facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Koter en Co

Koter en  Co
"Deze zomer heeft Koter & Co weer de allerleukste collecties voor jullie ingekocht. Gelukkig gaat het weer beter met ons en mogen we weer heerlijk winkelen. Je kunt altijd even bellen of we iets op voorraad hebben. 020-6754504. We zien jullie graag bij Koter & Co"
Adres: Scheldestraat 55-57 , Amsterdam 1078 GG, NL
Telefoonnummer: 020 664 5079
Stad: Amsterdam
Route: Scheldestraat 55-57
Postcode: 1078 GG


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: koter en co webshop, babywinkel amsterdam, openingstijden koter en co, kinderwinkel amsterdam, koter en ko eindhoven, big en belg, koter kado, kinderkleding winkel amsterdam
Recensies
Hele mooie spullen in de winkel! Ik loop regelmatig even binnen, maar helaas komt personeel elke keer ongeïnteresseerd over. Wat ik erg teleurstellend vind is dat toen ik iets terug wilde brengen omdat het te klein was, ik geen geld terugkreeg maar een tegoedbon. Lijkt me niet helemaal hoe het hoort. Jammer!
Fijne winkel met een goede sfeer. Kom er een paar keer per jaar om iets voor mijn mini achternichtje uit België te kopen. Vriendelijke medewerkers, mooi assortiment.
Hele hippe winkel met ontzettend leuke spulletjes. Maar... Ik was opzoek naar een pyjama/slaapzak voor mijn dochtertje. Ik wou graag advies en heb kort onze slaapsituatie uitgelegd wij doen aan veilig samen slapen. Het eerste antwoord wat zij gaf was "ik zou haar eerst maar eens in haar eigen bedje leren slapen"!!??!?. Vervolgens ging ze allemaal kritische vragen stellen, of mijn bed wel beveiligd is en hoe hoog etc. Sorry, maar ik vraag om advies voor een slaapzak, je werkt in een kinderkledingwinkel niet bij CB, en dan nog... Hoe haal je het in je hoofd om dit soort opmerkingen te maken. Achteraf had ik van alles willen zeggen maar was zo perplex dat ik maar ben weggegaan. Ik kom hier dus niet meer terug.
Wat een fijne service biedt deze geweldige winkel. Voor onze dochter waren we opzoek naar een reserve knuffel van haar lievelings knuffel. Deze bleek uit het de collectie te zijn bij de leverancier. Ondanks dit hebben de medewerkers er alles aan gedaan om toch nog een exemplaar te bemachtigen en met een geweldig resultaat. Daarnaast tijdens de corona periode fijne communicatie. Deze buitencategorie winkel is een aanrader voor iedereen!!!
Niet aardig, klant en kind onvriendelijk
Ze hebben echt prachtige spullen minder mooie prijzen, maar dat mag. Paar keetwat gekocht, maar wat me onlangs zeer tegenviel is dat ze geen geld teruggeven, maar alleen een tegoedbon. Nu woon ik redelijk dichtbij, maar anders... Beetje raar en niet helemaal in orde lijkt me. Mij zien ze niet meer terug.
Ik haal hier graag cadeautjes voor de baby's/kinderen van mijn vriendinnen, omdat het personeel heel goed weet welk cadeau bij welke levensfase en moeder/kind past. Zeer attent vind ik dat ze iedere keer nog weten wanneer mijn vorige bezoek was aan de winkel en waarvoor ik gekomen was. De cadeautjes van Koter & Co worden altijd van harte in ontvangst genomen. Dat noem ik nog eens oprechte persoonlijke service!
Wat een topservice! Een paar jaar geleden voor het eerst geweest voor kraam cadeautjes, en sindsdien mijn go-to plek hiervoor. Als man zonder kinderen heb ik weinig verstand van babies en passende cadeautjes, maar dankzij het advies van Anja heb ik altijd mijn vrienden blij weten te maken. Aanrader!
Een geweldige ervaring met zeer betrokken dames die met mooi collecties klanten graag helpen. Ze hebben best een brede collectie, veel biologisch kleding en veel bestaande en nieuwe merken. O.a. speelse Smitten Organic kleding was een echte eyecatcher.
Wat een heerlijke winkel om lekker rond te struinen. Perfect voor kraamcadeautjes maar ook voor praktische benodigdheden voor je baby. Indien gewenst staan de dames klaar voor deskundig advies.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Koter en Co.

Amsterdam babyartikelen en -meubels

openingstijden, locatie, vervoer. Scheldestraat 55-57 amsterdam speelgoedwinkels kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Koter en Co adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Koter en Co. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Koter en Co delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De winkel van Nijntje De winkel van Nijntje 15 meter Geweldige plaats om je aankopen te doen en een streling voor het oog, zo mooie winkel...
Meys & Co Meys & Co 52 meter Meys&co
Action Action 474 meter
Ralph Lauren Ralph Lauren 555 meter Zelf vind ik dat de maten van de Ralph lauren kledingstukken niet echt kloppen je moe...
Bij Allerlei Bij Allerlei 601 meter Altijd leuk om hier rond te snuffelen, leuke spullen voor goede prijzen!
Big En Belg Big En Belg 651 meter Vandaag 1 april, geen grap! De winkel is geopend, mensen houden keurig afstand, het v...
Bart Smit Bart Smit 822 meter
MiniMarkt MiniMarkt 974 meter Geweldige winkel voor exclusief educatief speelgoed, leuke kleding en heerlijke koff...
Sterre & Tijl Sterre & Tijl 976 meter
Zaailing Zaailing 1 km Waarom moest ik 50 worden voordat iemand me vertelde dat je beter wollen hemden en t-...
Blender Blender 1 km Blender instituut, erg fijn!
Pinc Sale Pinc Sale 1 km Ik slaag hier altijd voor mijn zoontje!! Mooie merkkleding, niet al te duur Foto 1 ...
De Kleine Parade De Kleine Parade 1 km Na de verbouwing ziet het er mooier en frisser uit. Goede kapper! Voor 6,50 euro per ...
minimonkey minimonkey 1 km
Broer & Zus Broer & Zus 1 km Broer & Zus is een super leuke en overzichtelijke winkel voor baby- en kinderkled...
Mikado Mikado 1 km
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid