facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kip Caravan

Kip Caravan

Info

Kip Caravan is al jarenlang toonaangevend in de kampeerindustrie en producent van het iconische merk Kip. Het complete assortiment: www.kipcaravans.nl

Geschiedenis

Welkom op de Facebook pagina van Kip Caravans, wij willen u bedanken voor uw interesse. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van o.a. onze evenementen, nieuwtjes en updates rondom Kip.

Wij willen u erop attenderen dat deze pagina niet voor commerciële doeleinden bestemd is. Berichten met het te koop aanbieden van caravans worden daarom verwijderd.

Mocht u vragen hebben stel ze ons gerust, wij zullen hier zo spoedig mogelijk op antwoorden.

Producten

Kip Greyline
Kip Vision
Kip Kompakt
Kip Shelter



"De fabrikant van caravans sinds 1934!"
Adres: A. G. Bellstraat 4, 7903 AD Hoogeveen
Telefoonnummer: +31 (0)528 288888
ln.snavaracpik@eitpecer
Stad: Hoogeveen
Route: A. G. Bellstraat 4
Postcode: 7903 AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kip caravan compact, kip caravan fabriek, kip caravan shelter, kip caravan dealers, kip caravans occasions, kip caravans hoogeveen, kip caravan prijzen, kip caravan kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Petersen Thermo-Transport A-S VTC Petersen Thermo-Transport A-S VTC 346 meter Internationaal Koel- en vriestransport Nederland-Scandinavië.
Brezan Hoogeveen Brezan Hoogeveen 460 meter Top ook tijdens deze periode goede service
Reinders Rekreatie BV Reinders Rekreatie BV 1 km Prachtige zaak met mooie caravans. Grote showroom met kampeerartikelen voor een hele ...
Caravan en Camper Service Hoogeveen Caravan en Camper Service Hoogeveen 1 km Bij Melle staat de koffie klaar, al jaren het onderhoud laten doen en altijd nog zeer...
HeheTours HeheTours 1 km Ik heb het genoegen gehad om met HeHeTours een voetbalreis te maken naar de Oranje Le...
Recensies
Prima service, we hadden een onderdeel nodig voor ons oude kipje. Was gewoon op voorraad.
Kip heeft enorm mooie slimme en degelijke caravans. Hoge kwaliteit en praktische inrichting
Bij bezoek aan de fabriek werden we verwelkomt door een zeer gemotiveerde verkoper die ruim de tijd nam voor onze vragen en ons alles liet zien.
Als je in de buurt bent, kun je net zo goed even langs gaan. Heel nuttig en ook leuk voor de kleinzoons!
We werden niet erg vriendelijk ontvangen. We vroegen naar een onderdeel voor onze oude Kip. Heel afwijzend gedrag. Met de gemaakte foto konden ze niks. Enz. Wc's super schoon een een prachtige showroom. Zo jammer dit. Wees vriendelijk, kost niks meer en zorgt voor klantenbinding. Later werd de sfeer iets beter.
Voor de zoveelste keer zeer onklantvriendelijk en ondeskundig behandeld aan de telefoon. Kip verkoopt alleen graag. Service in Hoogeveen is ver te zoeken.
Ideaal om de nieuwste modellen in allerlei uitvoeringen te zien. En in een mooie toonzaal. Boven staan een aantal oude modellen en een tv met video over de geschiedenis en hoe ze werden gemaakt. Bijzonder goed geholpen. Ze verkopen ook goede tweedehands caravans We hadden van een flagstore ook verwacht dat je assecoires zou kunnen kopen, slimmigheidjes qua opbergen, tafels, kussens etc. Maar dat is helaas niet het geval. Ze kennen ook de detailmaten van oude modellen.
We waren erg geïnteresseerd in de Kip Vision als vervanger van onze Kip Kompakt. Maar ondanks dat er maar 2 klanten in de store waren, was er geen tijd om ons te helpen. We wilden ook andere, zachtere kussens in onze Kip kopen, maar dat is niet mogelijk. Geen enkel onderdeel voor een Kip caravan is hier te koop. Daarna naar een andere caravandealer geweest en geweldig geholpen! We zijn nu om! Onze nieuwe caravan wordt een Fendt! Wat een kwaliteit!
Na een jaar zoeken naar een caravan, was ik direct om bij het zien van de KIP Greyline. Ongelooflijk veel plezier ervan en niet te vergelijken met andere caravans qua stijl en kwaliteit. Less is More bij Kip. Verder uitstekende service en het contact met jou als klant is prettig en persoonlijk.
Vandaag onze nieuwe Kip Kompakt opgehaald. Na een uitgebreide uitleg van Kees op weg gegaan voor ons eerste kampeeravontuur. Bedankt voor de service en mooie caravan. Tot ziens!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid