facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hete Pieper

Hete Pieper

Info

Hete Pieper brengt de gepofte snack op jouw feest/event. Onze verlaagde rollende keuken met centraal opgestelde Victoriaanse oven #sfeer en gezelligheid.

Geschiedenis

Gepofte Aardappel met uw favoriete vulling bij je thuis op locatie of op je werk. De gepofte snack voor lunch, diner of gewoon lekker tussen door.
Fan-Food maakt ter plaatse een Hete Pieper voor je klaar!
Op elke gewenste locatie!
Slow cooked - Fast food



"FoodtruckDe verlaagde trailer met open keuken situatie. Centraal opgesteld onze victoriaanse oven waarin de heerlijkste gerechten worden bereidt.Gepofte aardappelSloppy JoeNachos"
Adres: 1161 Zwanenburg
Telefoonnummer: 06 30058501
Stad: Zwanenburg
Postcode: 1161


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fan-Food Fan-Food 82 meter "De ambulante verkoop en markthandel van etenswaren en de import, distributie en...
TINA's TINA's 406 meter Heerlijk eten en zeer gevarieerd! Tina / eigenaresse altijd even vriendelijk en gastv...
Tyros Libanese Foodkar Tyros Libanese Foodkar 468 meter Wat een fantastische eigenaar zeg! Zijn falafels zijn van zéér goede kwaliteit, en ik...
De Snaaiplank Zwanenburg De Snaaiplank Zwanenburg 603 meter Vet mooie producten van hele goede kwaliteit!!! TIME FOR A snaaiplank collection!
Pop-Up Borrel Pop-Up Borrel 986 meter Goed georganiseerd, vakkundige medewerkers die met je mee denken om het event tot een...
Culicompany Culicompany 1 km Omdat u altijd op zoek bent naar originele suggesties voor uw lunches, diners, ontvan...
SAB Catering SAB Catering 1 km Voor al je schoonmaak en receptie diensten en vergeet de andere diensten niet
Recensies
Voor €6 wel een erg simpel bakje waarbij de kaas niet eens gesmolten is ook nadat we hiervoor even terug zijn geweest. Dat moet beter kunnen!
Ik heb deze sensatie op mijn verjaardagsfeest laten komen, wat een geweldige foodtruck! Het eten is echt super goed van kwaliteit en mooi geserveerd. Iedereen was laaiend enthousiast Veel eten wat ik zelf had gekocht voor het feest is nog over, maar de foodtruck was aardig leeg Zeker een aanrader!
Voor een bedrijfslunch Marcel gevraagd en het was top. Iedereen was enthousiast en vond het heerlijk.
Wat een mooi concept! Heerlijk gegeten en gezellige chat met Marcel. Zijn passie en enthousiasme voel en proef je. Tot snel :
WoW ik heb hier heerlijk gegeten en er was zo veel keuze, Toppie !!!!
Super lekker gegeten echt een aanrader! Top geholpen
Vertaald door Google Lekker warm tussendoortje voor als je klaar bent met wandelen in het park.. Origineel Nice warm snack for when you're done walking in the park..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid