facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Rijschool HanoDrive

Rijschool HanoDrive

Geschiedenis

Rijles op een verantwoord tempo

Adres: De Limiet 26a, 4131 NR Vianen
Telefoonnummer: 0619047239
Stad: Vianen
Route: De Limiet 26a
Postcode: 4131 NR



op zoek naar gerelateerd: HanoDrive facebook, Ran Hanoman, HanoDrive ervaringen, De Limiet 26a
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
NLP BOX NLP BOX 271 meter Coaching en training met NLP
OPFG OPFG 461 meter Opleidingen waar het systeemdenken centraal staat. Geen standaard protocollen maar le...
Kenmerk Educatief Kenmerk Educatief 461 meter Kenmerk Educatief bereikt de jeugd op school met unieke, educatieve lespakketten.
NT-e NT-e 579 meter Zelf heb ik de basis echocursus bij een ander opleidingscentrum gedaan. Onder andere ...
Italiaanse taal Italiaanse taal 728 meter Italiaanse taal voor beginners en gevorderden. Native speaker leraar Italiaans. Meer ...
Recensies
Wil jij in 1 keer slagen? Dan is dit echt een aanrader! Farah is een zeer professioneel, betrouwbaar en bekwaam rij instructrice die dit werk met veel passie doet! ‘’All the way with you’’ experience. Van intake tot praktijk examen doet zij samen met jou. Geen tussentijdse wisselingen van verschillende instructeurs is ook erg fijn. Farah is kalm, neemt de tijd voor jou en stopt veel energie in de lessen en onthoud wat jij nodig hebt zodat de volgende les altijd doelgericht is. De lessen waren altijd duidelijk en motiverend. Communicatie en sfeer tijdens het lessen waren in balans waardoor ik de lessen als zeer prettig heb ervaren. Farah was ‘’to the point’’ als het nodig was maar daarnaast heb ik ook zeker kunnen lachen met haar. @ Farah, heel erg bedankt voor jouw hulp en steun bij het in 1 keer behalen van mijn rijbewijs. Met jouw begeleiding en geduld heb jij mij de vaardigheden kunnen bijbrengen om een veilige bestuurder te worden. Greetings JP
Ik heb bij Hanodrive mijn motorrijbewijs A gehaald. Zowel avb als avd in één keer geslaagd. De doorlooptijd was echt ongelooflijk. Na mijn aanmelding kon ik in principe al een aantal dagen later starten. Omdat mij dat niet goed uitkwam, ben ik een week later gestart. De avb lessen waren voor de deur, waardoor we geen reistijd naar de oefenlocatie hadden. Na 2,5 week enkele lessen gehad kon ik al op examen voor avb. Sanne en Kris hebben de lessen uitstekend verzorgd. De lessen avd werden direct na mijn examen avb ingepland. Exact 4 weken later kon ik al examen avd doen. Van Fred leer je echt motorrijden en begrijp je waarom je de vrije ruimte op moet zoeken. Toen auto's voor mij tijdens een les vol in de remmen gingen en ik ook hard moest remmen, was ik blij dat ik de vrije ruimte op had gezocht. Als motorrijder ben je gewoon ontzettend kwetsbaar. Dank je wel Fred, ook voor de leuke grappen!
SLECHTE ERVARING! Spoedpakket was geen spoedpakket. Avb was duidelijk. Echter werd er moeilijk gedaan om een examen te plannen. Daarnaast moest ik een extra les inplannen, kwam ik naar de extra les, werd er gezegd oefen maar wat je wilt oefenen en vervolgens gaf de instructeur les aan een nieuwe leerling. extra lessen aansmeren ondanks dit wel mijn avb in een keer gehaald. AVD: ik wist totaal niet wat de instructeur van mij verwachtte en waar we naartoe gingen werken. Er werd tijdens het rijden nauwelijks feedback momenten ingepland. Na het rijden werd er geëvalueerd, maar er zat totaal geen structuur in en was onduidelijk. Paar lessen kreeg ik feedback mee, maar de instructeur wist de volgende les niet eens meer waar we op moesten letten. Na een aantal lessen merkte ik dat andere leerlingen mochten afrijden die net zo ver als ik waren. Dus vroeg ik wanneer ik kon afrijden. Dit werd elke keer afgehouden en steeds kreeg ik weer de opmerking: na de volgende les gaan we kijken om een examen in te plannen, maar ik kreeg geen duidelijke verbeterpunten mee. Dit is ruim een maand zo gegaan. Op een gegeven moment heb ik met mijn instructeur afgesproken om een examen in te plannen. Hij zou de planning op de hoogte stellen en ik zou gebeld worden voor de datum. Echter na een paar dagen had ik nog niks gehoord. Toen ik de planning zelf belde, wisten ze van niks. Mijn instructeur was blijkbaar toen ook aanwezig want die hoorde ik op de achtergrond lachen en zeggen nee we kijken het nog een les aan. Dit was bij mij de druppel, vanwege de kinderachtige omgang slechte communicatie, geen duidelijkheid voor het lessen en onduidelijke evaluaties. Ben ik een proefrit bij een andere rijschool gaan rijden. Daar kreeg ik een gestructureerde, geduldige en duidelijke aanpak. Er werd uitgelegd wat er verwacht wordt en hoe we naar het einddoel toewerken. Wij planden een examen, lessen tot de examen en slaagde in een keer. Dit binnen een maand Rijschool Rebin aanrader! Als laatste was er nooit een examen gepland en ik kreeg mijn examengeld ook niet terug.
Vandaag mijn Ribba gehaald met dank aan de goede lessen van Hanodrive! Hele leuke rijschool, je kan er veel en snel leren! Je kan de hele week door en in het weekend lessen wat een absolute voordeel is. Ook kan je snel afrijden als je goed je best doet! Hele goede rij docenten onder andere Fred, daar heb ik heel veel van geleerd! van Sanne ook Kortom Waarom wacht je? Schrijf je nu in!
Heerlijk snel kunnen afrijden en veel plek om lessen in te plannen. Door de nieuwe motoren en goede instructeurs, heb ik het als een zeer fijne rijschool ervaren!
Top rijschool! Vriendelijke instructeurs die weten wat ze doen. Snel plek en nemen werkelijk alle tijd voor je om je goed te begeleiden! Echt een aanrader! Bedankt HANO DRIVE voor het fijne lessen en voor het motorrijbewijs !
Vandaag m'n motorrijbewijs in 1x gehaald! T ging niet allemaal zonder slag of stoot, maar de kundige instructeurs/instructrices hebben me er prima doorheen geloodst. Ze werken erg hard voor je als je dat zelf ook doet!
Geachte heer/mevrouw, i.v.m. teleurstellingen. Het heeft mij te lang geduurd om bij jullie mijn rijbewijs te behalen. Ik heb een spoedpakket afgenomen plus losse lessen rond de periode 2022 juni en jullie verwachting is pas mei 2023. Jullie site geeft aan dat een spoedpakket binnen 1 jaar wordt afgerond, mei is langer dan een jaar. Jullie gaven ook aan 7 dagen in de week les te geven, maar ook geven jullie aan geen plek te hebben, dit zijn valse beloftes die uiteindelijk niet waar worden gemaakt. Mijn vertrouwen is hierbij erg geschonden en zie ik geen fijne samenwerking meer in de toekomst. Alvast bedankt Met vriendelijke
Hele fijne begeleiding, op je eigen tempo en super fijne instructeurs! In 1 keer alle examens gehaald door deze toppers. Chris, Sanne en Fred, heel erg bedankt!
Ik vond het echt super fijn daar!! Ik ben nu geslaagd door de hulp van farah! Farah geeft gwn zo duidelijk en goed les en ook in stressvolle situaties weet zij het echt prc te kunnen vertellen wat je nou prc moet doen om het de volgende x het vlekkeloos te doen. Veder is zij gespecialiseerd in het les geven aan mensen met bvb ADHD. En voor mij beleving was het echt het beste wat ik kon krijgen!! Farah nog heel erg bedankt en het is zkkr een aanrader dit bedrijf!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid