facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PTI Coaching

PTI Coaching

Info

De officiële pagina voor PTI coaching

Geschiedenis

PTI biedt diverse trainingsmethodes aan. Zo is het mogelijk om een individuele personal training te volgen zodat jij jouw doel zo snel mogelijk kunt bereiken.

Kom je liever samen met één of twee vrienden? Ook geen probleem! PTI biedt Personal Training aan voor twee- en drietallen, zodat je elkaar kunt motiveren om tot het uiterste te gaan.
Is er niemand in jouw omgeving die de uitdaging aan wil gaan maar train je wel graag met anderen? Dan heeft PTI de perfecte oplossing; Small group training. Waar geef jij de voorkeur aan?

INDIVIDUELE PERSONAL TRAINING
Individuele personal training; dé snelste manier om jouw doel te bereiken. Op basis van jouw lichaam, leeftijd en doelstelling wordt er een persoonlijk schema opgesteld, waarmee jij en de personal trainer aan de slag gaan.
Je krijgt 100% aandacht zodat jij je het maximale uit jezelf zult halen. Deze manier van trainen is inclusief een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema, bewegingsassessment, houdingsanalyse metingen en testen.
Ben jij er klaar voor om één op één aan de slag te gaan met een personal trainer? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles.

DUO PERSONAL TRAINING
Als je besluit om als duo de personal training te volgen sta je er niet alleen voor; je kunt elkaar motiveren om harder te trainen en om gezonder te leven. Ook wanneer jullie niet aan het trainen zijn.
Bovendien is het gezelliger om als duo te trainen en je bent met iemand die je vertrouwt; een perfecte combinatie. Een bijkomend voordeel; de duo training is voordeliger, omdat je de kosten kunt delen.
De training is inclusief trainings- en voedingsschema, bewegingsassessment, houdinganalyse metingen en testen.
Zijn jullie er klaar voor om samen de uitdaging aan te gaan? Zet dan nu de eerste stap en meld jullie aan voor een gratis proefles.

SMALL GROUP TRAINING
Small group training; trainen in een kleine groep is motiverend, afwisselend en betaalbaar. Doordat je in een kleine groep traint krijg je goede begeleiding en veel aandacht.
De training is divers, omdat zij gebaseerd is op de verschillende personen die zich in jouw groep bevinden. Er hangt een gezellige sfeer en je kunt elkaar motiveren.
Daarnaast is de small group training betaalbaar en ideaal te combineren met Personal Training. Deze trainingsmethode is inclusief voedingsschema, bewegingsassessment, houdingsanalyse metingen en testen.
Ben jij er klaar voor om met een gemotiveerde kleine groep aan de slag te gaan? Zet dan nu de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles.

BEDRIJFSTRAININGEN VANAF 5 PERSONEN (VOOR WERKGEVERS)
PTI verzorgt ook bedrijfstrainingen voor werkgevers. Als werkgever kun je het ziekteverzuim onder je personeel terugdringen, door te zorgen dat men fit en gezond is.
Hierbij geven we groepen vanaf 5 personen training op de sportschool of op locatie. Dat kan zowel voor als na werktijd. PTI beschikt over eigen matrialen en zorgt dat alles klaar staat, je personeel kan direct starten met trainen! (u hoeft dus niets voor te bereiden)
Dus wil je dat jou personeel minder ziek en/of fitter is? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie!

ONDERNEEM ACTIE!
Je hebt een doel voor ogen, maar op welke manier wil jij dit doel bereiken?

Kies jij er voor om één op één met een personal trainer aan de slag te gaan, zodat je zo snel mogelijk resultaat boekt of kies jij er voor om met anderen de uitdaging aan te gaan?

PTI is er klaar voor, jij ook?
Zet de eerste stap en meld je aan voor een gratis proefles.

Adres: Olympiaplein 385, 5022 DX Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: +31 (0) 13 302 01 83
Stad: Tilburg
Route: Olympiaplein 385
Postcode: 5022 DX



op zoek naar gerelateerd: Personal training Tilburg Reeshof, Personal trainer Tilburg vrouw, Small Group Training Tilburg, PT Tilburg, personal trainer tilburg basic-fit, Personal Trainer Hall of Fame, Pti virtuagym, Personal Trainer band tilburg
Recensies
Professionele begeleiding bij het sporten op welk niveau dan ook
Super om hier te mogen sporten
Een hele professionele begeleiding schone gym! Sociaal fijne mensen.. zeker een aanrader om goed in Shape te komen !
Erg goede uitleg en professionele begeleiding, in een prettige sfeer. Ideaal om voor het werk alleen of met een klein groepje, zeer effectief “aan het werk” te zijn. Bedankt Ivy.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor PTI Coaching.

Tilburg fitnesscoach

openingstijden, locatie, vervoer. Olympiaplein 385 tilburg sportschool/fitnesscentrum kaart stadsplattegrond, satellietweergave. PTI Coaching adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met PTI Coaching. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over PTI Coaching delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SportCity SportCity 169 meter Prima sportfaciliteiten....alleen is er altijd wat. Airco defect: weken in bloedhete ...
Loopbaankamer Loopbaankamer 2 km Wij helpen mensen & organisaties op de weg naar verandering: realiseren van plezier ...
Source Personal Training Source Personal Training 2 km Wat sprak mij aan? Niet meteen sporten maar eerst kennismaken en in gesprek gaan over...
Axis Fitness Axis Fitness 2 km Onlangs de stap gemaakt om van Basic fit naar een andere sportschool te gaan, overal ...
Cassports Cassports 2 km Ik zou Cassports aan iedereen aanraden! Cas zorgt ervoor dat de lessen telkens anders...
Basic-Fit Tilburg Centrum Basic-Fit Tilburg Centrum 2 km Sommige apparaten wachten wel erg lang op reparatie. Recent geen 24/7 openingstijden ...
Basic-Fit Basic-Fit 2 km Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie Massages CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie ... 2 km Zeer fijne open locatie. We nodigen je uit voor sport en ontspanningsmassages
Fit For Free Fit For Free 2 km Fijne sportschool, ruim opgezet en vriendelijk personeel. In sport hier al 2-3 jaar m...
Sooss Sooss 3 km Super fijne duo massage gehad met mijn vriend, bij minka en Kim allebei de massage al...
VisionFit VisionFit 3 km
Sports Center Tilburg University Sports Center Tilburg University 3 km Nu met de covid maatregelen is er altijd genoeg plek om te trainen wat je wilt. Genoe...
Voetbalschool 2FAST Tilburg Voetbalschool 2FAST Tilburg 3 km Voetbalschool 2Fast Welkom op de website van voetbalschool 2FAST! Voetbalschool 2FAS...
Quality Sportcentre Quality Sportcentre 3 km De afgelopen 3 jaar heb ik met heel veel plezier bij Quality Sportcentre gesport. Ond...
BigGym Tilburg BigGym Tilburg 3 km Ik raad deze sportschool niet aan, het lidmaatschap is verlopen, ik heb ook gevraagd ...
City Bootcamp City Bootcamp 3 km City Bootcamp Groningen is een TOP team met super trainers! Ben binnen enekle maanden...
Primetime CLUB Primetime CLUB 4 km Mijn naam is Cas van Dijk, ben 25 jaar en ik zocht een personal trainer in Tilburg. I...
Basic-Fit Basic-Fit 4 km Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid