facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pop-Up Borrel

Pop-Up Borrel

Info

Pop-Up Borrel biedt je de mogelijkheid jouw volledig verzorgde streetfood festival te organiseren!

Geschiedenis

Pop-Up Borrel verzorgt op jouw terrein een volledig verzorgd streetfood festival. Voor de deur? Op het parkeerterrein van het bedrijf? Buiten, lekker in de zon? Of wanneer het koud wordt lekker binnen, in de fabriekshal of loods? Op ieder terrein een food festijn! Een unieke ‘streetfood borrel’, inclusief hapjes & drankjes, entertainment en creatieve aankleding & meubilair. Of we houden het klein, met alleen onze mobiele bar en borrelhapjes! Uiteraard wel volledig in de sfeer van de welbekende food truck festivals!

Dus vergeet ons niet uit te nodigen voor je (bedrijfs)borrel, personeelsfeest, huwelijk, tuinfeest of ander evenement!



"Pop-Up Borrel verzorgt op jouw terrein een volledig verzorgd streetfood festival. Voor de deur van jouw bedrijf? Buiten, heerlijk in het zonnetje op het parkeerterrein? Of wanneer het koud wordt lekker binnen in de fabriekshal of loods? Op ieder terrein creëren wij een food festijn! Pop-Up Borrel is een unieke ‘streetfood borrel’, inclusief drinks & streetfood, entertainment en toffe aankleding & meubilair. Of we houden het klein, met alleen onze mobiele bar en borrelhappen!"
Adres: Weerenweg 17C, 1161 AE Zwanenburg
Telefoonnummer: 020 823 39 13
Stad: Zwanenburg
Route: Weerenweg 17C
Postcode: 1161 AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Borrel UP Schagen, Borrel organiseren thuis, Winterse borrel, Winterborrel bedrijf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SAB Catering SAB Catering 337 meter Voor al je schoonmaak en receptie diensten en vergeet de andere diensten niet
De Snaaiplank Zwanenburg De Snaaiplank Zwanenburg 668 meter Vet mooie producten van hele goede kwaliteit!!! TIME FOR A snaaiplank collection!
Fan-Food Fan-Food 904 meter "De ambulante verkoop en markthandel van etenswaren en de import, distributie en...
Hete Pieper Hete Pieper 986 meter Voor €6 wel een erg simpel bakje waarbij de kaas niet eens gesmolten is ook nadat we ...
Marktkramen.nl Marktkramen.nl 1 km Marktkramen.nl, Zwanenburg Amsterdam, marktkramenverhuur, podia, evenementinrichting ...
TINA's TINA's 1 km Heerlijk eten en zeer gevarieerd! Tina / eigenaresse altijd even vriendelijk en gastv...
Sports & Music Events Sports & Music Events 1 km Sports & Music Events is het bedrijf als u op zoek bent naar een DJ, evenementen orga...
De Zwart Marktkramen De Zwart Marktkramen 2 km Ruim 50 jaar ervaring in eventmanagement en verhuur van marktkramen, podia, geluidsin...
Culicompany Culicompany 2 km Omdat u altijd op zoek bent naar originele suggesties voor uw lunches, diners, ontvan...
Jomaverhuur Jomaverhuur 2 km Altijd top geregeld en prima prijzen. Het adres voor Abraham en Sarah.
Recensies
Goed georganiseerd, vakkundige medewerkers die met je mee denken om het event tot een succes te maken. En dan zeker verder gaan dan de puntjes op de i. Ons bedrijfsevent was daardoor tot in de puntjes verzorgen
Ik mag met Play-Mobiel DJ regelmatig de borrels die Ruud en Arwin organiseren opleuken met een mobiel muziekje. Altijd is alles goed geregeld en worden alle afspraken nagekomen. Heerlijke club om voor te werken.
Dankzij Pop-Up borrel is ons bedrijfsfeest onvergetelijk geworden! We hebben slechts een plaatje geschetst van wat wij zouden willen en zij hebben alles van het begin tot het einde uitgevoerd, precies zoals het idee in ons hoofd zat. De communicatie verloopt zeer soepel en snel en ze denken in alles voor 100% mee met de klant. Ik zou zeker weer aan Pop-Up Borrel denken bij een volgend evenement.
Pop-Up Borrel is een echte aanrader!! De organisatie is professioneel en flexibel. Onze bedrijfshal en buitenterrein werd omgetoverd tot een maatwerk evenementen. Wij hebben vele mooie reacties mogen ontvangen van onze relaties en collega’s. Arwin en Ruud. Bedankt!!
Pop-up borrel wat een geweldige ervaring! Gewoon helemaal top. Ze hebben ons echt verrast en eigenlijk alle afspraken zijn meer dan goed nagekomen. We hebben ons goed vermaakt. Het was eigenlijk allemaal erg professioneel opgezet en het eten was echt goed! Kort om geweldig team en we gaan zeker vaker gebruik maken van dit unieke concept pop-up borrel.
Ik wilde een feest dat niet standaard is. Geen sta tafels met doek en een lopend buffet met lauwe hapjes. Wat Pop-up borrel heeft geleverd overtrof al mijn verwachtingen en die van mijn collega's! De mannen namen alles voor mij uit handen, het enige wat ik hoefde te doen is uitkiezen tijdens een prettig gesprek. Zij verzorgde op de dag het opzetten, waarna we heerlijk konden genieten van de burgers, patat, poffertjes etc met een drankje. Maar de klap op de vuurpijl waren de Arcade games! Volgend jaar doen we het dunnetjes over!
Via één van mijn werknemers getipt en bij deze mannen terechtgekomen, als ondernemer word ik blij van bedrijven als deze. Vakkundig, inzet, klantvriendelijk, gedrevenheid, hele relaxte sfeer en ontspannenheid, deze jonge ondernemers hebben een klasse product neergezet om jaloers van te worden. We hebben een topdag gehad en komen in de toekomst zeker nog bij jullie terug. Nogmaals bedankt, Vincent kortenbout
Pop-Up Borrel heeft een prachtig evenement opgezet op ons eigen terrein. Goed eten, lekkere drankjes en een erg leuke aankleding en sfeer. Een aanrader voor ieder bedrijf!
Onze ervaring met pop-up borrel is zeer positief. Van begin tot eind hebben zij duidelijk geccommuniceerd en aan al onze verwachtingen voldaan. Prijs / kwaliteit verhouding zeker voor herhaling vatbaar!
Geweldige sfeer zetten ze neer, hebben verstand van zaken en ontzorgen. Heel prettig om mee samen te werken. Zeker een aanrader want ons feest was zeer geslaagd! Nogmaals bedankt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid