facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Caravan en Camper Service Hoogeveen

Info

CCSH
Een Service bedrijf voor camper en caravan. We zorgen voor onderhoud, schade reparatie aan - en opbouw van accessoires.

Geschiedenis

onderhoud en reparatie van caravan en camper aanbouw accessoires



"Bij ons kunt u terecht voor service aan caravans en camper opbouw. Ook verbouwen wij in overleg campers en uiteraard bouwen wij diverse accessoires in/op en aan."
Adres: Europaweg 1, 7903 TD Hoogeveen Hoogeveen
Telefoonnummer: 0650540724
Stad: Hoogeveen
Route: Europaweg 1
Postcode: 7903 TD Hoogeveen


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Reinders campers Hoogeveen, Caravan huren Hoogeveen, Caravan onderdelen Hoogeveen, Camper te koop Hoogeveen, Buscamper Hoogeveen, Stephensonstraat 98 Hoogeveen, Tenten Hoogeveen, Spang Campers
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reinders Rekreatie BV Reinders Rekreatie BV 514 meter Prachtige zaak met mooie caravans. Grote showroom met kampeerartikelen voor een hele ...
Brezan Hoogeveen Brezan Hoogeveen 997 meter Top ook tijdens deze periode goede service
Kip Caravan Kip Caravan 1 km Prima service, we hadden een onderdeel nodig voor ons oude kipje. Was gewoon op voorr...
Petersen Thermo-Transport A-S VTC Petersen Thermo-Transport A-S VTC 2 km Internationaal Koel- en vriestransport Nederland-Scandinavië.
HeheTours HeheTours 3 km Ik heb het genoegen gehad om met HeHeTours een voetbalreis te maken naar de Oranje Le...
Recensies
Bij Melle staat de koffie klaar, al jaren het onderhoud laten doen en altijd nog zeer tevreden, een echt vakman met enorm veel kennis. De prijzen zijn goed, helemaal in vergelijking met andere bedrijven. Je kunt er terecht voor luifels, fietsendragers en vele andere producten. Zo hebben wij onlangs een luifel laten monteren op een extra rail boven de rail van de voortent. Dit zodat de tent er ook nog gewoon bij voor kan zonder de luifel eraf te moeten halen.
Vandaag zonder afspraak naar dit bedrijf omdat de waterpomp niet functioneerde. Super ontvangst en Melle ging direct aan de slag en zorgde er voor dat alles weer naar behoren werkte. Dit voor een heel nette prijs en koffie toe. Gewoon klasse. Dank je wel.
Super service!! Wij belde voor een probleem en ondanks drukte konden we toch direct even langs komen. Uitgebreid de tijd genomen en later reparatie uitgevoerd! Aanrader!!
Erg prettig bedrijf, met vakkennis en lekkere koffie :-. Neemt de tijd om uit te leggen wat er aan de hand is en wat pragmatische oplossingen zijn voor onze oldtimer. Erg tevreden, kom graag weer terug!
Wij kwamen onverwachts langs met een probleempje aan de camper. We werden zeer vriendelijke en gelijk geholpen. Top
Prima zaak alles netjes gekit een vakman ik kom hier zeker terug voor onderhoud.
Caravan begon opweg naar vakantie bestemming wat te zoeken, Dichtstbijzijnde caravan garage gebeld zeer goed ter woord gestaan en direct verholpen toen we aankwamen terwijl wij genoten van een goed bakje koffie en voor de kids ranja super service en een eerlijke prijs!
Fijne man staat altijd voor je klaar
Helemaal top! Melle gaat net zo lang door totdat een probleem is opgelost. Niets is te gek. Hij denkt mee, geeft goede advies en biedt een uitstekende service aan. Wij zijn zeer tevreden!
Zeer vakkundige mensen. Goede klantgerichte service. Maak wel ruim van te voren een afspraak want ze hebben het vreselijk druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid