facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Prénatal

"Prénatal Amsterdam-Woonplaza Megastore is dé babywinkel waar je alles vindt wat je nodig hebt voor jou en je kindje! Van de kleinste behoeften zoals babyflesjes of kinderspeelgoed tot complete babykamers en kinderwagens. Ook vind je in onze Woonplaza alles voor de in de babykamer van je kindje. Van kant-en-klare babykamers, tot leuke kastjes en meubels. Bij de Prénatal Amsterdam-Woonplaza Megastore maak je de babykamer van je kindje helemaal compleet. Daarnaast vind je er ook een ruim assortiment aan babykleding en kinderkleding om het kledingkastje van je kleintje te vullen. Ontdek het allemaal en duik in de wereld van de beste babyproducten."
Adres: Arena Boulevard 55 , Amsterdam 1101 DL, NL
Telefoonnummer: 020 609 0306
Stad: Amsterdam
Route: Arena Boulevard 55
Postcode: 1101 DL


Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-21:00
Vrijdag: 10:00-21:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 11:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: prenatal amsterdam, prenatal winkels, prenatal openingstijden, prenatal utrecht, prenatal rotterdam, prenatal folder, prenatal eindhoven, prenatal breda
Recensies
Geholpen door de medewerker achter de kassa. Ookal was het haar taak niet om met ons samen de autostoelen te bekijken en uit te leggen maar ze deed meer dan haar best! Dankzij haar hebben we een perfecte autostoel kunnen aanschaffen. Ben helaas haar naam vergeten. 22-9-2022 rond een uur of 20:00
Omdat dit de eerste zwangerschap voor ons is, hadden we een hoop vragen over zwangerschapskleding. We zijn hierin fantastisch ondersteund door Ruby. Ze had een hoop praktisch advies en kon uit persoonlijke ervaring putten. Wat ons betreft een dikke aanrader!
Geweldig geholpen door Karin! Met ontzettend veel vriendelijkheid en geduld heeft ze ons aan een hele goede draagzak geholpen en we zijn er tot de dag van vandaag ontzettend blij mee. Ga zo door Karin!
Hele goeie ervaring gehad! Voor de dames die dit herkennen; ik liep enorm wazig door de winkel heen met me dikke buik. Mariska heeft me letterlijk aan de hand genomen en voorzien van degelijke info waardoor ik zelf goed kon beslissen wat ik nodig had. Terug gereden naar huis met een gerust gevoel dat ik nu eindelijk goed voorbereid ben! Bedankt voor je hulp, adviezen en gezelligheid Mariska! Hier kom ik zeker terug in de toekomst :
Jammer dat de prenatal is verhuist. Met het ov is het heel lastig te bereiken. Vorige locatie was veel fijner, nu erg op de auto’s gefocust wat ik raar vind in een stad als Amsterdam waar niet iedereen een auto heeft
Personal shopping gehad bij Priscilla. Ze heeft ons super geholpen. Nam rustig alle tijd om alles goed uit te leggen en te laten zien, waardoor wij als aanstaande ouders echt het gevoel hebben de juiste aankopen gedaan te hebben.
Zeer geslaagde personal shopping afspraak op deze vestiging gehad met Robin. Heel erg behulpzaam en denkt ook zeer klantgericht geen verkoop praatjes of het gevoel dat je een bepaalde richting ingeduwd wordt. Robin heeft zeer veel kennis in huis op alle gebieden. Erg fijne en persoonlijke benadering en nam uitgebreid de tijd voor ons! Zeer tevreden weggegaan vandaag. Dankjewel en wij komen zeker terug voor de rest van de baby-uitzet! :
Ruime winkel met veel keuze, alleen het personeel komt niet heel bepaald professioneel over. Veel met elkaar aan het kletsen en met hun telefoon bezig ipv klanten proberen te helpen.
We wisten niet waar we moesten beginnen, maar Karin heeft ons er gelukkig goed door heen geholpen. Hierdoor door zullen we dit filiaal in Amsterdam zeker aanraden aan onze vrienden en zeker nog eens terug komen.
Wij zijn vandaag met mijn man in de winkel geweest om te kijken naar een kinderwagen. Wij hadden geen idee waar wij moesten beginnen en daar heeft Karin ons zó goed bij geholpen! Zij heeft ons op basis van onze wensen verteld welke wagens het beste in ons plaatje pasten. Naar aanleiding daarvan wat instructies en informatie gehad en uiteindelijk een keuze gemaakt waar wij vol achter staan. Heel erg bedankt Karin!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Prénatal.

Amsterdam babyartikelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Arena Boulevard 55 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Prénatal adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Prénatal. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Prénatal delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
minimonkey minimonkey 4 km
Koter en  Co Koter en Co 5 km Hele mooie spullen in de winkel! Ik loop regelmatig even binnen, maar helaas komt per...
Meys & Co Meys & Co 5 km Meys&co
Big En Belg Big En Belg 5 km Vandaag 1 april, geen grap! De winkel is geopend, mensen houden keurig afstand, het v...
Old South Old South 6 km Old-South, Fashion for Kids
Bugaboo Bugaboo 7 km Geweldig geholpen door de Bugaboo klantenservice. De schroeven van het meerijdplankje...
Imagine Imagine 7 km Ik kom hier al jaren voor mijn kinderen bij de kinderkapper. Hele leuke gezellige rui...
Boezemvriend Boezemvriend 7 km Op de site zie je allemaal leuke kinderkleertjes, maar bij aankomst blijkt er helemaa...
Moois Moois 7 km Als ik mooie en ook verantwoorde cadeaus zoek voor kraamfeestjes maar ook voor 4 en5 ...
Wollepop Wollepop 7 km Geweldige tweedehands kinderkleding winkel in Amsterdam West. Voorheen was dit de Wol...
Noppies Noppies 7 km Hele overzichtelijke winkel met alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap. Ik b...
Baby Boem Baby Boem 8 km Wat een ontzettend prettige winkel zeg! We zijn erg prettig geholpen en goed geslaagd...
JunJun JunJun 8 km Heel blij met deze winkel. Altijd vind ik wat ik nodig heb tegen een goede prijs. Ook...
Spikes & More Spikes & More 8 km Super gave kinderschoenen, grote keus in verschillende merken, waaronder Naturino, Fa...
Mooi Mama Mooi Mama 8 km
Teuntje Teuntje 9 km Mooi en goed assortiment en zeer fijn in de communicatie en omgang. Een fijne winkel ...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid