facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Reinders Rekreatie BV

Reinders Rekreatie BV

Info

caravans nieuw en gebruikt, voortenten, grote kampeerwinkels. Bezoek voor openingstijden en adresgegevens onze website.
Hoogeveen Leeuwarden

Geschiedenis

Reinders Rekreatie is ruim 40 jaar actief in Hoogeveen, u vindt in onze verwarmde showroom nieuwe en gebruikte caravans, een grote kampeerwinkel en een ruime voortentenafdeling. In totaal maar liefst 6000 vierkante meter overdekt vakantieplezier!

Op onze gebruikte caravans vanaf € 3.500,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie.

Wij zijn officieel dealer van Dethleffs, Fendt, Knaus en T@b caravans en voeren onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan alle merken caravans.

Lid van BOVAG en FOCWA en geselecteerd schadehersteller voor Achmea en Univé, wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen.

Op de voortentenafdeling vindt u tenten van de merken Doréma, Isabella, Kampa, Unico en Ventura. Wij zijn Doréma Megastore en Isabella Gold dealer en kunnen u perfect adviseren welke voortent het beste bij u manier van vakantie vieren past!

Naast de fysieke winkel hebben wij een uitgebreide webshop zodat u ook online onze producten kunt bestellen, gratis verzending bij bestellingen boven € 50,-.

Door ons samenwerkingsverband TEUN profiteert u van een scherp geprijsd assortiment kampeerartikelen en specials in voortenten. Nieuw is de Teun Tent Trailer 4, een ruime vouwwagen voor een scherpe prijs.

Producten

Officieel dealer van Dethleffs, Fendt, Hobby en Knaus caravans.
Brand, Dorema, Isabella en Unico voortenten.



"Reinders Rekreatie is ruim 45 jaar actief in Hoogeveen, u vindt in onze verwarmde showroom nieuwe en gebruikte caravans, een grote kampeerwinkel en een ruime voortentenafdeling. In totaal maar liefst 6000 vierkante meter overdekt vakantieplezier!Op onze gebruikte caravans vanaf € 3.500,- heeft u 12 maanden BOVAG garantie.Wij zijn officieel dealer van Dethleffs, Fendt, Knaus en T@b caravans en voeren onderhoud, reparaties en schadeherstel uit aan alle merken caravans.Lid van BOVAG en geselecteerd schadehersteller voor Achmea, Aveco, Nh 1816, Unigarant/ANWB en Univé, wij repareren voor alle verzekeringsmaatschappijen.Op de voortentenafdeling vindt u tenten van de merken Doréma, Isabella, Unico, Ventura en Walker."
Adres: Stephensonstraat 4, Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 268 151
ln.eitaerker-srednier@vgh
Stad: Hoogeveen
Route: Stephensonstraat 4



op zoek naar gerelateerd: reinders rekreatie webshop, reinders leeuwarden openingstijden, reinders rekreatie openingstijden, openingstijden reinders rekreatie hoogeveen, reinders rekreatie bv openingstijden, reinders campers hoogeveen, reinders caravans occasions, reinders hoogeveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Caravan en Camper Service Hoogeveen Caravan en Camper Service Hoogeveen 514 meter Bij Melle staat de koffie klaar, al jaren het onderhoud laten doen en altijd nog zeer...
Brezan Hoogeveen Brezan Hoogeveen 796 meter Top ook tijdens deze periode goede service
Kip Caravan Kip Caravan 1 km Prima service, we hadden een onderdeel nodig voor ons oude kipje. Was gewoon op voorr...
Petersen Thermo-Transport A-S VTC Petersen Thermo-Transport A-S VTC 2 km Internationaal Koel- en vriestransport Nederland-Scandinavië.
HeheTours HeheTours 2 km Ik heb het genoegen gehad om met HeHeTours een voetbalreis te maken naar de Oranje Le...
Recensies
Prachtige zaak met mooie caravans. Grote showroom met kampeerartikelen voor een hele scherpe prijs. Zeer vriendelijk en uitermate behulpzaam personeel. De service en aftersales aan onze caravan zijn top ! De werkplaats is keurig en het personeel is zeer kundig en ook hier weer zeer behulpzaam en vriendelijk. Kortom, dit bedrijf is een aanrader voor iedereen die kampeert of overweegt een caravan te kopen.
Goede service, zeer vriendelijk personeel en willen heel graag helpen met jou veilig op pad sturen. Zeker als je niet ervaren op vakantie gaat.
Goede producten en klant begeleiding. Toch weer te veel in het mandje.
Heb bij Reinders koelbox gekocht, die binnen het jaar defect was. Na telefonisch overleg, opgestuurd en daarna niet meer aan gedacht. 7 maanden later mail gestuurd om status te vragen. Kreeg nette mail terug: was niet gelukt contact te krijgen met mij te krijgen, hmaar artikel was niet meer leverbaar. Bedrag kreeg ik terug op mijn rekening. Ik vind dit echt superservice.
Super geholpen , prima uitleg en goede meedenkerij van het vriendelijke personeel. Parkeergelegenheid is er in overvloed , en qua klein materieel kun je bijna niet misgrijpen. Kom er op zeker terug als ik wat nodig zou hebben.
Top winkel goede service moest een verloopstekker Frans hebben is niet meer van deze tijd maar een medewerker heeft achter in de werkplaats nog een geregeld voor mij zonder kosten, nogmaals top bedrijf
Netjes te woord gestaan,mooie zaak waar je veel op camper gebied kunt kopen.
Zeer mooie caravan en kampeerwinkel met een ruim assortiment onderdelen en accessoires voor tent, caravan en camper. Ook een ruim aanbod van caravans die direct uit voorraad leverbaar zijn. Ik was zeer verrast.
Te weinig personeel in de kampeerwinkel. Maar diegene die er wel was was zeer behulpvaardig en deskundig.
Super netjes en correct geholpen. Groot assortiment en nette prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid