facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Restaurant INGER

Restaurant INGER

Info

Gastvrijheid en culinair genieten

Geschiedenis

Bij INGER staat gastvrijheid en culinair genieten voorop; het is de plek voor proeven, beleven en eindeloos genieten in een ongedwongen sfeer. In ons knusse en modern ingerichte restaurant kunt u genieten van een goede kop koffie, een royale lunch, een mooi glas wijn of een heerlijk diner. Daarnaast beschikt Restaurant INGER over een prachtig terras waar u heerlijk kunt genieten van de zomerse dagen. Creativiteit, kwaliteit en gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel. Onze chef-kok Tom Smit verrast u graag met de meest uiteenlopende gerechten van dagverse en seizoensgebonden producten. Wij heten u van harte welkom bij restaurant INGER!



"INGER het culinair verborgen pareltje in Beverwijk heeft op 31 maart definitief haar deuren gesloten. ING en GER gaan van hun vrijheid en de komende jaren genieten. Dank aan de medewerkers die van INGER ook een succes gemaakt hebben in de regio Kennemerland."
Adres: Frank Sinatraplein 85, 1945 WM Beverwijk
Telefoonnummer: 0251-730039
Stad: Beverwijk
Route: Frank Sinatraplein 85
Postcode: 1945 WM



op zoek naar gerelateerd: Frank Sinatraplein 85 Beverwijk, Restaurant Beverwijk, Tapas Serrano Beverwijk, Spaans restaurant Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Fozzies Restaurant Fozzies 2 km Leuk ingericht restaurant met een aparte eetkamer waarin je goed met elkaar kan prate...
Recensies
Bijzonder mooi restaurant en smaakvol ingericht. Uitstekende verzorgde gerechten en met veel aandacht bereid. Ontspannen sfeer en een verrasend leuke locatie. Goed bereikbaar in het nieuwe prachtige winkelcentrum de Wijckerbaan. Restarant INGER richt zich op het betere segment
Bij toeval ontdekt restaurant, ligt ietwat verscholen tussen de hoogbouw flats. Hebben een uitstekende lunchkaart, waar we heerlijk van hebben . De salade van gekookte gamba's en ook de tartaar van weiderund werden prachtig opgemaakt geserveerd en smaakten ook prima! Kortom het was goed toeven hier, we zullen binnenkort ook wel langsgaan voor een diner. Ook de dinerkaart was perfect in balans, voor ieder wat wils. De gebraden eendenborst was zalig, geserveerd met lekkere groentes. De gastvrouw was zeer vriendelijk en belangstellend.
Bijzonder mooi restaurant zeer smaakvol ingericht. Uitstekende verzorgde gerechten, met aandacht bereid. Ontspannen sfeer door uiterst vriendelijke gastvrouw. Heerlijk gegeten, ook voor een vegetariër is er keuze genoeg. Restaurant INGER is absoluut 5 sterren waard.
Een heerlijke avond met Ingrid en haar team, daar hoef je eigenlijk niets voor te doen, behalve lekker zitten. De rest op deze avond gaat vanzelf met een goed glas en een heerlijke maaltijd!
Enthousiaste verhalen gehoord over Inger. Om onze huwelijksdag te vieren met mijn vrouw bij dit voortreffelijke restaurant gegeten. Allebei een viergangen menu besteld met bijbehorend wijnarrangement. Uit-ste-kend! De gerechten waren buitengewoon smakelijk en de wijnen die geschonken werden pasten daar prima bij. Mooie zaak, uitstekende bediening, echt genoten!!
Zaterdagmiddag een high tea gedaan bij restaurant Inger aangezien het zulke goede beoordelingen kreeg voor diner. Bij binnenkomst bleek dat de reservering niet goed was doorgekomen: er was voor 6 mensen gedekt ipv 7. Er werd gedaan alsof ik verkeerd gereserveerd had terwijl ik de bevestigingsmail voor 7 personen bij me had. Het keukenpersoneel was ook direct chagrijnig, dat we dit niet goed hadden doorgegeven want er was maar op 6 gerekend. Dit was goed te verstaan, aangezien wij de enige 7 gasten waren in het restaurant en het een open keuken heeft. Toen we aan de high tea begonnen, was de thee lauw. Hier hebben wij wat van gezegd, waar op gereageerd werd dat dat heel gek was, want het was echt heet in de kan gedaan. Bij de volgende pot thee nogmaals aangegeven dat de thee lauw was, blijkt het water uit een machine te komen en ja, dat is geen kokend water. Er is een pan voor ons op het vuur gezet, prima oplossing maar wel pas na 2x aangeven geregeld. Bijna alle hapjes waren matig sandwich met filet american, een mini saucijzenbroodje, een heel zoet taartje, een koekje en tevens veel van de hapjes voor 6 personen ipv 7. Er is hier geen compensatie voor aangeboden. Bij het afrekenen is vervolgens niets gevraagd of het naar wens was geweest en of alles had gesmaakt. Ik stond paf van de teleurstelling die wij hier hebben meegemaakt.
Heerlijk gegeten, zeer aardig personeel, servicegericht.
Dit restaurant ligt een beetje verscholen, maar eenmaal binnen ervaar je een paleisje. De gerechten: Werkelijk een plaatje. Met verbazing naar zitten kijken. En de smaken zo mooi passend. Bediening: Werkelijk top, een zeer aangename ervaring. Parkeren: Ruime parkeer plaatsen. Omgeving: Nieuwbouw van hoog bouw. Schoon en goed begaanbaar. De prijzen: Naar verhouding redelijk, bedenkend dat je steeds een kunst werk voorgeschoteld krijgt. Ik kom hier echt nog eens.
Wij hebben wederom heerlijk genoten van het eten en gezelligheid. Wij zullen iedereen aanraden om bij Restaurant Inger te gaan eten! Bedankt en tot snel!
Goed restaurant, een plek om heerlijk te eten in een goede ambiance. We hebben hier met de familie heerlijk gegeten Prima keuken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid