facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ciao Italia Pizzeria/Gelateria

Ciao Italia Pizzeria/Gelateria

Info

Ciao Italia is dé pizzeria en ijssalon van Culemborg met de heerlijkste echte Italiaanse pizzas, pastas en ijsjes.

Geschiedenis

Na vele jaren van ervaring wilt Ciao Italia u nog steeds betoveren met heerlijke Italiaanse pizza's, broodjes, pasta's en meer! Alle producten worden nog steeds op unieke en traditionele Italiaanse wijze bereidt, met altijd de meest verse ingrediënten.

Adres: Het Jach 26, 4101 CM Culemborg
Telefoonnummer: 0345530898
Stad: Culemborg
Route: Het Jach 26
Postcode: 4101 CM



op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd ciao italia, Da Vinci pizza, Piramide Culemborg, IJssalon Culemborg, Eten afhalen Culemborg, Kerstmenu Culemborg, Borrelen Culemborg, Koffie Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Da Vinci Pizzeria Da Vinci 70 meter Vriendelijk personeel en smakelijke pizza. Superfijn dat ze hier ook vegan kaas biede...
Domino's Pizza Culemborg Domino's Pizza Culemborg 920 meter Heb een paar keer hierbesteld en is geweldig. Altijd op tijd klaar en altijd heel erg...
Recensies
Echt lekkere Rustica pizza bezorgd gekregen. We zijn echte fans van Italiaanse pizza, altijd moeilijk in Nederland, maar dit komt echt in de buurt. Voor 15 euro genoeg voor twee.
Heerlijke Pizza American Heat, al meer dan tien jaar.
Pizza was lekker. Lieve dames van de bediening. Alleen de tafels waren te klein en te wankel om goed aan te zitten.
Al jaren de beste pizzaria van Culemborg, verse ingrediënten en snelle warme levering. Daarnaast geweldig schep ijs in de zomer.
de lekkerste pizza ooit .vanuit amerongen naar culemborg gereden om een pizza te halen
Culemborg's beste pizzeria Vandaag weer eens een pizza besteld en nu direct bevorderd naar 5 sterren, wat zijn deze pizza's ongelofelijk goed. Het deeg, de basis tomatensaus en dan de ingrediënten alles van hoog niveau. En dan de manier van bakken heerlijk krokant, randen met knoflook olie bewerkt op mijn pizza La Famiglia topper! Ook de bezorger netjes en beleefd, hier kunnen vele zijn voorbeeld volgen.
Als we zin hebben in een pizza halen we altijd bij ciao. De pizza's zijn hier erg goed en smaakvol. Naast pizza's kun je ook lekker ijs hele en natuurlijk overige pasta gerechten. Met bezorgen zijn zij ook snel en op tijd. Zeker een aanrader als je van echte italiaanse pizza's houdt.
Wij zijn al heel lang klant bij de pizzaria Ciao Italia. Wij hebben altijd erg goeie ervaringen gehad met de pizza's, hotwing schotels en sparibsschotels. Helaas hebben we vanavond ligt rauwe hotwings ontvangen. Nadat we hebben gebeld hebben ze ons nieuwe hotwings gebracht die extra doorgebakken waren. Super bedankt voor de goede service en de lekkere hotwings!!
Ik heb nu een aantal keer besteld bij ciao italia en ben erg tevreden. Bezorgers zijn altijd netjes optijd en zeer vriendelijk, en de pizza's zijn met kop en schouders de beste van Culemborg! Zeker een aanrader.
Een van de betere pizzatenten in Culemborg. Goede kwaliteit bodems, rijkelijk belegd misschien zelfs wel nét iets te rijkelijk, snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid