facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Roetz-Bikes

Roetz-Bikes

Info

We makes unique design (e)-bikes made from old discarded frames in our social factory. Circular & inclusive. Join our ride to a better world!

Geschiedenis

At Roetz, we believe in second chances for orphaned bikes and people with poor job prospects. Join our ride to a better world!



"Roetz makes unique and urban design bikes with a vintage look by giving discarded bikes from well-known Dutch bike brands a second life. As social enterprise, we welcome people with poor job prospects in our bike factory in Amsterdam. You can buy your custom bike in our webshop or at a bike shop nearby."
Adres: Gedempt Hamerkanaal 99, 1021 KP Amsterdam
Telefoonnummer: +31 20 8200 804
Stad: Amsterdam
Route: Gedempt Hamerkanaal 99
Postcode: 1021 KP



op zoek naar gerelateerd: roetz bikes review, urban bikes amsterdam, roetz bikes vacatures, custom fietsen nederland, roetz e bike review, chivas roetz, unieke fietsen, roetz fair factory
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
B 75 B 75 2 km vraagt aan klanten om een review van 5 sterren te plaatsen nou was dat wel van plan t...
CycleYou CycleYou 3 km Fijne deskundige hulp. Jan Willem denkt echt mee en komt met oplossingen. Geen enkel ...
Lekker Bikes Lekker Bikes 3 km Mooie trendy ebikes
VELORETTI VELORETTI 3 km Super leuk fietsje gaat onze kleine heel veel plezier van hebben. De kleur komt overe...
Arnas Vintage Bikes Arnas Vintage Bikes 4 km Kapot goeie fietsen
QWIC QWIC 5 km eventjes via deze weg een groot compliment geven voor de goede service . heb 14 maan...
Fietsen bij Auke Fietsen bij Auke 6 km Wilde mn lekke achterband laten plakken, maar dat deden ze niet dus het werd een nieu...
Free Wheely Fietsenwinkel Free Wheely Fietsenwinkel 7 km Iets meer dan 2 jaar geleden een Trek L500 gekocht. Na 2 jaar een reparatie van 136 E...
Alpsoluut Alpsoluut 7 km 20 kilometer van huis een lekke band gereden met m'n Crosstrail. Gelukkig kon ik bij ...
MoederfietsWinkel MoederfietsWinkel 7 km Webwinkel in moederfietsen en moederfietsaccessoires!
Marc Bike Shop Marc Bike Shop 8 km Ik ervaar prima service al 20 jaar.
Harley-Davidson Amsterdam Harley-Davidson Amsterdam 9 km Robbert heeft mijn zoon Bob perfect geholpen met de aankoop van zijn 1ste Harley. Rob...
Fietsdepot Fietsdepot 9 km Dit is te schandalig voor woorden. Fietsen meegenomen omdat hij enige tijd niet gered...
EMQ EMQ 9 km Voor iedereen die écht vrij wil zijn. Overal naar toe kunnen gaan, en daar dan ook ra...
Amsterdam Bicycle Buy and Sell Amsterdam Bicycle Buy and Sell 10 km Amsterdam city of bicycles. Sometimes you need a bicycle because it got stolen again....
Custom Merit Gear Custom Merit Gear 10 km Meerdere tassen laten maken. Super kwaliteit, super service. Denken met je mee en kom...
Recensies
Check out my new electric ride! Mijn goede voornemen om minder de auto te pakken maar met deze badboy de straten onveilig te maken, begint vandaag! Handgemaakt door Roetz-Bikes die zich echt onderscheiden door circulaire fietsen te produceren zo is het frame van ouderwets staal en kan het maar zo 50 jaar oud zijn gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt!! Het hele proces, van oriënteren tot levering, is smooth verlopen. Vertegenwoordiger Kees heeft uitgebreid de tijd genomen om me te helpen met de keuze van het type fiets alsmede de bijhorend accessoires. Dit is echt een fiets waarmee je gezien mag worden. Hij rijdt fantastisch! Als je nog twijfelt, dan zeg ik: doen!
Een hele leuke fiets, waarmee je ook een goed doel steunt. Maar de batterij is slecht. Ongeveer 20km kan je ermee fietsen.
Als je een betrouwbare, ambachtelijke, super vriendelijke 'Fietsenmaker' zoekt waar de klant nog echt telt moet je hier zijn! Seek no further if you are looking for a reliable, crafty, super friendly place to buy your next bike from!
Prettig en vriendelijk contact. De levering was wel veel later dan verwacht. Maar ik werd hier wel van op de hoogte gehouden of in ieder geval werd er snel en vriendelijk gereageerd. Het concept vind ik heel mooi en de fiets is fantastisch, fietst goed, mooi en degelijk. Een echte eyecatcher ! Levering en montage ook prima.
Ik rijd inmiddels al een jaar met veel plezier op mijn Roetz e-Bike. Helemaal in stijl van mijn eigen bedrijf. Dat hebben ze super gedaan! En je ziet eigenlijk niet dat het een eBike is. Niet alleen krijg ik veel complimenten over mijn fiets, hij rijd ook nog eens erg fijn.
In mei 2019 een vigour+ gekocht bij een aangesloten Roetz dealer. Na een half jaar viel de motor om de haverklap uit. Dus naar Roetz voor reparatie. Na twee maanden en een beetje kwam de fiets terug met…zo bleek bij de eerste fietsmeters…een kapotte motor? Daarna nog drie keer de fiets kwijt voor reparatie omdat de motor om de haverklap uitviel of niet meer aangaat. Vervelend dat het zo vaak kapot gaat en jammer dat de fiets dan elke keer meer dan twee maanden ‘in reparatie’ was, maar er werden geen kosten in rekening gebracht. In juli 2021 werd voor de reparatie wel 180 euro gefactureerd; want….inmiddels buiten de garantie stelt Roetz. Gelukkig vond de dealer dat ook wat gortig na de voorgeschiedenis, dus nam die de kosten op zich. Top: Ik heb er dit keer helaas een middag/ 4 kilometer op kunnen fietsen voordat de motor/ accu? Het weer begaf. Uiteraard mn teleurstelling en frustratie meteen aan Roetz gemaild. Maar helaas, geen reactie : Hoe krijg ik nou een naar behoren functionerende fiets? Het lijkt wel te kunnen: zie allemaal blije reviews?! Maar mijn ervaring: Flutfiets en flutservice!
Ik ben gevallen voor de enorm mooie kleur geel van de fiets die ik heb uitgekozen. Als ik hem zie staan, denk ik regelmatig aan dat het frame een tweede ronde heeft gekregen. Te zien aan het haakje op het frame waar vroeger een handpompje ingeklemd heeft gezeten, net zoals op mijn allereerste fiets #jeugdsentiment. Hij rijdt soepel en de magneetlampen doen het altijd echt een aanrader: geen gezeur meer met dynamo of batterijen! Waarom een saaie doorsneefiets kopen als je voor dezelfde prijs een knappe roetz bike hebt.
Heel erg happy met mijn fiets! Mooie, lichte fiets. Fiets is volgens afspraak, helemaal gemonteerd en op tijd, geleverd. Leuk om je fiets helemaal samen te kunnen stellen om hem toch een persoonlijke touch te kunnen geven :- Enkele weken na levering door Roetz gebeld of alles naar wens is. Tot nu toe dus heel erg tevreden!
Trotse eigenaar van een prachtige e-bike van Roetz. Fijn bedrijf met een goed verhaal en prettige klantenservice. Het online ontwerpen van de fiets werkt makkelijk en spreekt voor zich. Doordat je een heel aantal opties hebt krijg je een unieke fiets die helemaal bij jou past. Ik fiets zelf bijna dagelijks, zowel met als zonder de ondersteuning van de Zehus motor. Beide opties bevallen mij prima. Zonder ondersteuning fietst het in mijn beleving iets zwaarder dan normaal maar dat is voor mij geen enkel probleem.
Vorig jaar een prachtige Roetz bike gekocht. Vanaf het moment dat ik online de bestelling plaatste werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Service is uitstekend en de fiets is fantastisch. Ik woon op Terschelling en gebruik de fiets elke dag in weer en wind. De fiets blijft mooi en doet het ook prima. Ik heb een fiets met trapondersteuning en vindt het design nog steeds prachtig. Ik krijg veel complimenten over de fiets. Vandaag tot mijn verbazing een telefoontje mogen ontvangen van Roetz bikes met de vraag of de fiets nog bevalt en of ik eventueel tips heb voor verbetering. Daarnaast werd aangegeven dat er mij kosteloos een verbeterd exemplaar van een lader wordt toegestuurd. Ik ben vol lof over de service, en de kwaliteit die geleverd is. Beveel van harte de Roetz bike aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid