facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw

Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw

Info

Allround Klusbedrijf voor o.a: Timmer, schilder, constructie en bouw werkzaamheden.



"Allround klusbedrijf Wout van de Wouw is door uitgebreide ervaring inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Wij denken graag met u mee over een passende en goede oplossing, die ook met een kleiner budget prima haalbaar is. Ook zitten bij ons alle werkzaamheden gezamenlijk in een offerte, hierdoor is het niet nodig om bij verschillende vakmensen offertes aan te vragen. Wij realiseren alles met één duidelijke offerte.Het uitgangspunt bij iedere klus is dat de kwaliteit en afwerking optimaal zijn. Pas als u tevreden bent, is onze klus geklaard!"
Adres:
Telefoonnummer: 0613288178
Stad: Tilburg


Recensies
Goede eerlijke gast die voor elk probleem een oplossing weet/heeft. Denkt mee in de wensen van de klant en gaat het echt om de KWALITEIT ipv kwantiteit. Komt keurig op tijd en belt niet last minute af met een smoes. Werkt netjes en correct, blij dat ik hem heb laten komen. Ga zo door Wout
Wout Vd Wouw levert maatwerk en werkt netjes. De communicatie verloopt erg goed, is altijd op tijd en neemt alleen werk aan als hij ook daadwerkelijk kan. Dit zorgt ervoor dat hij altijd de tijd heeft voor jouw klus zoals afgesproken. Hij doet wat je wenst en doet dat heel goed. Verder altijd bereid om mee te denken en adviseren. Ik zou hem zeker aanraden voor iedere klus in huis.
Wout heeft bij ons prachtig werk geleverd. Wij zijn heel blij daarmee. Wout werkt netjes komt zijn afspraken na en weet voor alles wel een oplossing. Klusbedrijf Wout van de Wouw is zeker een aanrader.
Wat een prachtige zolder hebben wij dankzij Wout. Hij is accuraat, betrouwbaar en hij houdt zichtbaar van het klussen en het mooie resultaat. Mocht er onderweg iets tegenzitten of misgaan dat heb je bij oude huizen lost hij het snel en vakkundig op. En hij allround is hij!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw met het openbaar vervoer


Tilburg, Wandelboslaan 50 meter
1
Tilburg, Wandelboslaan 60 meter
1
Tilburg, Ringbaan West 350 meter
136
300
301
327
328
Tilburg, Ringbaan West 390 meter
136
300
301
327
328
602
Tilburg, Waterhoefstraat 440 meter
7

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw.

Tilburg bouwbedrijf

openingstijden, locatie, vervoer. Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Allround Klusbedrijf Wout Van De Wouw delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokvoort Stukadoors Blokvoort Stukadoors 2 km Superstrak vakwerk!
Jez Stukadoors en afwerkingsbedrijf Jez Stukadoors en afwerkingsbedrijf 3 km Chris heeft meerdere klussen goed voor me uitgevoerd. Een betrouwbare partner.
RAFGO RAFGO 3 km Mijn vriend en ik komen hier regelmatig een avondje chillen! Hele leuke shop met goed...
Haanstimmerwerken Haanstimmerwerken 4 km Kwaliteitswerkzaamheden. Geen half werk, eerlijk zaken doen.
BouwConsulent Noot BouwConsulent Noot 4 km BouwConsulent Noot maakt bouwtekeningen waar u op kan bouwen! Voor bedrijven en parti...
Trendeco Interieurs Custom Kitchens & Interiors Trendeco Interieurs Custom Kitchens & Interi... 14 km Vakmensen kort en krachtig
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid