facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Petra van der Horst Massage en Massagetherapie

Petra van der Horst Massage en Massagetherapie

Info

Massagepraktijk Petra van der Horst is gespecialiseerd in bewustwordings- en ontspanningsmassages in Bennebroek en omgeving.

Geschiedenis

Massage ofwel ‘aanraken’ is een van de oudste manieren van genezen. Het is een basis behoefte van de mens. Als je je stoot wrijft je automatisch over de pijnlijke plek. En een kind komt bijvoorbeeld vanzelf naar je toe als er behoefte is aan troost.
Bij volwassenen loopt de spanning soms hoog op en kan je het gevoel hebben de wereld op je schouders te dragen. Je verliest jezelf in de buitenwereld en weet niet meer wat jouw grenzen zijn. Een massage kan je weer terugbrengen bij je lichaam. Een aandachtige aanraking van de huid en de spieren zorgt ervoor dat spanningen worden losgelaten en kan de bloedsomloop in je lichaam worden verbeterd.
Een goede massage wordt met aandacht gegeven. Niet alleen de techniek is van belang maar ook de volle aandacht voor jou op dat moment. Anders wordt het mechanisch en dat voel je.
Ik werk vanuit de Holistische visie en ga er van uit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Alles wat je meemaakt in je leven op emotioneel, spiritueel, mentaal en sociaal gebied terug te vinden is in je lijf. Door jou met aandacht en rust aan te raken, kan jij in contact komen met wat er op dit moment belangrijk voor je is. En worden jouw diepere lagen aangeraakt.
Kortom; Waar wil jij aandacht voor?

Massage is heel geschikt als je
De balans tussen lichaam en geest wilt verbeteren
Vaak hoofdpijn hebt
Slecht slaapt
Last van je spieren (rug-, schouders-, nekklachten)

Een ontspannende rug-, voet- of hoofdmassage van een half uur is natuurlijk ook mogelijk om daarna weer ontspannen door te gaan met je dag.

Tarieven
Massage van 30 min. € 30,-
Massage van 60 min. € 50,-
Massage van 90 min. € 75,-

Adres: Tulpenlaan 13, 2121 Sb Bennebroek
Telefoonnummer: 0644492982
Stad: Bennebroek
Route: Tulpenlaan 13
Postcode: 2121 Sb


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenkliniek Bennebroek Dierenkliniek Bennebroek 180 meter Zeer vriendelijk en behulpzaam MS urine van mijn rode kater gecontroleerd deze was ...
BFAB BFAB 233 meter BFab heeft de ideale oplossingen voor hen die al jaren worstelen met hun gewicht, str...
PSC Patients Europe PSC Patients Europe 363 meter Our Mssion is to Provide Support to the European Primary Sclerosing Cholangitis (PSC)...
Recensies
Het is fijn om even bij Petra 'op tafel' plaats te nemen. Even ontspannen!
Perfecte behandelingen! Echt een aanrader
Voor een zalige massage moet je hier zijn.
Was heerlijk heel ontspannend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid