facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Podotherapie Niveau

Podotherapie Niveau

Info

Locaties:
Nuth --> pastorijstr 55
Hulsberg --> schoolstr 8
Schimmert --> klein haasdal 4
Heerlen --> willemsstr 48
Meerssen--> pas nic. creftenstr 4a
Amby--> severenplein 26

Geschiedenis

Podotherapie Niveau is een podotherapiepraktijk met zes vestigingen in Nuth, Schimmert, Hulsberg, Meerssen, Amby en Heerlen.
Een podotherapeut behandelt mensen met voetklachten of klachten hogerop in het lichaam, die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten. Denk hierbij aan enkel-, knie-, heup-, en/of rugklachten en overbelasting van de spieren bij veel staan en/of lopen. Een podotherapeut behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet(stand), alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie.

Adres: pastorijstraat 55, 6361 ah Nuth
Telefoonnummer: 045-8503023
Stad: Nuth
Route: pastorijstraat 55
Postcode: 6361 ah


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Podotherapeut Dautzenberg Heerlen, Podoloog Meerssen, Afspraak podoloog via huisarts, Podoloog Heerlen, Podotherapeut verwijzing nodig, Missie en visie Podotherapie, Inlopen podotherapeutische zolen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga bij Maya Yoga bij Maya 426 meter Ik geef sinds 2015 Hatha yogalessen en ben in de afrondingsfase van een 4-jarige yoga...
Gitek Sport Gitek Sport 455 meter Ideaal, fysiotherapie vlak in de buurt en alles mogelijk
Medisch Centrum Nuth Medisch Centrum Nuth 462 meter Vriendelijke en deskundige medewerkers
Acupunctuur Bart Verlinden Acupunctuur Bart Verlinden 503 meter Na heel veel jaren migraine en heel veel zware medicatie hiervoor kwam ik terecht bi...
Meander Thuiszorg Buurtteams Nuth-Oost en Nuth-West Meander Thuiszorg Buurtteams Nuth-Oost en Nu... 600 meter Werd vriendelijk te woord gestaan en goed verder geholpen.
Gezond en Slank Forever Detox-Expert Gezond en Slank Forever Detox-Expert 937 meter Ik help vrouwen om gezonde keuzes te maken waarmee ze, hun leven lang, gezond en slan...
Recensies
Drie zeer kundige en super vriendelijke dames die op zes verschillende locaties werken. Nuth, Schimmert, Hulsberg, Heerlen, Meerssen en Amby. Hebben mij enorm geholpen met voet, knie en rugpijn d.m.v. steunzolen en een ingegroeide teennagel verholpen door het plaatsen van een beugeltje. Zelfs mijn 84 jarige vader hebben zij weer veel stabieler aan het lopen gekregen d.m.v. steunzolen. Top service.
Weer super geholpen. Eerst heeft Stephanie de steunzolen bij onze zoon aangemeten. Vervolgens zijn we bij Dian op controle geweest. Ze luisteren prima naar je en denken mee. Ook goed overleg tussen fysio en hun. Bij vragen of problemen kunnen we altijd terecht. Zeer tevreden, nemen ook alle tijd tijdens afspraak voor je .
Een betrouwbare, deskundige therapeut, die een goed luisterend oor heeft voor haar cliënten en vooral iets met die informatie doet. Met uiteindelijk een perfect resultaat. Waarvoor dank.
Prima in alle opzichten! Professioneel en kundig. Er wordt geluisterd en meegedacht. Oplossingen gezocht en gevonden voor diverse voetproblemen. Goed persoonlijk contact, fijne sfeer. Ik kan het iedereen aanbevelen. Maatwerk!
Zeer goed en kundig geholpen. Onze zoon had al een jaar last van blessures aan zijn enkel, dankzij de professionele hulp kon hij binnen 3 maanden weer actief deelnemen aan alle activiteiten op school en in zijn vrije tijd!
Ik ben heel erg tevreden, ik had veel last van mijn voeten na een ongeluk beide benen gebroken. Toen heb ik opnieuw moeten leren lopen en sinds dat ongeluk had ik veel last van eelt, eeltpitten etc. Nu met mijn steunzolen en behandeling van het eelt en de pitten loop ik weer "op wolken", Zo blij : Dank je wel. Toppie!!!
Ik ben zeer tevreden over de goede uitleg en behandeling, en ik kan weer zonder pijn aan mijn voeten wandelingen maken.
De therapeut die mij heeft behandeld was heel vriendelijk en laagdrempelig. Probeerde me ook tips te geven welke soort schoenen ik zou kunnen kopen om de zooltjes zo veel mogelijk te dragen. Heeft het rapport doorgestuurd aan de osteopaat waar ik in behandeling ben. Dit blijkt van professionaliteit.
Heel tevreden over de aanpak van Dian. Neemt ruimschoots de tijd en goede uitleg. Vriendelijk, professioneel en serieus! Zij heeft goed werk verricht!
De steunzolen waren aan vervanging toe. Ben zeer deskundig geholpen door Dian Willems. Een veel betere service dan bij mijn vorige podotherapeut. Zolen zitten perfect en ondersteunen goed waar nodig is. Ik ben zo tevreden, dat nu mijn man ook voor steunzolen bij haar is geweest.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid