facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Sanadome Hotel & Spa

Adres: Weg door Jonkerbos 90, 6532 SZ Nijmegen
Telefoonnummer: +31243597200
Stad: Nijmegen
Route: Weg door Jonkerbos 90
Postcode: 6532 SZ



op zoek naar gerelateerd: sanadome hotel & spa nijmegen nijmegen niederlande, sanadome spa punt, travelbird sanadome, sanadome aanbieding 2018, vakantieveilingen sanadome, sanadome behandelingen, www.sanadome.nl korting, sanadome kaart
Recensies
Binnenkomst was mooi, mooi versiert Erg sfeervol Lift is ook erg mooi en handig Personeel is heel vriendelijk 1ste kamer was prima 2de kamer stonk helaas een beetje naar rook terwijl je er niet mag roken Bed lag lekker Sportschool was ook echt top! Mijn dochters van 14 jaar vonden de spa geweldig, zelf vond ik het wel prima maar het kan beter. Er is maar 1 sauna die vaak vol is wat erg jammer is. De kruiden baden zaten ook vaak vol Douches waren wel echt super fijn! Zwembad is wel prima en best groot, vooral ook het buiten zwembad. Normaal zou ik na de spa even willen liggen wat helaas niet mogelijk is omdat alle bedjes vol met handdoeken lagen. Het eten was echt top! Heerlijk gegeten! Veel vis, maar als je geen visliefhebber bent zijn er genoeg alternatieven. Toetsjes ook heerlijk. Helaas was het best prijzig. 43 euro ofzo voor het buffet wat opzich nog wel prima is alleen het drinken zit er niet bij! Je moet dus apart een fles water van 7 euro kopen als je wilt drinken. Ik zou het snappen als het alcoholische dranken waren maar WATER? Dan gaan we verder met het ontbijt Dat was ook weer heel lekker en daar kon je gewoon drinken pakken. Als hotel is het prima. Ik zou alleen er niet heen gaan voor een dagje spa.
Dit is echt geen vier sterren hotel… de eerste domper was al dat we moesten bijbetalen voor een badjas terwijl we een prijzige deluxe kamer hadden! Dan zou je verwachten dat dit op je kamer ligt... Verder is het overvol en niet hygiënisch… waar ik me normaal altijd heel schoon voel na een bezoek aan de wellness ben ik nu gauw op mijn hotelkamer gaan douchen omdat ik mij vies voelde.. je zit als haringen in een ton in de bubbelbaden of de enige! sauna. De stoomkamer ruikt zompig en is ook veel te druk. Verder ziet het er onverzorgd uit afgebladderde verf. Ik snap niet dat ze zoveel mensen binnen laten. En de hotelkamer.. daar is weinig ‘deluxe’ aan… een koffie-en thee apparaat op de kamer zou bijv. logisch zijn. Tot slot de prijs… daar sluit ik mij ook bij eerdere reviews aan. Marina is gewoon een soort hele dure snackbar… en dan moet je als hotelgast ook nog betalen voor een parkeerkaart. We kunnen over het algemeen goed relativeren en gewoon genieten van de tijd met elkaar, maar dít ene nachtje weg voor een paar honderd euro geeft een beetje pijn in de buik:.
Al jaren, zelfs toen we nog in het Noorden van Nederland woonden, komen we naar Sanadome. Nu wonen we vlakbij en komen er met enige regelmaat. De laatste keer vlak voor corona. Toen waren er helaas verbouwingen aan het plafond aan de gang maar dat moet ook gebeuren. Afgelopen weekend zijn we weer geweest en het interieur is er op veel fronten op vooruit gegaan. Echter Sanadome is er op een aantal punten helaas op achteruit gegaan. Nog steeds zijn er plekken die versleten zijn en er dus niet fris uitzien zoals in het binnenzwembad en drijven er overal opvallend veel ‘viesjes’ in het water. Er zijn geen kluisjes meer, zodat nog meer dan vroeger, iedereen zijn spullen op de stoelen legt en er niet voor iedereen een plekje is om even te zitten. Dit is echter wel begrijpelijk want waar moet je anders je spullen kwijt? Niet alles kun je aan de haken kwijt. En je mag géén eigen tasje mee naar binnen nemen maar alleen een Sanadome tasje voor € 4,95! Absurd! Daarbij zijn de prijzen in het horeca gedeelte, bizar gestegen! € 7€ voor een kopje soep en dat is dan ook écht maar een koffiekopje! Van een gezellig leeuwenkommetje met redelijke prijs waardoor je je nog serieus genomen voelt, naar een mini kopje! Een club sandwich voor € 17,75! Ga zo maar door. Niet echt rustgevende prijzen. Wat ook erg opviel was de temperatuur van het buitenbad. Die was echt geen 32 graden. Meerdere mensen hoorde ik daarover en het was denk ik ook de reden waarom het er zo leeg was. Maar ook de bubbelbaden voelden kouder dan anders. Klanten hebben uiteraard geen thermometer bij zich waar moet je die laten? en ik heb het dus niet gemeten, maar op bepaalde momenten had ik het best koud. Daardoor hield je het langer vol in de sauna en stoomruimte, of misschien waren die ook minder warm..? De zandlopers waren ook stuk. Misschien is het vanwege de hoge gasprijzen maar stel mensen daar dan van op de hoogte, dan kun je daar best begrip voor opbrengen. We hebben er een leuke dag van gemaakt maar het voelde toch helaas ondanks het verbeterde interieur minder fijn en ontspannen. Je hebt weliswaar badkleding aan maar je voelt je financieel uitgekleed! Toch eens verder zoeken naar alternatieven? Jammer Sanadome!
Net terug van een verblijf van 1 nacht in Sanadome Nijmegen. Onze eerste ervaring in een Wellness. Om 14:00 konden we meteen in onze kamer. Mooie kamer, heerlijke bedden, en een fijne badkamer. We misten wel een koffiezetmogelijkheid, en een waterkokertje. In de meeste hotels is dat wel aanwezig. Ook was er geen airco, dus het was erg warm op de kamer! Wat het eten betreft: We hadden vooraf niet gekeken naar de prijs van het buffet. €43 p.p. vonden we echter behoorlijk aan de prijs. Het eten was prima, lekkere gerechtjes, maar vooral vis. Voor ons is dat geen probleem, want we zijn visliefhebbers, maar een vleesliefhebber zal dit niet voldoende vinden. Wat niet prettig was, de serveerster kwam zowat elke 10 minuten vragen of we nog wat wilden drinken, terwijl overduidelijk was dat we nog voorzien waren. De bar was goed, een perfecte Irish Coffee, met liefde gemaakt. De Thermen vonden wij heel fijn. Niet te druk overdag, heerlijk water, fijne bubbelbaden. Nadeel was wel dat je geen eigen tasje mee mocht nemen. Een tas kopen voor €4,95 is absurd. Dit hebben we dan ook niet gedaan. De massagestoelen waren heerlijk! Nog een speciaal compliment voor dame bij de Thermen kort donker haar. Ze maakte een leuk gesprekje met onze dochter, en was zeer behulpzaam en vriendelijk! Over het algemeen een fijn verblijf gehad, maar bij bovenstaande punten is zeker verbetering mogelijk denk ik.
Alleen een dagje wellness geboekt hier, we betaalden 35 euro per persoon dit was met 7.50 korting. Ik moet zeggen dat de potentie er zeker is, maar dat het echt onder het niveau is van een dagje wellness bij andere resorts waar je voor dezelfde prijs of minder heen kunt gaan. Ik hoop oprecht dat ze wat wijzigingen doorvoeren om het beter te maken. Hier wat tips: 1. Het reserveren van stoelen is echt belachelijk. Normaal lig/zit je ergens en als je daar weg gaat, neem je je spullen mee. Bij ons waren alle stoelen bezet met handdoeken en nog geen 5% gevuld met mensen. Misschien helpt het om nog meer haakjes aan muren te hangen, vooral als het druk is, is dit nodig. 2. De sauna is echt veel te klein voor de drukte, evenals de stoomcabine. Beiden waren echt heerlijk hoor, maar je moet geluk hebben dat er een keer een plekje vrij is. Tip: bouw buiten meerdere grotere sauna's, dan verspreid je de mensen en heb je meer aanbod. 3. Betaald parkeren. Waarschijnlijk is het niet jullie eigen terrein, maar ik betaal liever iets meer en dat je een 'gratis' uitrijkaart krijgt, dan dat je nog 9 euro extra moet betalen. 4. Hier kan waarschijnlijk niets aan gedaan worden, maar de speciale bubbelbaden waren steeds zo vol, dat wij er helaas helemaal geen gebruik van hebben kunnen maken, dat was een teleurstelling. Al met al hebben we een fijne dag gehad, prima eten en drinken, vriendelijke medewerkers ook! Maar alle kleine minpunten zorgen toch voor dit cijfer. Positieve punten zijn de douches, kleedhokjes, kluisjes, waterpunten en algehele sfeer.
Heel vriendelijk personeel en op zich een prima verblijf maar zou het niet nog eens doen. De prijskwaliteit verhouding klopt niet. Kamer was in slechte staat. Zo was de wasbak ik de badkamer stuk en vies. Het prullenbakje stuk en het bad/de douch nodig aan renovatie toe. Zag er echt schandalig uit voor de prijs die ik voor de kamer moest betalen. Ook zouden we mensen afraden om in het hotel te dineren. In het weekend hebben ze een buffet. Dit zou na zeggen van het personeel een uitgebreid buffet zijn met verschillende wereldse gerechten. Ook zou er een groot deel van de gerechten die op de kaart staan ook bij het buffet zijn inbegrepen. Het buffet bestond helaas uit allerlei appart gerechten en het merendeel was zalm of eendenborst. We hebben wat verschillende dingen geprobeerd maar niets naar onze smaak. Wat is er gebeurt met tomatensoep, gebakken aardappeltjes of frietjes Voor €43, - pp was dit een erg duur broodplankje aangezien dat is wat we gegeten hebben omdat de keuzen niet zo reuze was als belooft De spa was verder prima. De nadruk ligt er meer op zwemmen met als aanvulling een kleine sauna en een wat grotere stoomcabine. Ook de spa is her en der aan renovatie toe. Zo zijn bankjes in het water versleten en zitten de planken van het bankje in de sauna los. Tot slot moet je als hotelgast ook nog een parkeerkaart kopen bij het uitchecken van €9,-. Belachelijk betaal je €400,- in totaal voor een nachtje en dan moet je ook nog eens parkeergeld betalen voor parkeren op hun eigen terrein. Voor dit geld kan en ga ik in de toekomst ik toch iets heel anders doen.
Mijn man heeft mij voor mijn verjaardag een bon van 450 euro gegeven om met mijn zusje een dagje spa te beleven... Voor een sauna ervaring zou ik ergens anders heen gaan.. maar 1 sauna en 1 gewone sauna. Wel een mooi zwembad .. en meerdere bubbelbaden.. maar ze beloven dat deze 35 graden zijn.. maar waren absoluut kouder gezet waarschijnlijk om de energie kosten te drukken. Het zwembad was nog warmer! Verder was het er wel schoon.. en was het eten er erg goed in het restaurant daar waar je niet in badkleding mag komen... Prijzen liggen aan de hoge kant. Ook boekte ik een dure olie massage van 5 kwartier a 110 euro... het was meer een olie aai beurt ... compleet geen kracht. Je kan dan nog beter de water massage cabine boeken van 10 euro..
Het hotel is prima. Mooie kamers, lekker bed, fijne douche, alles netjes schoon. Minpunt, wel een minibar maar geen koffie en thee op de kamer. Service is prima, wij kregen een kamer zonder balkon maar toen we vroegen om een andere kamer was dit binnen 5 minuten geregeld. We hebben heerlijk gegeten al la carte in het restaurant van het hotel, en ook op het ontbijt is niet veel aan te merken. Het hotel is aan de prijzige kant, maar... je hebt dan ook wel 2 dagen toegang tot de spa, die er eerlijk is eerlijk op internet héél veelbelovend uit ziet. Dat was dus een flinke tegenvaller. Het zoutwaterbad met zogenaamd dode zee effect is in werkelijkheid een te klein en te koud bad wat in niets een dode zee effect heeft. Het verwarmde buitenbad waar je in de winter zo lekker warm kan zwemmen met alle luxe als massagestralen etc.. was dicht, en groen.. In het grote "warme" bad bladderde de verf aan alle kanten, wat een vies en achterstallige indruk geeft, en in de enkele wél warme bubbelbaden dreef van alles wat er niet hoort. Alle extra faciliteiten kosten geld, en flink geld.. er was maar 1 van de 2 horecagelegenheden open, en het geheel ziet er gewoon teleurstellend slecht uit. Ik kan me indenken dat wanneer je een lekkere dag in de spa apart hebt geboekt, dit erg tegen valt.. hier vermaak je je wellicht een uur 2 max maar zeker geen hele dag. Kortom, het hotel is goed maar duur.. wij hebben 400 euro betaald voor 2 nachten en daar kwamen nog ruim 100 euro bijkomende kosten bij. Dit bedrag is prima, als de spa was geweest zoals het word beloofd op het internet. Kortom, prijzen omlaag zodat het voor een breder publiek toegankelijk word, of de prijzen laten zoals ze zijn, maar een flinke renovatie in de spa is dan echt wel noodzaak.
Gisterenavond, 12 september 2022, een avond Sanadome “welness” geboekt. Helaas was dit totaal niet wat wij er van verwachte, dit terwijl wij vrij snel tevreden zijn. Ook vonden wij dat je voor 32,50 best wel iets mag verwachten. Voor ons was het meer een luxe zwembad en niet, zoals jullie omschrijven een perfecte locatie voor optimale ontspanning. We begonnen bij het buitenzwembad. Jullie geven aan dat dit bad tussen de 30 en 33 graden is, ik had geen thermometer bij maar het verschil met het binnenbad was een zeer groot verschil, het buitenbad was een stuk kouder en hierdoor lag er waarschijnlijk ook niemand in. Het is nou niet dat de weersomstandigheden dat niet toe laten als het buiten +/- 20 graden is. Vervolgens wilde we even opwarmen in de Sauna, dit was een vrij kleine sauna en tevens de enige sauna die wij konden vinden. Deze zat hutje mutje vol dus hebben we 10 minuten gewacht zodat we een beetje plekje hadden. Vervolgens zijn we even gaan zwemmen in het binnenbad en gingen vervolgens zitten in een van de cirkels met bubbels. De bubbels hielden na zo’n 3 minuten op en toen zagen we dat we op het beton zaten en dat dit dus zeer slecht was onderhouden. We zijn toen nog even naar de baden van 37 graden gegaan. Ook hier was het constant extreem druk. Mogelijk omdat dit een fijne temperatuur is. Toen het bubbelen in dit bad ophield schrokken we wat hier allemaal in dreef, huidschilfers en haren genoeg. Na dit bad zijn we even wat gaan eten in het boven gelegen restaurant. Eten was prijzig maar de vrouwelijke horeca medewerker heeft ons zeer vriendelijk en goed geholpen, wat mij betreft gaat die ene ster dan ook zeker naar haar. We hebben toen besloten dat het ons helaas niet goed beviel en dus maar weer terug zijn gegaan naar huis. De douches zijn prima, de douchekoppen zijn wel erg verkalkt en aan vervanging toe. De vloeren bij de kleedkamers waren erg harig. Al met al een erg slechte ervaring van sanadome en ik snap niet dat het niet beter word onderhouden cq. Bijgehouden. Wij gaan helaas de volgende keer weer naar een andere welness. Ik hoop dat jullie iets hebben aan mijn review.
Mooi hotel, vriendelijk personeel, ruime kamer, volop parkeren en lekker ontbijt in een ruime zitgelegenheid. Goed hotel dus, hoewel een waterkokertje voor deze prijsklasse wel zou kunnen, ik lees dat in meerdere reviews ook terug en de reactie van Sanadome dat ze tips waarderen en er iets mee doen, dus... Voor sauna zou ik er niet meer heen gaan, sauna viel erg tegen, slechts 1 kleine sauna, ruimte 8 personen max en zittend, 65 graden maar super druk dus de deur gaat steeds open en vaak wachtrijen, en er is enkel nog 1 Turkse sauna die is ruimer van opzet en wel goed. Voor de rest vooral diverse baden maar ook wel erg vol dus ook hier vaak wachtenden, een beetje een Centerparcs gevoel krijg je binnen, teveel mensen. Hotel is prima dus voor het badderen kan je er ook wel naar toe maar voor de sauna echt zeer onvoldoende.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Sanadome Hotel & Spa.

Nijmegen hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Weg door Jonkerbos 90 nijmegen spa kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Sanadome Hotel & Spa adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Sanadome Hotel & Spa. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Sanadome Hotel & Spa delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sanadome Sanadome 125 meter Konden bij aankomst 11:34 wel gelijk de kamer in, maar vloer was want minder goed gez...
Pedicure Monique Nijmegen Pedicure Monique Nijmegen 1 km Ik heb bij Monique een behandelstoel gekocht. Deze was in goede staat, helaas thuis a...
Priscilla's Salon Priscilla's Salon 2 km Waardeloze toko. Mijn UPS pakket ligt hier nu al dagen en deze locatie is nooit open!...
Win Nails Spa Win Nails Spa 3 km Bij het afrekenen moest ik meer betalen dan de aangegeven prijzen op de prijslijst. W...
Parel Nails Parel Nails 3 km For your professional nail care and nailart!
Mercure Hotel Nijmegen Centre Mercure Hotel Nijmegen Centre 3 km Het hotel is wat gehorig je hoort geluiden van buiten en van andere kamers, heeft sle...
MANNA Nijmegen MANNA Nijmegen 3 km Wij hebben hier heerlijk gegeten voor de lunch. De service was super vanaf binnenkoms...
Blue-Nijmegen Blue-Nijmegen 3 km Prachtig ingericht, wel achterstallig onderhoud. Niet rolstoel vriendelijk.Je merkt d...
Lino City Hotel Lino City Hotel 4 km Prachtig hotel, heel smaakvol ingericht. Ontzettend fijn om in te verblijven en om va...
Hotel de Prince - Restaurant Sixty-Four Hotel de Prince - Restaurant Sixty-Four 4 km Ze hebben een goed en leuk concept. In hartje centrum Nijmegen. Met echt zeer sfeervo...
Prikkels Prikkels 4 km Belangrijkste: voorgerechten waren niet speciaal, soep en hoofdgerechten bijzonder le...
Hotel AdB Hotel AdB 4 km Hotel, Bar & Restaurant AdB: Achter de Bank
Karel Nijmegen Karel Nijmegen 4 km Genieten in het knusse stadshart van Nijmegen. Drank, spijs & slapen op een prachtige...
Nimma Nimma 4 km Ben hier één nacht gebleven ivm een tentamen. Goeie punten: - mooie kamer, voldoende ...
Credible Credible 4 km Lekker eten en vriendelijke prijzen, ook een gezellige sfeer en leuk personeel. Een v...
Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent 5 km Alles wat je van een Valk-hotel verwacht. Nette ontvangst, prachtige kamer, heerlijk ...
JMW Heumensoord JMW Heumensoord 5 km Voor alle catering- en horecamedewerkers die werkzaam zijn op Heumensoord tijdens de ...
Bed and Breakfast De Lentehof Bed and Breakfast De Lentehof 5 km Voor de eerste keer in een B&B, dus was wel benieuwd hoe dat zou zijn. Aangeboden...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid