facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant de Jonge Halewijn

Restaurant de Jonge Halewijn

Info

Restaurant met kastanjetuin in het centrum van Beverwijk

Geschiedenis

Restaurant de Jonge Halewijn staat sinds 1991 in de IJmond en omstreken bekend om zijn Culinair genieten. Dankzij de frisse uitstraling en uitgebalanceerde menukaart hebben al zeer veel gasten culinair kunnen genieten van onze lunches, diners, catering culinair of besloten feestelijkheden.



"Restaurant"

"Restaurant"
Adres: Duinwijklaan 46, 1942 GC Beverwijk
Telefoonnummer: 0251220859
Stad: Beverwijk
Route: Duinwijklaan 46
Postcode: 1942 GC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 00:00
Dinsdag: 12:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 12:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 00:00
Zaterdag: 12:00 - 00:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant Beverwijk, Open Keuken Beverwijk, Halewijn Amersfoort, Kerstdiner afhalen Beverwijk, Restaurant Beverwijk stationsplein, Beverwijk Pasen, Kookcursus Beverwijk, Paasbrunch 2023 Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Fozzies Restaurant Fozzies 317 meter Leuk ingericht restaurant met een aparte eetkamer waarin je goed met elkaar kan prate...
EETkeuken EETkeuken 847 meter We hebben er heerlijk gegeten voor een goede prijs. Het is natuurlijk een wereld keuk...
Recensies
Helemaal geweldig. Heerlijk gegeten, sfeer goed. Personeel super.Eten: 5/5
Mijn vriendin en ik hebben vandaag 26 maart 2023 een heerlijke avond gehad bij De Jonge Halewijn. We hebben ons in een intieme setting laten verwennen door de gastvrouw en genoten van het 5 gangen verwen arrangement, inxlusief het wijnarrangement. Het was voor ons een avond om niet snel te vergeten. Het restaurant is mooi en klassiek ingericht en voelt erg informeel aan. We voelden ons er erg thuis.
Super lekker gegeten,aardige bediening,prijs kwaliteit ook goed.
Heerlijk gegeten met negen personen top restaurant.
Geweldige anti keuzestress diner met heerlijk wijnarrangement. Een aanrader!!Eten: 5/5
Ik maak zelden mee dat er werkelijke niets op maar wat ook aan te merken is, de wijnen 5 soorten wijnarrangement allemaal lekker, de 5 gangen allemaal meer dan lekker een geweldige host Arjen Jansen en even de handen geschud met de kok een topavond we gaan zeker een keer terug voor de vegetarische variant van het 5 gangen menu en niet te vergeten een geweldige prijs kwaliteits verhouding en hele lekkere koffie met lekkers
Ik kan geen reden bedenken waarom ik minder dan vijf sterren zou geven. We hebben heerlijk gegeten en genoten van bijpassende dessert-wijnen. Vriendelijke bediening die je de tijd geeft om te genieten van een avond uit eten.
leuk restaurant, het eten was echt top! alleen een tip voor het voorgerecht niet teveel mayonaise, t was echt veel en dat is natuurlijk zonde. nette koks, kwamen ook nog even aan tafel, de bediending daar in tegen kan veel beter! mist veel kennis en mag zich netter kleden.
Lekker gegeten hoor, maar we troffen het dat er een erg luidruchtig bedrijfsfeestje aan de gang was. Toen we vroegen of we ergens anders mochten gaan zitten hebben ze meteen gereageerd en ons op rustig plekje gezet... maar het hielp niet echt.
Vandaag heerlijk gedineerd en genoten van het 5 gangen menu, zalig gegeten en super personeel en hoffelijke eigenaar en top chef!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid