facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor SAB Catering

SAB Catering

Info

SAB Catering is al ruim 60 jaar een bedrijfscateraar in de top van Nederland. U als gast gelukkig maken met verrassend eten & drinken, dat is onze missie!

Geschiedenis

SAB Catering maakt deel uit van de top van grootste spelers binnen de contractcatering in Nederland. Dagelijks verzorgen ruim 600 enthousiaste cateringmedewerkers de restauratieve voorzieningen in 225 bedrijfsrestaurants en op 9 horecalocaties in Nederland.

Naast bedrijfscatering is SAB actief in de horeca waarvoor we het duurzame concept IJgenweis eten & drinken hebben ontwikkeld. Ook zijn we in de campushoreca en onderwijscatering gestapt. Met onze dochteronderneming FM at Work zijn wij een serieuze speler op facilitair gebied: telefoon- en receptiediensten, keuken- en restaurantinrichting en multiservices. De afdeling Evenementen verzorgt kleine en grote evenementen tot in de puntjes.

Onze slogan is 'Goed eten houdt mensen bezig'. Die woorden staan voor de energie, inspiratie en vitaliteit die goed eten u heel de dag geeft. Als gast merkt u dit elke dag. De groene klaver symboliseert onze duurzame houding en ondersteunt onze missie: met verrassend eten en drinken mensen gelukkiger maken.

Adres: Zwanenburgerdijk 275, 1161 NL Zwanenburg
Telefoonnummer: 020 4079200
Stad: Zwanenburg
Route: Zwanenburgerdijk 275
Postcode: 1161 NL


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pop-Up Borrel Pop-Up Borrel 337 meter Goed georganiseerd, vakkundige medewerkers die met je mee denken om het event tot een...
De Snaaiplank Zwanenburg De Snaaiplank Zwanenburg 991 meter Vet mooie producten van hele goede kwaliteit!!! TIME FOR A snaaiplank collection!
Fan-Food Fan-Food 1 km "De ambulante verkoop en markthandel van etenswaren en de import, distributie en...
Hete Pieper Hete Pieper 1 km Voor €6 wel een erg simpel bakje waarbij de kaas niet eens gesmolten is ook nadat we ...
TINA's TINA's 2 km Heerlijk eten en zeer gevarieerd! Tina / eigenaresse altijd even vriendelijk en gastv...
Culicompany Culicompany 2 km Omdat u altijd op zoek bent naar originele suggesties voor uw lunches, diners, ontvan...
Recensies
Voor al je schoonmaak en receptie diensten en vergeet de andere diensten niet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid