facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cassports

Cassports

Info

* Bootcamp
* Personal training (aan huis)
* Small Group training (aan huis)

Adres:
Telefoonnummer: 06-43517816
Stad: Tilburg


Recensies
Ik zou Cassports aan iedereen aanraden! Cas zorgt ervoor dat de lessen telkens anders zijn, ook als je op vaste dagen gaat. Per les kijkt hij hoe hij jou kan uitdagen op je eigen niveau en past de oefeningen aan wanneer nodig. Hij heeft oog voor elke deelnemer!
In januari 2023 begonnen en ik ben nu al fit. De begeleiding van Cas is enthousiast en deskundig. De oefeningen zijn gevarieerd en Cas heeft oog voor persoonlijk advies als dat nodig is. Cassports is een echte aanrader!
Cas is een super Personal coach, hij neemt de tijd met je en past zich aan op jouw behoeftes. Om lekker in je vel te zitten, moet je zeker bij Cassports zijn!
Erg blij met Cas zijn trainingen! Leuke, veelzijdige oefeningen, voldoende afwisseling en uitdaging, ruimte om alternatieve oefeningen te doen bij pijntjes en Cas is een erg aardige, geïnteresseerde trainer.
Bij Cas is het totaal niet van belang dat je een mega goede bootcamper moet zijn. Alles kan in eigen tempo, en iedereen accepteert dat van elkaar. Kom naar Cas!!
Cas is een fijne, enthousiaste trainer! Hij weet je echt te motiveren en het plezier in het sporten te vinden. De bootcamp is gevarieerd en voor ieder niveau toegankelijk. Cas heeft oog voor iedereen in de groep en past bij pijntjes een oefening aan, zodat je toch mee kan doen.
Fijne lessen van Cassports! Lekker in de buitenlucht en met veel energie. In een groep maar toch met persoonlijke aandacht. Cas denkt met je mee als je klachten hebt en komt met alternatieve oefeningen. Ook wanneer je zwanger bent is zeker fijn om bij Cas, in wat aangepaste vorm, te blijven sporten! Je kunt alles op je eigen tempo doen. Absoluut een aanrader dus!
Door Cas heb ik het plezier in sporten weer terug gevonden. Door zijn PT's aan te passen aan mijn kunnen blijf ik me zelf verbeteren. Enthousiaste begeleiding die je motiveert om net wat verder te gaan. Zijn groepstrainingen zijn afwisselend en kun je zo zwaar maken als je zelf wil. Door Cas zijn flexibiliteit is er ondanks mijn wisselende rooster altijd een moment om samen te sporten!
Super fijne bootcamp bij Cas ! Het is fijn om samen met andere buiten te sporten en jezelf fysiek sterker te maken. Bij blessures past Cas de oefeningen voor je aan zodat je altijd lekker kan trainen. De bootcamp is super persoonlijk en je wordt altijd lekker aangemoedigd. Een echte aanrader om lekker fit te worden/blijven !
Erg tevreden over deze lessen! Afwisselende oefeningen, aan te passen naar eigen mogelijkheden, op een fijne locatie in de buitenlucht. De lessen worden met veel enthousiasme gegeven met altijd persoonlijke aandacht voor iedereen!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Cassports.

Tilburg fitnesscoach

openingstijden, locatie, vervoer. Cassports adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Cassports. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Cassports delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Loopbaankamer Loopbaankamer 566 meter Wij helpen mensen & organisaties op de weg naar verandering: realiseren van plezier ...
PTI Coaching PTI Coaching 2 km Professionele begeleiding bij het sporten op welk niveau dan ook
City Bootcamp City Bootcamp 2 km City Bootcamp Groningen is een TOP team met super trainers! Ben binnen enekle maanden...
Stalen Zenuwen Stalen Zenuwen 3 km Mentale aspecten van het artiestenbestaan: optimaal presteren, beroemdheid, fans en a...
CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie Massages CityMassage Sport - Ontspanning - Hete Olie ... 3 km Zeer fijne open locatie. We nodigen je uit voor sport en ontspanningsmassages
Basic-Fit Tilburg Centrum Basic-Fit Tilburg Centrum 4 km Sommige apparaten wachten wel erg lang op reparatie. Recent geen 24/7 openingstijden ...
Sooss Sooss 4 km Super fijne duo massage gehad met mijn vriend, bij minka en Kim allebei de massage al...
VisionFit VisionFit 4 km
Dennis Eresh Personal Training Dennis Eresh Personal Training 5 km Personal Trainer @ Snap Fitness Tilburg
Equinity Equinity 7 km Personal coaching, management coaching en teamcoaching met behulp van paarden, gebase...
Joop Ooms Sport Joop Ooms Sport 8 km Vies mannetje de eigenaar. Vroeger toen hij in noord zat voordat hij ging verhuizen w...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid