facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Domino's Pizza Culemborg

Domino's Pizza Culemborg
"Domino’s Pizza is wereldwijd het grootst in pizza bezorging. Er worden iedere dag meer dan één miljoen Domino’s Pizza’s verkocht! Bij Domino’s ben je aan het juiste adres voor verse handgemaakte Pizza’s voorzien van de lekkerste ingrediënten. Het is bij Domino’s mogelijk om je pizza te laten bezorgen maar ook om deze af te halen. Wij werken bijna volledig met elektrische bezorgmiddelen of pakken de fiets! Liever zelf afhalen? Bestel je pizza online en je kan deze in gemiddeld 15 minuten komen afhalen in een van onze restaurants."
Adres: Chopinplein 2, 4102CV Culemborg
Telefoonnummer: +31345725081
Stad: Culemborg
Route: Chopinplein 2
Postcode: 4102CV


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Kortingscode Dominos Culemborg, Domino's kortingscode, Domino's Pizza, Dominos actie, Kinder pizza Domino's, Italiaan Culemborg, Thuisbezorgd Culemborg, Domino's Menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Da Vinci Pizzeria Da Vinci 903 meter Vriendelijk personeel en smakelijke pizza. Superfijn dat ze hier ook vegan kaas biede...
Ciao Italia Pizzeria/Gelateria Ciao Italia Pizzeria/Gelateria 920 meter Echt lekkere Rustica pizza bezorgd gekregen. We zijn echte fans van Italiaanse pizza,...
Recensies
Heb een paar keer hierbesteld en is geweldig. Altijd op tijd klaar en altijd heel erg lekker
Wat hebben wij een super fijne PIZZA avond gehad bij "BijOns", dankzij de voortreffelijke verzorging en bezorging. De Pizza's waren zelfs de tweede ronde nog warm. Het is echt te merken dat nieuwe eigenaars in zitten. Aardig personeel. De bezoekers van "BijOns" hebben genoten van de maaltijd en van het samen eten. Bedankt!
Echt super lief
Heb een bestelling gedaan bij dominos een warm broodje met 2 milkshakes de bezorger was al erg laat waardoor mijn broodje koud was en de milkshakes waren waterig omdat het beetje warm is geworden. Dit vervolgens vermeld bij dominos en ze zouden een nieuwe bestelling maken. Na een half uur later kwam de bezorger maar alleen met het broodje! De milkshakes waren ze vergeten terwijl er duidelijk is gezegd dat er ook 2 nieuwe milkshakes gemaakt moesten worden vervolgens weer gebeld… en weer aangekaart dat de milkshakes niet geleverd waren de medewerker zei: sorry meneer de milkshakes komen direct u kant op… Geen milkshakes gezien en niet meer op komen dagen ik ben hiervoor €18,00 euro kwijt 0 sterren waard waardeloze tent gaat ALTIJD wat mis.
Liet mijn pizza onderweg terug naar huis op de grond vallen, een bezorger van Domino's haalde mij in en lachte me uit. Ben met honger naar bed gegaan.
Heel fijne winkel! Aardig personeel en lekkere pizza's. De nieuwe eigenaren hebben de service heel erg verbeterd!
Ik heb geen idee waar Domino's Culemborg mee bezig is. Om 17.45 besteld via thuisbezorgd en ruim 2 uur later nog niks van mijn eten gezien, ze kunnen niet met de app omgaan want ik krijg niet te zien hoelang mijn bestelling uberhaupt nog duurt voor het bezorgd word, wel een bevestiging gehad. Probeer al ruim een uur contact met ze te leggen... Geen gehoor. Terwijl ik om 17.45 nog kon bestellen staat er nu ineens gesloten. Ik heb geld betaald en krijg niemand te pakken, geen idee of mijn eten uberhaupt nog komt. Nooit meer dat ik hier nog maar iets bestel!
Sfeervolle winkel met enthousiaste medewerkersEten: 5/5
Heerlijke pizza, goede bodem en goed belegd. Een kwartier na besteld al gekregen.
Drama tent!! 2 uur wachten op je pizza en uiteindelijk zelf maar gaan halen.Kom je thuis smaakt het helemaal nergens naar! Een grote deegbal wat je naar binnen probeert te stoppen. Al met al een groot drama dus!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Domino's Pizza Culemborg met het openbaar vervoer


Culemborg, Weidsteeg 290 meter
46
641
Culemborg, Weidsteeg 290 meter
46
641
Culemborg, Kon. Wilhelmina College 400 meter
641
650
Culemborg, Kon. Wilhelmina College 400 meter
641
650

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid