facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Acupunctuur Bart Verlinden

Acupunctuur Bart Verlinden

Info

Acupunctuur voor jong en oud. Je kunt zelf de verandering ervaren die plaatsvindt!



"Praktijk voor acupunctuur"
Adres: Stationstraat 153, 6361 BH Nuth
Telefoonnummer: 31455330980
Stad: Nuth
Route: Stationstraat 153
Postcode: 6361 BH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga bij Maya Yoga bij Maya 269 meter Ik geef sinds 2015 Hatha yogalessen en ben in de afrondingsfase van een 4-jarige yoga...
Meander Thuiszorg Buurtteams Nuth-Oost en Nuth-West Meander Thuiszorg Buurtteams Nuth-Oost en Nu... 286 meter Werd vriendelijk te woord gestaan en goed verder geholpen.
Medisch Centrum Nuth Medisch Centrum Nuth 372 meter Vriendelijke en deskundige medewerkers
Podotherapie Niveau Podotherapie Niveau 503 meter Drie zeer kundige en super vriendelijke dames die op zes verschillende locaties werke...
Gitek Sport Gitek Sport 764 meter Ideaal, fysiotherapie vlak in de buurt en alles mogelijk
Gezond en Slank Forever Detox-Expert Gezond en Slank Forever Detox-Expert 908 meter Ik help vrouwen om gezonde keuzes te maken waarmee ze, hun leven lang, gezond en slan...
Recensies
Na heel veel jaren migraine en heel veel zware medicatie hiervoor kwam ik terecht bij Bart. Ik dacht baat het niet dan schaad het niet. Ik was enorm onder de indruk van de rust, kundigheid en zijn kwaliteiten. Na een paar behandelingen ben ik van mijn migraine af. Ik voel me een heel ander mens. Ik kan het ook nog steeds niet geloven na al die jaren migraine. Heel erg bedankt Bart.
Ik heb vier behandelingen bij Bart gehad ter ondersteuning van verschillende klachten na het stoppen met roken. Bart is rustig, aanwezig en kundig. Het meest bijzondere vind ik nog dat ik stress acne vrij ben na de laatste behandeling. Ik heb geen enkele ontsteking meer gehad op mijn kin, waar ik eerder maar niet vanaf kwam. Dank je wel Bart, ik beveel je van harte aan!
Ik kan Bart aan iedereen aanraden! Professionele therapeut met een gouden hart voor zijn patiënten. Rustig, vriendelijk en altijd tijd voor uitleg. Hij heeft mij goed kunnen helpen in slechts enkele behandelingen. Ik ben zeer tevreden.
Super fijne behandeling gehad, kundig en intuïtieve weet bart mijn lijf weer in balans te brengen. Super blij hoe ik me nu alvoel na 1 behandeling. Dank je wel bart
Bart is zeer kundig en professioneel, maar hij is ook erg betrokken. De behandeling zelf als zeer prettig ervaren. De rustige benadering en grote kennis van Bart maken het tot een fijne ervaring. Indrukwekkend om te zien hoe hij aan de hand van je verhaal en zijn observaties je lichaam weer in balans brengt en je klachten laat verdwijnen! Zeer zeker een aanrader. Dank je wel Bart!
Bart is een zeer professionele accupuncturist die met goede uitleg duidelijk uitlegt wat hij doet en wat hij ermee wil bereiken. Ik heb nu na drie behandelingen al zoveel positiviteit ervaren dat ik wel zeker kan zeggen dat het helpt. Hij behandelt niet alleen de klacht maar ook alles eromheen wat de klacht kan veroorzaken. Het in balans brengen ervaar ik als zeer positief zowel lichamelijk als geestelijk. Bedankt Bart voor de hulp die je mij biedt waardoor ik positiever door het leven mag gaan. Gr Monique.
Met behulp van acupunctuur gestopt met roken. Het was nog steeds moeilijk, maar een stuk handelbaarder. De laatste jaren ga ik in het hooikoorts seizoen even langs bij Bart als ik veel last heb, daarna kan ik er weer even tegen. Helpt me enorm. Bedankt voor alle goede zorg Bart!
Een beetje sceptisch ging ik voor een behandeling om van die vervelende gewoonte, namelijk roken, af te komen. Ik had een kinderwens en daarvoor moest ik eerst stoppen met roken. Bart behandelde me met veel geduld en overgave. Ik heb zeer veel respect voor zijn werkwijze en zou dit aan iedereen voor elk probleem willen aanraden.
Mijn man had al 1 jaar hoofdpijn klachten, mijn schoonmoeder pijn aan haar benen, zo erg dat ze niet meer kon werken. Ik zelf al ruim 3 jaar last van pijn aan de heup en onderrug. We hebben alle 3 een aantal behandelingen bij Bart gehad, en zijn nu bijna klachten vrij.
Met lage rugklachten kwam ik bij Bart in behandeling. Na de eerste behandeling direct merkbaar resultaat! Hij weet een zeer goede balans tussen professionaliteit en betrokkenheid te handhaven. Je voelt je gelijk op je gemak! Dankjewel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid