facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Teuntje

Teuntje

Info

Gewoon, de leukste kinderwinkel van Amsterdam

Geschiedenis

Teuntje is niet voor niets door velen tot de leukste kinderwinkel van Amsterdam uitgeroepen!

In een zeer gemoedelijke sfeer en met zeer deskundig en vooral geduldig personeel, is het een genot om bij ons te shoppen voor kleding, schoenen, speelgoed, kinderwagens en nog veel meer van de allerlaatste producten terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

Een deel van ons assortiment verkopen we nu online. Slecht een klein beetje kleding en niet al ons speelgoed, maar wel alles voor de kinderwagen, aan tafel en het slapen. Natuurlijk vinden we het veel leuker om u persoonlijk alles uit te leggen over het gebruik van een wagen of kinderstoel, maar misschien vindt u het online bestellen bij Teuntje wel erg gemakkelijk. En dan heeft u altijd de geruststellende zekerheid dat onze winkeldeuren in Amsterdam, bij vragen of problemen, wagenwijd openstaan.

Adres: Haarlemmerdijk 132 , Amsterdam 1013 JJ, NL
Telefoonnummer: 020 625 3432
ln.ejtnuet@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Haarlemmerdijk 132
Postcode: 1013 JJ


Openingstijden

Maandag: 13:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: teuntje naam, teuntje pluis, teuntje betekenis, teuntje heerlerbaan, teuntje facebook, kinderkapper teuntje
Recensies
Mooi en goed assortiment en zeer fijn in de communicatie en omgang. Een fijne winkel om babyspullen te kopen.
Onze Bugaboo Fox werkte niet goed meer nadat we deze opnieuw in elkaar hadden gezet. We hadden van alles geprobeerd, maar kwamen er niet uit. Ter plekke hebben ze het probleem verholpen en konden we dezelfde dag nog wandelen met onze kleine. Super vriendelijke mensen en met veel kennis van Bugaboo - echt een aanrader!
Hele mooie winkel met mooie spullen. Maar wat zijn ze ontzettend duur. Zelfde spullen zijn vaak op andere plekken 20-30% goedkoper.
zoveel deskundigheid en zo een aardige mensen daar bij Teuntje. Natuurlijk werd onze kinderwagen weer gerepareerd en slaagden we ook voor een mooi kleine mensen cadeau. Dank weer Teuntje!
Ontzettend leuke winkel met heel fijn personeel. Hoop dat ze goed door de Coronatijd heenkomen.
Bij Teuntje is onze Bugaboo Buffalo voor slechts €30 gerepareerd en konden we 'm dezelfde dag nog ophalen. Volgens Bugaboo was dit niet mogelijk en moesten we een nieuw onderstel kopen voor ruim €400. Een aanrader als er iets aan je Bugaboo gerepareerd moet worden.
Mijn kantoor, Croon Davidovich Advocaten, is sinds jaar en dag klant van Teuntje. Als we als relatiegeschenk een cadeau voor een kleintje nodig hebben dan halen we dat steevast hier. Het personeel is buitengewoon sympatiek en behulpzaam. Je slaagt er altijd!
Super leuke winkel met de leukste en handigste baby en kinder artikelen, met nog eens de hoogste servicewat ik vind erg uitzonderlijk is vandaag de dag. Wat een toppers allemaal, heb laatst mijn bugaboo bee5 gekocht bij Teuntje en de wagen werd voor mij in elkaar gezet en kreeg er ook een leuk cadeau'tje bij.
Beste baby- kinderkleding en accessoires winkel die er is, met ruime keuze en altijd aparte kleding die net even wat hipper is. Aanrader in de leukste winkelstrast can Amsterdam.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Teuntje.

Amsterdam babyartikelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Haarlemmerdijk 132 amsterdam speelgoedwinkels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Teuntje adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Teuntje. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Teuntje delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hebbes in Speelgoed Hebbes in Speelgoed 282 meter Top winkel met héél leuk speelgoed. En aardig personeel.
Mooi Mama Mooi Mama 534 meter
Mechanisch Speelgoed Mechanisch Speelgoed 568 meter Inmiddels is mijn kooplust wat betreft speelgoed wat gezakt maar oh wat is en was het...
Spikes & More Spikes & More 639 meter Super gave kinderschoenen, grote keus in verschillende merken, waaronder Naturino, Fa...
Amsterdam Duck Store Amsterdam Duck Store 1 km Super leuk winkeltje bij wasserij Sneeuwwit aan de overkant, van mijn Zus Hanni.
Game Over Game Over 1 km Wat een ontzettend leuke winkel, als je van retro games houd c64, Nintendo, Sega etc ...
Intertoys Intertoys 1 km
PopCult PopCult 1 km THE merchandise shop in Amsterdam, now with online delivery to 28 countries. www.pop...
The Gamekeeper The Gamekeeper 1 km Geen idee wat jullie aan het doen zijn. Ik laat hier een pakket bezorgen, ga er heen ...
Fantasyshop Chimera Fantasyshop Chimera 1 km Supermooie winkel. Ze verkopen hier echt van alles. Sommige artikelen zijn wel wat ov...
Kleine eland Kleine eland 2 km Leuke site met echt mooie speelgoed en zeldzame items! Bestelling geplaatst waarvan ...
De Speelmuis De Speelmuis 2 km Wat een leuke winkel met vooral veel houten speelgoed, maar ook andere materialen. He...
Knuffels Knuffels 2 km Heel fijn dat er nog een speelgoedwinkel is in het oude centrum, veel leuker dan Inte...
Intertoys Intertoys 2 km
Action Action 2 km
Bugaboo Bugaboo 2 km Geweldig geholpen door de Bugaboo klantenservice. De schroeven van het meerijdplankje...
JunJun JunJun 2 km Heel blij met deze winkel. Altijd vind ik wat ik nodig heb tegen een goede prijs. Ook...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid