facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OPFG

OPFG

Info

Het Onderwijsinstituut in de Preventieve en Functionele Geneeskunde verzorgt opleidingen voor professionals en die zich willen verdiepen in preventieve geneeskunde.

Adres: Limiet 15D, 4131 NR Vianen
Telefoonnummer: 06-28387858 (kantooruren)
Stad: Vianen
Route: Limiet 15D
Postcode: 4131 NR



op zoek naar gerelateerd: OPFG agenda, OPFG lipoedeem, Opleiding Epigenetisch Therapeut, Vitaminecoach, Orthomoleculaire arts opleiding, Beste orthomoleculaire opleiding, MBOG erkend diploma orthomoleculaire geneeskunde, Studie Orthomoleculaire voeding
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kenmerk Educatief Kenmerk Educatief 0 meter Kenmerk Educatief bereikt de jeugd op school met unieke, educatieve lespakketten.
Rijschool HanoDrive Rijschool HanoDrive 461 meter Wil jij in 1 keer slagen? Dan is dit echt een aanrader! Farah is een zeer professione...
NT-e NT-e 473 meter Zelf heb ik de basis echocursus bij een ander opleidingscentrum gedaan. Onder andere ...
Italiaanse taal Italiaanse taal 507 meter Italiaanse taal voor beginners en gevorderden. Native speaker leraar Italiaans. Meer ...
NLP BOX NLP BOX 710 meter Coaching en training met NLP
Recensies
Opleidingen waar het systeemdenken centraal staat. Geen standaard protocollen maar leren achterhalen van de oorzaak van de klacht en verbanden leggen. Wat Yvonne uniek maakt in haar vak is dat ze het echt leeft. Zij kan als geen ander enorm ingewikkelde materie logisch en praktisch vertalen in zeer begrijpelijke taal. Ze is toegankelijk, open en zet een stap extra, daar waar anderen stoppen. Tijdens de opleidingsdagen worden ook altijd goede, gezonde lunches bereid.
Bij het OPFG leer je de regelsystemen van het lichaam begrijpen. Je ontdekt wat de biologische oorzaak van een klacht of een ziekte is. De losse lesdagen zijn erg praktijkgericht en als coach/therapeut kan ik direct het geleerde toepassen bij mijn cliënten. En de gezonde lunch is elke keer weer een feestje!
Ik heb de opleiding tot vitaminecoach gevolgd en volg daarnaast nog enkele losse masterclasses. De lessen zijn ontzettend leerzaam en duidelijk, waardoor je steeds meer wilt leren. Het systeemdenken het leggen van verbanden staat centraal; er wordt niet gewerkt met standaard protocollen. Maatwerk dus. Dat maakt het niet makkelijker, maar wel interessanter.
Vanaf 2014 al diverse cursussen/masterclasses gevolgd die verzorgd werden door Yvonne van Stigt, directeur van OPFG. De dagen zijn uitstekend verzorgd en de manier van kennisoverdracht is helder, gedegen en actueel. Een absolute aanrader voor de professional die de diepte in wil.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid