facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor NT-e

NT-e

Info

NT-e, opleidingscentrum voor fysio’s.
Echografie, shockwave, Epte, flywheel opleidingen voor alle niveau’s

www.nt-e.nl

Geschiedenis

Opleidingen echografie, shockwave, percutane electrolyse, flywheel en marketing voor fysiotherapeuten en andere (para)medici.



"Het NT-e is hét opleidingscentrum voor fysiotherapeuten en andere paramedici in Vianen UT dat zich richt op MSU-echografie, shockwave therapie, flywheel training, percutane electrolyse en overige opleidingen."
Adres: Laanakkerweg 2B, 4131 PA Vianen
Telefoonnummer: 0347745050
Stad: Vianen
Route: Laanakkerweg 2B
Postcode: 4131 PA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Nte docenten, Nte flywheel, Musculoskeletale echografie cursus, Echo cursus, Cursus fysiotherapie, Echografie opleiding Fysiotherapie, MSU-echografie opleiding, NTI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OPFG OPFG 473 meter Opleidingen waar het systeemdenken centraal staat. Geen standaard protocollen maar le...
Kenmerk Educatief Kenmerk Educatief 473 meter Kenmerk Educatief bereikt de jeugd op school met unieke, educatieve lespakketten.
Rijschool HanoDrive Rijschool HanoDrive 579 meter Wil jij in 1 keer slagen? Dan is dit echt een aanrader! Farah is een zeer professione...
NLP BOX NLP BOX 672 meter Coaching en training met NLP
Italiaanse taal Italiaanse taal 979 meter Italiaanse taal voor beginners en gevorderden. Native speaker leraar Italiaans. Meer ...
Recensies
Zelf heb ik de basis echocursus bij een ander opleidingscentrum gedaan. Onder andere een gebrek aan aanbod van vervolgopleidingen heeft me bij het NT-e gebracht. Buiten een uitgebreid aanbod van cursussen die telkens verder worden uitgebreid en geactualiseerd komen er ook steeds nieuwe cursussen bij die gericht zijn op de laatste evidence en verdieping geven van eerder opgedane kennis. Daarnaast vind ik dat er een zeer prettige en vriendelijke je wordt begroet als collega/vriend en mensen kennen je sfeer heerst, geen vraag is gek en iedereen staat open om van elkaar te leren om een betere zorgverlener te worden. De cursussen zijn goed verzorgd en de docenten zijn kundig en laagdrempelig benaderbaar. NT-e: bedankt en ga zo door!! Tot binnenkort.
De opleidingen zitten erg goed in elkaar. De theorie is wetenschappelijk goed onderbouwd en wordt altijd overzichtelijk weergegeven tijdens de cursussen. De praktijk wordt altijd rustig door deskundige docenten gegeven. De docenten zijn betrokken, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.
Ik heb de basiscursus gedaan en meerdere verdiepingsdagen inmiddels. Prettige manier van werken, je haalt veel uit 1 cursusdag door de vooraf gestuurde informatie ter voorbereiding. Ook achteraf nog extra artikelen toegestuurd gekregen ter verdieping, erg zinvol. Kortom, goed georganiseerd opleidingscentrum.
Beste allen bij NT-e en met allen bedoel ik zeker iedereen die daar werkt! Bij NT-e selecteren ze niet alleen op goed gekwalificeerde docenten qua inhoud, maar ook op personen die een soort familiesfeer neerzetten met aspecten als betrokkenheid, laagdrempelig, nooit te beroerd voor extra uitleg. En in pauzes gewoon tussen de collega's blijven. Ook in deze ronde ' Functionele echografie van de romp' heb ik weer veel geleerd wat mijn echografie kennis weer op een hoger niveau heeft gebracht. En het mag weer gezegd worden dat het als een soort thuiskomen voelt, zowel vanuit de docentschap, maar zeker ook alle medewerkers. Knap als je als opleiding deze sfeer kan neerzetten. Het is mijn inziens een belangrijke voorwaarde in het overbrengen van kennis naar uiteindelijk de werkvloer van de deelnemers. ;-
Persoonlijke benadering en deskundige docenten. Na de cursus echografie is er veel 'nazorg' via een facebook-groep en oefendagen. Hierdoor heb ik het gevoel dat ik me blijf ontwikkelen ook na de cursus en voel ik mij verbonden aan het NT-e. De docenten hebben een persoonlijke en prettige manier van benaderen. En daarnaast zijn ze ook erg deskundig.
Zeer tevreden over NT-e! Zelf heb ik hier Echo- Shockwave- en Epte cursus gevolgd. De afwisseling van theorie en praktijk is goed in evenwicht! Ik ga iedere keer naar huis met een enthousiast gevoel: "Wauw, wat een leerzame, vernieuwende en nuttige dag!" Bovendien helpen ze je op de hoogte te blijven van relevante updates in de literatuur. Ga zo door NT-e!
Een zeer deskundig, innovatief bedrijf met zeer interessante cursussen/opleidingen. Het leuke aan dit bedrijf is dat de begeleiding niet ophoudt aan het einde van cursusdagen. De docenten/medewerkers zijn allen vriendelijk, deskundig en makkelijk te benaderen. Het enthousiasme spat er vanaf!!
Topdag! Bij het NT-e een cursusdag gehad waarin alles te samen kwam. Uitleg over de huidige stand van zaken omtrent tendinopathie, hoe deze te scannen met echo en te behandelen met shockwave of epte. Dit alles uitgelegd door vakbekwame docenten. En niet vergeten een uitgebreid warm dinerbuffet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid