facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Info

Op een unieke locatie in noordelijk Nijmegen bevindt zich het splinternieuwe Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Producten

Hotelkamers
Restaurant
Wellness
Fitness
BeautyBalloon
Lola's Bar

Adres: Hertog Eduardplein 4, 6663AN Nijmegen
Telefoonnummer: +3124 792 02 00
moc.klav.negemjin@ofni
Stad: Nijmegen
Route: Hertog Eduardplein 4
Postcode: 6663AN



op zoek naar gerelateerd: van der valk nijmegen aanbieding, van der valk nijmegen adres, van der valk lent ontbijt, van der valk nijmegen menu, van der valk nijmegen molenhoek, van der valk lent vacatures, van der valk nijmegen cuijk, hertog eduardplein 4 nijmegen
Recensies
Alles wat je van een Valk-hotel verwacht. Nette ontvangst, prachtige kamer, heerlijk eten en een goede bar. Het personeel is vriendelijk en denkt graag met je mee. Wij komen zeker weer terug als we in de buurt moeten zijn. Parkeren kan in de aangrenzende garage en gasten mogen gratis uitrijdenje geeft je kenteken gewoon door. Kamers: Leuke hoekkamer met heerlijk bed. TV kan worden weggehaald want je hebt een prachtig uitzicht.
Fijne locatie om met vrienden te borrelen en eten, prettige en niet opdringerige bediening. Het eten was goed maar niet geweldig, het voorgerecht buikspek bestond uit 3 stukjes buikspek met garnering dit had wat meer mogen zijn. Het hoofdgerecht, hamburger 100% rundvlees, was te doorbakken waardoor de burger nogal droog was echter het geheel smaakte goed. Voor herhaling vatbaar? Zeker.
Wat een fijn hotel zeg! Vriendelijk personeel en beveiliging, bizar geweldig ontbijt wij dromen er nog steeds over en een fijne comfortabele schone kamer, het enige minpunt is dat de gordijnen niet helemaal goed verduisteren, voor de rest is het hier echt goed vertoeven, wij hadden de comfort kamer met een heeeerlijk bad! Ik raad dit hotel zeker aan, alleen al voor dat fantastische ontbijt haha. Groetjes Marloes Frederiks
Heerlij hotel en we hebben er ook goed gegeten. Keuken was flexibel, er was maar 1 vegetarisch voorgerecht dus toen we er de 2e dag ook wilde eten hadden ze speciaal voor mij een overheerlijke vega sushi voorgerecht gemaakt. Klein minpuntje was dat de badkamer niet helemaal schoon was.Kamers: 4/5
Wat een heerlijk weekend gehad, leuk en mooi gelegen hotel. Beide dagen ook diner in het restaurant, was heerlijk en leuke bediening. Ontbijt ook netjes en met veel keuzes. We hebben op het naast het hotel station de trein gepakt voor een dagje Nijmegen. Auto in de parkeergarage is ook ideaal. Hier komen we nog wel eens terug.Kamers: 5/5
Vandaag wederom hier heerlijk gegeten maar nu zijn we gaan brunchen. Het was voortreffelijk, heerlijk eten, groot en divers aanbod. De warme garnalen mogen wel meer zijn, deze waren vrij snel op ... Heerlijk na-buffet, puddinkjes, ijs, etcetera, ergo erg lekker!! Zeer vriendelijke bediening dus al met al, complimenten en zeer aan te bevelen! Tot ziens!!
Erg jammer allemaal.. de bedden waren steen hard de kussens erg oncomfortabel.. En in de wc zaten poep resten van de vorige gasten. Naast de kamer wel ontzettend lekker gegeten in het restaurant maar dit maakt natuurlijk niet goed op hoe de kamer was..
Niet zo,n beste ervaring. Familiekamer voor 4 dagen. Inchecken kon na 14 uur en toen we om 14.20 uur aankwamen, moesten we tot 15.00 uur wachten voor schoonmaakHierna zelf nog extra schoongemaakt wc/badkamer Iedere dag naar beneden voor aanvullend benodigdheden. Restaurant was uitmuntend en daar hebben we heerlijk genoten van ontbijt en diner.
Een atypisch Van der Valkhotel met een onwaarschijnlijk uitgebreid en verzorgd ontbijt… zelden ervaren. Gelegen tegenover de stad Nijmegen op 1.5 km van centrum Zéér fietsvriendelijk hotel, ruime en verzorgde kamers en vriendelijk onthaal. Helaas was er in onze week enkel friet bij avondeten te verkrijgen op aandringen 1 keer gefrituurde kleine aardappeltjes… nood aan variatie op dit vlak !
Minpunten: Geen Warme melk uit apparaat bij ontbijt en geen zout voor ei, alleen zoutvaatje met grote korrels op de tafel. Pluspunten: Uitgebreid ontbijt en leuke kamer met uitzicht. Goed afzuigsysteem in badkamer. Alles in de buurt. Gratis parkeren. Kluis, koelkast, koffie/Thee faciliteiten en klein bureau waar we spelletjes op konden spelen. Kamers: Mooie kamer met alle faciliteiten als thee/koffie, föhn, kluis, koelkast, bureau en bagagestoel. Activiteiten in de buurt: Burger zoo, e choppers huren, steden bezoeken, wandelen. Veiligheid: Fijne buurt met station dus genoeg mensen. Beloopbaarheid van de buurt: Station in de buurt. Eten en drinken: Ontbijtbuffet was goed en uitgebreid. Geen zout voor op je ei, en warme melk uit apparaat was lauw tot koud.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent.

Nijmegen hotel

openingstijden, locatie, vervoer. Hertog Eduardplein 4 nijmegen restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid