facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pizzeria Da Vinci

Pizzeria Da Vinci

Info

Gezellig eten in onze trattoria en de mogelijkheid om pizza's, pasta's, vleesgerechten, broodjes en salades af te halen of thuis te laten bezorgen.



"Thuisbezorging, afhalen, restaurant, buffet aan huis, privé feest. 0345-531384."
Adres: Prijssestraat 40/42, 4101 CR Culemborg
Telefoonnummer: 0345531384
Stad: Culemborg
Route: Prijssestraat 40/42
Postcode: 4101 CR


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Da Vinci pizza, Ciao Italia Culemborg, Thuisbezorgd Culemborg, DaVinci, Restaurant Culemborg, Domino's Culemborg, Da Vinci Arnhem, Da Vinci College
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ciao Italia Pizzeria/Gelateria Ciao Italia Pizzeria/Gelateria 70 meter Echt lekkere Rustica pizza bezorgd gekregen. We zijn echte fans van Italiaanse pizza,...
Café restaurant una Volta Café restaurant una Volta 707 meter Parkeren kan vlak bij gratis op een klein parkeerterrein. Het gebouw is de originele ...
Domino's Pizza Culemborg Domino's Pizza Culemborg 903 meter Heb een paar keer hierbesteld en is geweldig. Altijd op tijd klaar en altijd heel erg...
Recensies
Vriendelijk personeel en smakelijke pizza. Superfijn dat ze hier ook vegan kaas bieden! Ook een glutenvrije bodem is een optie voor de liefhebber.
Geweldig plekje met een super fijne sfeer en ambience, het eten was qua prijs kwaliteit verhouding geweldig en de bediening super lief! Zeker een aanrader Vegetarische menuopties: Super lekkere vega opties en de keuze om elke pizza aantepassen naar wens! Ook lekkere veganistische opties en glutenvrije Speciale dieetwensen: Glutevrije bodem is voortreffelijk en de veganistische kaas viel zeer goed in de smaak!
Als pizzadeeg connaisseur ben ik compleet van mijn stoel afgeblazen door de hoge kwaliteit van de pizza die ik bezorgd kreeg, De korst had exact de juiste krokante textuur en de dikte van de bodem was over de gehele pizza exact gelijk, En dit heb ik uiteraard nagemeten met de schuifmaat en uitgebreid gedocumenteerd. Ik heb niks dan lof voor een trattoria die deze mate van kwaliteit kan leveren. Een echte aanrader voor mensen die pizza deeg serieus nemen. 10/10
Het eten was goed en gingen positief naar buiten toe. Buiten werden we echter tegen gehouden en niet geloofd dat we hadden betaald. Dat was uiteraard wel zo! Een misverstand kan gebeuren maar hier werden geen excuses voor gemaakt. Gemiste kans!
Ik neem pizzadeeg serieus, deze pizzeria niet. Lijkt op een soort dr. Oetker-diepvries-pizzadeeg. Het interieur en de naam moet je doen geloven dat het om authentiek Italiaans gaat, maar de beste man gebruikt alleen de goedkoopste ingrediënten van matige kwaliteit - en dat geldt niet alleen voor het deeg. Ik zou gerust meer willen betalen voor betere kwaliteit. Maar daar gaat het hier niet om. Goedkoop in elk opzicht. Was het echt slecht? Nee, zeker niet. Je krijgt waar je voor betaalt. Zou ik hier terug komen/bestellen? Misschien als ik dronken ben.
Vaak snelle bezorging, zo'n 15-30 minuten. Pizza heel lekker. Ik haal vaak de 36cm doorsnee pizza's, goede deal .
Dit is al ze 2e keer dat ik buikpijn krijg van jullie eten. Vorige week een pizza besteld en die rook letterlijk naar zweetvoeten nu hotwings besteld en weer buikpijn.
Vriendelijke medewerkers, prijs viel reuze mee en de pizza was best goed. Volgende keer wel vragen of we maïs op onze pizza willen. Goede pizzeria though.
Achteruit gegaan qua kwaliteit... Geen lekkere spicy pizza te krijgen, en ze pleuren er gewoon sambal op als je om een spaanse peper o.i.d vraagt. Fabian kan veel beter. Dat heeft ie de laatste jaren wel laten zien, alleen de kwaliteit in tegenstelling tot de prijs is echt om te janken. Wel erg vriendelijke bezorgers en snelle bezorging!
Eten laten bij een vriendin laten bezorgen. Gehaktballetjes in tomatensaus waren te hard gebakken, bijna geen tomatensaus 2 theelepels. Mini portie aardappelschijfjes. De kapsalon van een vriend was ingebakken in kaas, met zeer slappe friet. Tenslotte waren de pizza’s droog weinig smaak en muffig. Helaas geen aanrader. Hoop voor toekomstige klanten dat de kwaliteit wordt verbeterd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid