facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant Fozzies

Restaurant Fozzies

Geschiedenis

Allemaal Voorgerechten??

Onze kaart bestaat uit gerechtjes van het formaat voorgerecht. Dat betekent dat een twee van onze
gerechtjes ongeveer gelijk staat aan 1 normaal
hoofdgerecht.
U bestelt 2 a 3 gerechtjes die achter elkaar
geserveerd worden, als een menu. Daarna bepaalt u of nog meer warm of koud wilt of misschien overgaat op zoet.

Adres: Zeestraat 77, 1942 AL Beverwijk
Telefoonnummer: 0251223335
Stad: Beverwijk
Route: Zeestraat 77
Postcode: 1942 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant de Jonge Halewijn Restaurant de Jonge Halewijn 317 meter Helemaal geweldig. Heerlijk gegeten, sfeer goed. Personeel super.Eten: 5/5
EETkeuken EETkeuken 555 meter We hebben er heerlijk gegeten voor een goede prijs. Het is natuurlijk een wereld keuk...
Restaurant INGER Restaurant INGER 2 km Bijzonder mooi restaurant en smaakvol ingericht. Uitstekende verzorgde gerechten en m...
Recensies
Leuk ingericht restaurant met een aparte eetkamer waarin je goed met elkaar kan praten. En eten. Lekker en verzorgd. Wel jammer dat een karaf water bij het eten op verzet stuit. Ik drink mijn drankje echt wel, ook met een karaf water. De tijd tussen de afzonderlijke gangen vond ik iets te lang duren. Daardoor aan het einde geen gevoel dat ik genoeg gegeten had.
Wat een bijzonder goed restaurant. Waarom: omdat de bediening vlot, charmant én echt goed en klantvriendelijk is. Goede kennis over hun wijnen, echt top. De kaart en de keuken zijn van zeer goede kwaliteit! Prachtige, smaakvolle gerechten. Dit restaurant heeft duidelijk gekozen voor kwaliteit en zit in het hogere segment. Ook prijstechnisch prima in orde. Sfeer in het restaurant is fantastisch, mede door de smaakvolle inrichting. Kortom een aanrader en eigenlijk 6 sterren waard!!
Gisteren de verjaardag van mijn schoonmoeder bij jullie gevierd in de gezellige eetkamer en alles was weer top! Heerlijk gegeten van het voordeelmenu en overleg over wat aanpassingen verliepen moeiteloos. Ook de persoonlijke touch bij het toetje voor mijn schoonmoeder viel in de smaak! Zij en wij hebben het heel gezellig gehad en in de eetkamer heb je ook haast geen idee dat je met anderen in het restaurant zit, heel huiselijk. De gerechten waren weer heel verrassend van smaak en prachtig opgemaakt. We komen bij jullie al vaker maar worden steeds weer verrast. Jullie blijven onze nr 1!
Afgelopen zaterdag 12 september hier met een oud-collega weer eens gegeten. En opnieuw was het een uitstekende ervaring in dit knusse restaurant. De bediening was weer top en het eten en drinken waren super. Heel blij was ik met de beslissing om Hertog Jan Grand Prestige speciaalbier op de kaart te zetten. Het diner begon al goed met een amuse van geitenkaas en rode biet. De eerste ronde werd door mij ingezet met de keuze voor de carpaccio van rund. Deze wordt door dit restaurant opgediend met een twist in de zin van een soort wrap. In de tweede ronde viel mijn keuze op de "40 tenen knoflook kip". Een heel verrassend en apart gerecht! Heel smaakvol. Wel oppassen, want het wordt opgediend in een soort pannetje waarvan de buitenkant best heet kan zijn. De derde ronde werd gevormd door tournedos van ossenhaas. Deze was om door een ringetje te halen zo mals. Heerlijk! Het nagerecht was buiten de kaart om en verrukkelijk fris. Het was weer een unieke eetervaring. Jammer dat mijn ex-vriendin de relatie heeft verbroken, anders zou ik regelmatig hier gaan dineren.
Wij hebben voor het eerst bij Fozzies gegeten om onze trouwdag te vieren en wat hebben we genoten! Ontvangst door een super gastvrouw in een sfeervol en knus restaurant. Het concept van verschillende gerechten ter grootte van een voorgerecht is super. Zeker in combinatie met het viergangenmenu is het echt genieten. De gerechten waren zeer smaakvol en mooi opgemaakt. De verschillende smaakcombinaties verrasten ons! Service ook super. Twee zeer vriendelijke gastvrouwen die alles nauwlettend in de gaten hielden en ook nog tijd hadden voor 'n korte babbel! Wij komen zeker nog een keer terug!
Top restaurant. Wederom bij Martijn en Ilonka gegeten. Zelfs met de corona maatregelen alles keurig op orde, vooraf even alle vragen doorlopen. In de bediening wat kleine aanpassingen waardoor je merkt dat er duidelijk is nagedacht over ieders veiligheid. De kwaliteit van de gerechten en bediening heeft zeker niet geleden onder de crisis. Vooraf hadden mijn vrouw en ik: - Gerookte zalm met piccalilly en een salade van scharrelei - Summerroll met pulled chicken, fijne groenten en tandoorimayo 2e ronde - Oosterse tonijn op wakame met wasabi en sojasaus - Slider burger van Wagyu-rund met een salsa van tomaat op tramezzini toast 3e ronde - schol “buiten de kaart om” - Saltimbocca a la Romana, kalfsvlees met ham, parmezaanse kaas en salie Gewoon weer top allemaal met een lekkere bijpassende wijn :
Het eten was in 1 woord Fantastisch...de bediening Super!! Echt een aanrader!!
Een heerlijk 4-gangen menu gegeten. 1 persoon ik is glutenvrij en kon vrijwel alle gerechten van de kaart kiezen en kreeg dan uitstekende aangepaste varianten. Dit is lang niet in ieder restaurant zo. Het restaurant is knus waardoor het met enkele bezette tafels al snel gezellig en vol aanvoelt. Daardoor ook zeker een aanrader om doordeweeks te gaan eten.
Super leuk gezellig restaurant ook qua geluid lekker rustig zodat je heerlijk met elkaar kan praten tijdens het eten. De kleine hapjes zijn verrassend lekker 1 minpuntje bij de derde gang dat je vlees of vis hebt besteld vind ik dat portie aan de wat magere kant. De dame vertelde toen ook dat je dan een extra portie kunt bestellen. Natuurlijk zou dat kunnen, maar toch. Over het geheel genomen erg lekker gegeten vriendelijke bediening en een mooie locatie. Top kan het verder aanbevelen.
Wat een gastvrouw !! Ongelooflijk fijn om weer eens echt gast te zijn. Alleen voor dat gevoel al ga ik er weer naar toe. Wij kozen voor 4 gangen aangevuld met frietjes en groenten. Elke gang bestond uit een klein gerecht. De keuze was gevarieerd. Het eten smaakte meer dan prima. Ook fijn: veel soorten wijn en allen ook per glas te krijgen. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid