facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Alpsoluut

Alpsoluut

Info

Speciaalzaak op het gebied van ski en wielersport.

Geschiedenis

Alpsoluut is gestart vanuit passie voor de ski- en wielersport. De winkel wordt gerund door de skileraren Irma en Richard. Kernwoorden zijn advies, aandacht, kwaliteit en bereikbaarheid.
Irma en Richard hebben elkaar ontmoet de skilerarenopleiding van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Beiden geven ze al jaren les op de Amsterdamse skibaan “Ski-Inn”. Daar beleven ze veel plezier aan het overdragen van de passie voor de skisport naar de cursisten.
Afgelopen jaren hebben zij veel ski- en wielertrips gemaakt in de Alpen. De Alpen hebben dan ook een speciale betekenis. Sporten in de Alpen betekent ontspannen, inspannen en vrij zijn.
De juiste materialen zijn minstens zo belangrijk voor een geslaagde wintersport. Dit geldt ook voor het wielrennen. Alpsoluut verkoopt onder ander de merken Scott, Bergans, Maloja, Fischer, Nordica, Elan, Dalbello, Giro en Shimano.
Voor onderhoud werkt Alpsoluut samen met gerenommeerde vakbedrijven als Comman fietsen en Kienhuis voor ski- en snowboardonderhoud.
Als locatie is bewust gekozen voor Amsterdam IJburg. IJburg is goed bereikbaar zowel vanuit Amsterdam als vanuit ’t Gooi. Daarnaast is de parkeergelegenheid op de Emmy Andiessestraat uitstekend.



"De ski,bike speciaalzaak van Amsterdam"
Adres: Emmy Andriessestraat 238, 1087ML Amsterdam
Telefoonnummer: 020-4129880
Stad: Amsterdam
Route: Emmy Andriessestraat 238
Postcode: 1087ML



op zoek naar gerelateerd: Skischoenen kopen Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietsen bij Auke Fietsen bij Auke 1 km Wilde mn lekke achterband laten plakken, maar dat deden ze niet dus het werd een nieu...
Motion3Women Motion3Women 2 km Where style meets sports Boutique webshop & community for active stylish women.
Motion3 Motion3 2 km Er zijn hele leuke mensen die daar werken. Ik train hier al 4 jaar en ik heb nooit er...
QWIC QWIC 3 km eventjes via deze weg een groot compliment geven voor de goede service . heb 14 maan...
CycleYou CycleYou 4 km Fijne deskundige hulp. Jan Willem denkt echt mee en komt met oplossingen. Geen enkel ...
100%voetbal Amsterdam 100%voetbal Amsterdam 6 km Op de site staan veel aanbieding. Als je in de winkel komt zie je daar letterlijk nie...
Custom Merit Gear Custom Merit Gear 6 km Meerdere tassen laten maken. Super kwaliteit, super service. Denken met je mee en kom...
Helisports Helisports 6 km Hét adres voor fitnessapparatuur!
Marc Bike Shop Marc Bike Shop 6 km Ik ervaar prima service al 20 jaar.
Ingeklikt Ingeklikt 7 km Onze missie is de wielerwereld mooier te maken. Met onze hippe dames fietskleding wor...
Safe-iD Safe-iD 7 km Safe-iD. De specialist op gebied van persoonlijke veiligheid. BUITENgewoon herkenbaar...
Ginger Skates Ginger Skates 7 km Heen gereden, maar geen winkel gevonden daar.
Roetz-Bikes Roetz-Bikes 7 km Check out my new electric ride! Mijn goede voornemen om minder de auto te pakken maar...
Arnas Vintage Bikes Arnas Vintage Bikes 7 km Kapot goeie fietsen
B 75 B 75 7 km vraagt aan klanten om een review van 5 sterren te plaatsen nou was dat wel van plan t...
VELORETTI VELORETTI 7 km Super leuk fietsje gaat onze kleine heel veel plezier van hebben. De kleur komt overe...
Sneaker Boutique Sneaker Boutique 8 km The Home to Exclusive Sneakers&Clothing
Recensies
20 kilometer van huis een lekke band gereden met m'n Crosstrail. Gelukkig kon ik bij Alpsoluut terecht voor een nieuwe band, die er net voor sluitingstijd op werd gezet. Het is een fantastische winkel waar we zeker nog vaker zullen komen. Hulde!
Ik heb hier wielrenschoenen gekocht via internet en deze waren precies zoals beschreven en hoe ze op de foto stonden. Ook het telefonisch contact mbt de maat was erg prettig. Ik had ze bijzonder snel in huis en er zat ook nog een persoonlijke boodschap en twee presentjes in. Bij de schoen knapte iets af en dit hebben ze zeer netjes opgelost door direct de leverancier te bellen en het op te laten sturen naar mijn huis,kortom een top service.wanneer ik weer iets nodig heb dan kijk zeker weer bij Alpsoluut.
Ik had een race fiets nodig tijdens de corona periode. Ik ben bij Alpsoluut enorm goed geholpen! Er was een enorm te kort aan racefietsen en Alpsoluut had het alsnog voor elkaar gekregen! Goeie service en klantgericht geholpen. Echt een aanrader.
Via internet schoenen voor mijn mtb gekocht. Vriendelijke mensen en een mooi product voor een goede prijs. Toppers zijn het
Een zeer goede ervaring gehad bij deeaanschaf van mijn allereerste skischoenen! Speciaal vanuit Den Haag naar Alpsoluut gereden vanwege de goede verhalen. In Den Haag, Delft en Zoetermeer bij een aantal zaken geweest maar zeer slecht, dan wel niet, geholpen. Gelukkig namen Irma en Richard ruimschoots de tijd voor me en kreeg ik goed advies. Ik kan Alpsoluut iedereen aanraden!
Top service en de tijd die ze voor je nemen. Vorig jaar ski schoenen gekocht en advies om eerst de ski's te huren waarna tot aanschaf over gegaan kan worden is uniek. Daarbij vriendelijke mensen.
Zeer goede zaak. Ik ben er voor een bikefitting en een nieuw zadel geweest. Ze nemen de tijd om je goed te adviseren en te testen wanneer nodig. Echte liefhebbers en de koffie is lekker!
Top winkel! Aardig en behulpzaam personeel! Echt een aanrader!
Ze weten precies waar ze het over hebben, en hebben ook heerlijke koffie
Vertaald door Google Ging er voor een bikefitting en was erg onder de indruk van de kennis en interesse die Richard toonde. We hebben de fiets en mijn lichaam zeer grondig opgemeten - en hebben me zelfs een week lang een testzadel laten proberen. Ik zou deze winkel zeker aanraden aan iedereen die op zoek is naar een bikefitting in Amsterdam voor een eerlijke prijs en ze maken ook erg goede espresso!. Ga zo door!! Origineel Went there for a bike fitting and was very impressed by the knowledge and interest that Richard showed. We had a very thorough measurement of the bike and my body - and even let me tried for a week a test saddle. I would definitely recommend this store to anyone in search for a bike fitting in Amsterdam at a fair price and they make very good espresso as well!. Keep up the great work!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid