facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor RAFGO

RAFGO

Info

Een klus- en timmerbedrijf
Firma budowlana
Timmer- en klusbedrijf RafGO is het bedrijf van Rafael Kubiak. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in de bouw: begonnen als timmerman en uitgegroeid tot zelfstandige ondernemer.
In 2019 heeft hij zijn bedrijf opgeric



"Recht tegenover het centraal station Tilburg. Een prachtig, karakteristiek pand met twee verdiepingen."
Adres: Donizettistraat 78 D, 5049 KN Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0625220003
Stad: Tilburg
Route: Donizettistraat 78 D
Postcode: 5049 KN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Mijn vriend en ik komen hier regelmatig een avondje chillen! Hele leuke shop met goede muziek en een gezellige sfeer! Er is genoeg keuze om te eten/ snacken. Ook veel keuze kwa drankjes, verse thee, speciale koffie, frisdrank en limonades. En mijn favoriete een milkshake naar keuze met een wiet/hasj koekje. Het personeel is ook altijd heel vriendelijk en relaxed. Toiletten zijn ook altijd netjes schoon. Top zaak wij zijn zeer tevreden!!
Ik zou niet weten wat er rondloopt ik noem het maar het. Aangebrande tosti geserveerd rauwe kipfilet met bevroren sla muntthee besteld krijgen we lauw water met muntblaadjes. En dan zal ik al helemaal niet beginnen over de zooi die ze daar verkopen 16 euro vragen potverdikkie voor een grammeke nouu mij niet gezien
Super chille plek. Het eten is hier best prijzig vind ik zelf maar de sfeer is heel relaxed. Ook veel plek binnen want ze hebben boven en beneden zitplaatsen. Let wel je mag er geen tabak roken binnen.
Mijn vriendin heeft bij deze shop zaadjes besteld en dat is al 11 dagen geleden. Ze krijgt haar geld niet terug en ook geen nieuw produkt. Dit riekt naar oplichting! Nooit bestellen bij deze zaak.
Rustige sfeer, super vriendelijk personeel, leuke menu kaart voor ieder wat wils. En genoeg spelletjes om te spelen.
Ik ben als belg warm ontvangen en ze hebben me alle uitleg gegeven die ik wilde weten bij het binnenkomen. De White Widow bij hen is een erg goed en ondanks de wiet is verpakt in doosjes klopt het gewicht helemaal. Super shop kom ik zeker eens weer.
They welcome newcomers and are very willing to give advice. You don't need more than a valid ID, even if you are not living in Tilburg. You should check their website as it is very informative. / Ze verwelkomen nieuwkomers en zijn zeer bereid om advies te geven. Meer dan een geldig legitimatiebewijs heb je niet nodig, ook als je niet in Tilburg woont. Je zou hun website moeten bekijken, want het is zeer informatief?
Ben geschrokken van hoe de kwaliteit achteruit is gegaan als je kijkt naar de prijzen. Er mag alleen maar puur gerookt worden is een nadeel.
Een van de mooiste coffeeshops in Tilburg en omstreken. Ze werken ook met statiegeld op dr plastic bakjes waar je jou wiet in meekrijgt. 0.20 cent prijs en kwaliteit verhouding is zeer netjes.
Gisteren bij deze tent een gram Haze gehaald voor 13.40. Is niet eens een gram maar 0.96?? Wat een zielige oplichters zeg. Maar is cool, gelukkig zit de grote baas lekker vast ergens in Thailand
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor RAFGO.

Tilburg bouwbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Donizettistraat 78 D kaart stadsplattegrond, satellietweergave. RAFGO adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met RAFGO. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over RAFGO delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw 3 km Goede eerlijke gast die voor elk probleem een oplossing weet/heeft. Denkt mee in de w...
Haanstimmerwerken Haanstimmerwerken 5 km Kwaliteitswerkzaamheden. Geen half werk, eerlijk zaken doen.
Blokvoort Stukadoors Blokvoort Stukadoors 5 km Superstrak vakwerk!
Jez Stukadoors en afwerkingsbedrijf Jez Stukadoors en afwerkingsbedrijf 5 km Chris heeft meerdere klussen goed voor me uitgevoerd. Een betrouwbare partner.
BouwConsulent Noot BouwConsulent Noot 5 km BouwConsulent Noot maakt bouwtekeningen waar u op kan bouwen! Voor bedrijven en parti...
Trendeco Interieurs Custom Kitchens & Interiors Trendeco Interieurs Custom Kitchens & Interi... 11 km Vakmensen kort en krachtig
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid