. Roland bedankt als ik weer iets in fotografie wil volgen weet ik waar ik zijn moet voor n goede hulp en uitleg. hans wesselkamp
Mijn vrouw en ik hebben met heel veel plezier de cursus Lightroom gevolgd. We hebben zeer veel praktische informatie gekregen wat we meteen konden toepassen. Tijdens de cursus konden we alles vragen. Regelmatig werd getoetst of we het echt begrepen hadden en thuis konden we nog vragen stellen als we het toch niet begrepen hadden want het is een enorm uitgebreid programma. Wij zijn blij dat we van onze foto's nu de prachtigste plaatjes kunnen maken die we trots aan iedereen kunnen laten zien. Beste Roland veel dank voor het overbrengen van je kennis en de gezellige uurtjes.
Een praktijkdag fotograferen in Leiden gedaan met nog 3 andere hobby fotografen. Was erg gezellig en vooral leerzaam. Roland kent de fotogenieke plekjes in de stad, geeft duidelijk uitleg en aanwijzingen, en helpt je ook persoonlijk op weg met de juiste instellingen voor de foto en hoe dat op jouw camera in te stellen! Ook achteraf leer je veel van de uitgebreide schriftelijke beoordeling van elk van de gemaakte foto's. Kortom, al met al een aanrader, en ik ga zeker nog een van zijn andere workshops volgen!
Basis Curus Fotografie. Een ontzettend leuke en leerzame cursus. Na meer dan 5 jaar kan ik eindelijk een beetje met mijn camera omgaan. Roland is een prettige en geduldige leraar, die de cursus leuk brengt. De praktijkdag is het hoogtepunt van de cursus die begint met een avondje theorie. Deze curus is zeker een aanrader voor iedereen die meer uit zijn camera wil halen.
Erg leuke cursus, compact, maar geeft veel inzicht. Roland geeft prettig inzicht in de theorie, maar helpt ook met de functies van de camera. Daarnaast ook aandacht voor compositie.
Fotobewerking cursus bij Roland gedaan. Roland heeft dit op goede en rustige manier gepresenteerd. Zeker veel kennis op gedaan zodat ik hier goed mee kan werken. Zeker een aanrader om een cursus bij hem te doen
Bij Roland de cursus Lightroom Vervolg gedaan. Dit is een 1 op 1 cursus, waardoor je alle ruimte hebt om door de materie heen te gaan die jij van belang vind. Naast de theorie zal je zelf ook aan de slag gaan om het geleerde in de praktijk te brengen. Naast het bespreken van de functionaliteit van Light Room, hebben we ook ruim de tijd besteed om over zaken als backup, exporteren en dergelijke te praten. Niet zo zeer het technische verhaal, maar meer de visie. Roland is een fotograaf met veel ervaring en heeft een goed luisterend oor. Ik kan deze cursus van harte aanbevelen als je de volgende stap wilt maken in het bewerken van je foto's Roland, nogmaals bedankt voor alles. Gr Jeroen
Met heel veel plezier de basisPluscursus fotograferen en ook fotobewerking gevolgd bij Roland. Vriendelijk, persoonlijk, ontspannen en, ook belangrijk, veel geleerd. Van harte aan te bevelen en ik ga zeker nog weer verder als ik het nu geleerde ook goed kan toepassen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid